Bildirim
raporlar değiştirilmez ise hükmen galibiz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Olur mu hakemle konuştular fikir alışverişi yaptılar bir kaç beyin fırtınası sonrası hakemle ortaklaşa alınan bir karardı.
Herşey bir yana yayıncı kuruluşta aspor fenerbahçe düşmanlarının toplandığı yer fener lehine bir görüntü çıksa dahi saklarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 20 Nisan 2018; 22:05:12 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafası yarılan Şenol hoca ne olacak? Yapan kişi de yakalanıp suçunu itiraf etmişken hemde?
Burda Gökhan Gönül olabilecek bir ihtimalden bahsediyor sadece, itiraf falan yok. Hatırlatmama da gerek yok sanırım Gökhan Gönül fanatik bir Fenerlidir. Hemde hepinizden daha fanatik.
Ayrıca Gökhan Gönül sahada değil, nereden bilsin hakemle konuşuldu mu, konuşulmadı mı. Yedek kulübesi 1-2 oyuncu dışında olayların başından sonuna kadar Şenol hoca ile ilgilendiler.
Birde rapor değiştirme olayına gelirsek, biz bu ülkede 1 gece de değiştirilen futbol ve disiplin talimatnameleri gördük 2011'de, o konuda siz daha tecrübelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 20 Nisan 2018; 22:26:16 > -
Oyunlara gel. Heyecana gel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/cas-hakemi-emin-ozkurttan-olayli-derbi-yorumu-159225.htmlquote:
Orijinalden alıntı: Özge Gürel
Kafası yarılan Şenol hoca ne olacak? Yapan kişi de yakalanıp suçunu itiraf etmişken hemde?
Burda Gökhan Gönül olabilecek bir ihtimalden bahsediyor sadece, itiraf falan yok. Hatırlatmama da gerek yok sanırım Gökhan Gönül fanatik bir Fenerlidir. Hemde hepinizden daha fanatik.
Ayrıca Gökhan Gönül sahada değil, nereden bilsin hakemle konuşuldu mu, konuşulmadı mı. Yedek kulübesi 1-2 oyuncu dışında olayların başından sonuna kadar Şenol hoca ile ilgilendiler.
Birde rapor değiştirme olayına gelirsek, biz bu ülkede 1 gece de değiştirilen futbol ve disiplin talimatnameleri gördük 2011'de, o konuda siz daha tecrübelisiniz.
-
Bu attığın linkte ne rapordan bahsediliyor, ne de Fenerbahçe lehine bir durumdan bahsediliyor. Kararı TFF yönetim kurulu verecek diyor.quote:
Orijinalden alıntı: Hersh
http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/cas-hakemi-emin-ozkurttan-olayli-derbi-yorumu-159225.html
Alıntıları Göster
Bir kere kurduğu cümleden bir şey anlaşılmıyor. Kişisel sorumluluğuna doğru kamera kayıtlarıyla tespit edilirse? Ne bu şimdi? Öncelikle kişisel sorumluluktan kastı nedir? Hangi eylemler kişisel sorumluluğa giriyor? 2013-2014 sezonundaki BJK-GS derbisi de taraftarlar kişisel sorumluluklarıyla girdiler sahaya ve girenler belliydi, kamera kayıtlarına bile gerek yok hepsi televizyondan göründü? O maç nasıl BJK'ye hükmen mağlubiyetle tescil edildi? Türkiye'de yaşanan bütün saha olayları zaten kişisel sorumluluklardan ortaya çıkıyor, bıraksınlar bu kumpasmış, 3 temmuz devam ediyormuş yalanlarını. Ayakları kayıp düşse 3 temmuz, Fetö diyorlar zaten. Bu mantıkla gidersek hiçbir maç hükmen mağlubiyetle sonuçlanmaz zaten.
Ayrıca TFF ve FIFA talimatnamelerinde "Saha güvenliği ev sahibi takımın sorumluluğundadır" diye de kural var. Fenerbahçe'de bu kuralı alenen çiğnemiş oluyor en başta. Kontrol edilmeyen taraftarlar varmış, bunun sorumlusu da mı taraftar? Bu da mı "kişisel sorumululuk" ?
Maç devam ettirilir, yarım kaldığı şekilde sonuçlandırılır yada hükmen mağlubiyet verilir, bilemem. Ama böyle yarım ağız, bir şey açıklıyormuşta aslında hiçbir şey açıklamıyormuş gibi yapılan söylemler, boş laflara ayar oluyorum. Adam yakalandı ve "Evet tribünlere uyarak çakmak attım" diyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 20 Nisan 2018; 22:43:7 >
-
Güvenlik içeri de ki futbolcuların dışarı çıkmasına izin vermiyor. Bu arada linkte hakemlerin Beşiktaşlı futbolculardan önce sahayı terk ettiği görünüyor. Kumpasmış, yesinler kumpasınızı.
https://twitter.com/CRQ7BJK/status/987303530041102336 -
ondan önce teknik direktörünüz içeriye giriyor ve çıkmıyor... takımın başındaki adam çıkmadıktan sonra futbolcularınız kafasına göre mi oynayacak oyunu ?quote:
Orijinalden alıntı: proteo
Güvenlik içeri de ki futbolcuların dışarı çıkmasına izin vermiyor. Bu arada linkte hakemlerin Beşiktaşlı futbolculardan önce sahayı terk ettiği görünüyor. Kumpasmış, yesinler kumpasınızı.
https://twitter.com/CRQ7BJK/status/987303530041102336 -
Kardeş, konu artık kapanma noktasına gelmiş, suçlu bulunmuş ifadesi alınmış...quote:
Bu attığın linkte ne rapordan bahsediliyor, ne de Fenerbahçe lehine bir durumdan bahsediliyor. Kararı TFF yönetim kurulu verecek diyor.
Bir kere kurduğu cümleden bir şey anlaşılmıyor. Kişisel sorumluluğuna doğru kamera kayıtlarıyla tespit edilirse? Ne bu şimdi? Öncelikle kişisel sorumluluktan kastı nedir? Hangi eylemler kişisel sorumluluğa giriyor? 2013-2014 sezonundaki BJK-GS derbisi de taraftarlar kişisel sorumluluklarıyla girdiler sahaya ve girenler belliydi, kamera kayıtlarına bile gerek yok hepsi televizyondan göründü? O maç nasıl BJK'ye hükmen mağlubiyetle tescil edildi? Türkiye'de yaşanan bütün saha olayları zaten kişisel sorumluluklardan ortaya çıkıyor, bıraksınlar bu kumpasmış, 3 temmuz devam ediyormuş yalanlarını. Ayakları kayıp düşse 3 temmuz, Fetö diyorlar zaten. Bu mantıkla gidersek hiçbir maç hükmen mağlubiyetle sonuçlanmaz zaten.
Ayrıca TFF ve FIFA talimatnamelerinde "Saha güvenliği ev sahibi takımın sorumluluğundadır" diye de kural var. Fenerbahçe'de bu kuralı alenen çiğnemiş oluyor en başta. Kontrol edilmeyen taraftarlar varmış, bunun sorumlusu da mı taraftar? Bu da mı "kişisel sorumululuk" ?
Maç devam ettirilir, yarım kaldığı şekilde sonuçlandırılır yada hükmen mağlubiyet verilir, bilemem. Ama böyle yarım ağız, bir şey açıklıyormuşta aslında hiçbir şey açıklamıyormuş gibi yapılan söylemler, boş laflara ayar oluyorum. Adam yakalandı ve "Evet tribünlere uyarak çakmak attım" diyor zaten.
Alıntıları Göster
Burada bizi bağlar durum yok. Şenol hoca kişi hakkında davacı olursa, bu olay artık, kişi ve Şenol hoca arasında geçecek süreçtir.
"Bu tür olaylarla ilgili kararı Disiplin Kurulu değil, TFF Yönetim Kurulu verir. Bir maç tatil edildiğinde önümüzde 3 temel seçenek bulunuyor. Birinci ihtimal olaylara sebebiyet veren takımın hükmen mağlup sayılması, ikinci ihtimal maçın kaldığı yerden tekrar oynanması, üçüncü ihtimal ise maçın o anki skorla tescil edilmesidir. Bu ihtimallerden hangi seçenek ağır basıyor diye bakacak olursak; bugün bir haber geldi. Şenol Hoca'ya o çağmağı veyahut yabancı maddeyi atan kişi gözaltına alınıp, ifadesi alınmış. Eğer burada o şahsın kişisel sorumluluğuna doğru, kamera kayıtlarıyla tespit edilirse maçın kaldığı yerden oynanma ihtimali daha kuvvetli olur. Ancak tespit edilemeyen bir eylem şeklinde kalırsa o takdirde maçın Beşiktaş lehine hükmen galibiyetle sonuçlanması daha kuvetli ihtimal olur. TFF Yönetim Kurulu'nun nasıl bir karar vereceğini bilmiyoruz. Yönetim kurulu hangi kararı verirse versin o karar da Tahkim Kurulu'na itiraz edilebiliyor. Karara her iki taraf da itiraz edebilir. "
Raporların değiştirmesi olayı olsun veya olmasın. Hakemin izni olmadan sahanın terk edilmesi, bu 3-0 hükmen Fenerbahçe diyor.
Sizin mantığınızla hareket edecek olursak, her takım böyle yapsın, oyuncular kafasına göre sahayı terk etsin. 3-0 bize versinler.
Maçın kimseye 3-0 verileceğini de düşünmüyorum. Her 2 tarafında kendine haklı gerekçeleri var. 2 tarafıda memnun etmek açısından kaldığı yerden devam edilebilir.
Bu stadta Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş'ın da kafası yarıldı, ama ne Fatih Terim, ne yardımcısı Hasan Şaş, nede Galatasaray'lı futbolcular çekip gitmedi.
Stad ve çevresinde güvenliği sağlayacak, spor şube ekipleridir. Fenerbahçe biz maç yapacağız gelin bizi koruyun der, Bu ekiplerce, kapıda, stad çevrelerin de arama yapılıyor, kişi yada kişilere zarar verecek cisimlerin ne olduğunu biliyorlar, stada girmesine izin verilmesi, güvenlik güçlerinin zafından kaynaklanıyor.
İlimin takımı, 3. ligde oynarken maçına gitmiştim, kapıda bozuk para, su şişeleri(pet), çakmakları alıyorlar. Bu stada girişte neden alınmamış.
-
Şenol güneş nasıl çıksın ne halde olduğunu biliyormusunuz, 70 yaşında ki adam sinirden,üzüntüden tansiyonu da çıkar beyin kanması dahi geçirebilir. Güvenlikçilerin dışarı çıkmak isteyen futbolculara izin vermediği söyleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: sdenizhan
ondan önce teknik direktörünüz içeriye giriyor ve çıkmıyor... takımın başındaki adam çıkmadıktan sonra futbolcularınız kafasına göre mi oynayacak oyunu ?
Alıntıları Göster -
şenol güneş gayet sağlamdı içeri girerken... o kadar sağlamdı ki buz tedavisi uygulamak isteyen sağlıkçıyı bile reddetti. sonrasında kafasına esti ve içeri girdi.. istese geri gelebilirdi.quote:
Orijinalden alıntı: proteo
Şenol güneş nasıl çıksın ne halde olduğunu biliyormusunuz, 70 yaşında ki adam sinirden,üzüntüden tansiyonu da çıkar beyin kanması dahi geçirebilir. Güvenlikçilerin dışarı çıkmak isteyen futbolculara izin vermediği söyleniyor.
Alıntıları Göster -
Derbi BJKli topçular içeri girip, Şenol hastaneye kaldırıldı diye tatil edildi. BJKliler çıkmak istemedi maça, sahada kalsalar devam ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stat yönetimi ve stat yöneticisi Fenerbahçe çalışanlarıdır. Diğer takımlarda da bu şekilde. Maç günleri de saat 11-12 gibi stad yönetimi emniyet görevlileriyle toplantı yapılır.quote:
Orijinalden alıntı: Hersh
Kardeş, konu artık kapanma noktasına gelmiş, suçlu bulunmuş ifadesi alınmış...
Burada bizi bağlar durum yok. Şenol hoca kişi hakkında davacı olursa, bu olay artık, kişi ve Şenol hoca arasında geçecek süreçtir.
"Bu tür olaylarla ilgili kararı Disiplin Kurulu değil, TFF Yönetim Kurulu verir. Bir maç tatil edildiğinde önümüzde 3 temel seçenek bulunuyor. Birinci ihtimal olaylara sebebiyet veren takımın hükmen mağlup sayılması, ikinci ihtimal maçın kaldığı yerden tekrar oynanması, üçüncü ihtimal ise maçın o anki skorla tescil edilmesidir. Bu ihtimallerden hangi seçenek ağır basıyor diye bakacak olursak; bugün bir haber geldi. Şenol Hoca'ya o çağmağı veyahut yabancı maddeyi atan kişi gözaltına alınıp, ifadesi alınmış. Eğer burada o şahsın kişisel sorumluluğuna doğru, kamera kayıtlarıyla tespit edilirse maçın kaldığı yerden oynanma ihtimali daha kuvvetli olur. Ancak tespit edilemeyen bir eylem şeklinde kalırsa o takdirde maçın Beşiktaş lehine hükmen galibiyetle sonuçlanması daha kuvetli ihtimal olur. TFF Yönetim Kurulu'nun nasıl bir karar vereceğini bilmiyoruz. Yönetim kurulu hangi kararı verirse versin o karar da Tahkim Kurulu'na itiraz edilebiliyor. Karara her iki taraf da itiraz edebilir. "
Raporların değiştirmesi olayı olsun veya olmasın. Hakemin izni olmadan sahanın terk edilmesi, bu 3-0 hükmen Fenerbahçe diyor.
Sizin mantığınızla hareket edecek olursak, her takım böyle yapsın, oyuncular kafasına göre sahayı terk etsin. 3-0 bize versinler.
Maçın kimseye 3-0 verileceğini de düşünmüyorum. Her 2 tarafında kendine haklı gerekçeleri var. 2 tarafıda memnun etmek açısından kaldığı yerden devam edilebilir.
Bu stadta Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş'ın da kafası yarıldı, ama ne Fatih Terim, ne yardımcısı Hasan Şaş, nede Galatasaray'lı futbolcular çekip gitmedi.
Stad ve çevresinde güvenliği sağlayacak, spor şube ekipleridir. Fenerbahçe biz maç yapacağız gelin bizi koruyun der, Bu ekiplerce, kapıda, stad çevrelerin de arama yapılıyor, kişi yada kişilere zarar verecek cisimlerin ne olduğunu biliyorlar, stada girmesine izin verilmesi, güvenlik güçlerinin zafından kaynaklanıyor.
İlimin takımı, 3. ligde oynarken maçına gitmiştim, kapıda bozuk para, su şişeleri(pet), çakmakları alıyorlar. Bu stada girişte neden alınmamış.
Alıntıları Göster
Bildiğim kadarıyla , turnikelerde çalışanlarda kulüp çalışanı oluyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü - Spor Şube bir tek tribün güvenliği için ekipler yolluyor ki, saha içerisinde de Fenerbahçe çalışanı (yine yanlış bilmiyorsam taşeron olarak) güvenlik görevlileri oluyor.
Ayrıca biletsiz, passoligsiz taraftarların sokulduğu da söyleniyor ve Aziz tarafından organize edildiği söyleniyor. Turnikelerde çalışanlar Passolig görevlileri olsa alamazlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 20 Nisan 2018; 23:31:15 >
-
Koskoca adam koridor da neden düşüp kaldı, zaten doktoru tedavi gördüğünü söyledi, demek ki bu tür bir rahatsızlık tehlikesi var, hem neden rol yapsın, Türkiye kupası fenere kaptırılsa ne olur kaptırılmasa ne olur. Ayrıca siz kendiniz iddia ediyorsunuz futbolcuların hakemden önce sahayı terk ettiğini, kupa umurlarında olsa neden yapsınlar bunu. Orta da Şenol Güneşe yapılmış büyük bir saygısızlık var, hangi biriniz o yaşta ve Şenol Güneş yerinde olsa şu yapılana üzülüp sinirlenmez, kan beynine sıçramaz. Biz bile televizyon dan görüp düştüğü durumdan etkilendik sinirlerimiz tepemize çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: sdenizhan
şenol güneş gayet sağlamdı içeri girerken... o kadar sağlamdı ki buz tedavisi uygulamak isteyen sağlıkçıyı bile reddetti. sonrasında kafasına esti ve içeri girdi.. istese geri gelebilirdi.
Alıntıları Göster
-
Daha neden tatil edildiğini bilmiyorsunuz. Maç saha ve tribün olayları sebebiyle tatil edildi.quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Derbi BJKli topçular içeri girip, Şenol hastaneye kaldırıldı diye tatil edildi. BJKliler çıkmak istemedi maça, sahada kalsalar devam ederdi.
Kalsalardı devam edebilirdi ama TFF ve FIFA talimatları can güvenliğin yoksa sahayı terk etme hakkını veriyor. Ayrıca Beşiktaş tarafı da biz hakemle görüştük ve içeri girebilirsiniz dedi diyor.
Bir kulübü yada kişiyi yasal hakkını kullandı diye mi eleştireceksin?
Nihai kararı TFF verecek. Ben şöyle olacak, böyle olacak diye iddia etmiyorum, tam tersine bu şekilde kesin iddialarda bulunanların argümanlarına cevap veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 20 Nisan 2018; 23:30:4 > -
Alt metni yazdırmak zorunda mı bu forumdaki herkes.quote:
Daha neden tatil edildiğini bilmiyorsunuz. Maç saha ve tribün olayları sebebiyle tatil edildi.
Kalsalardı devam edebilirdi ama TFF ve FIFA talimatları can güvenliğin yoksa sahayı terk etme hakkını veriyor. Ayrıca Beşiktaş tarafı da biz hakemle görüştük ve içeri girebilirsiniz dedi diyor.
Bir kulübü yada kişiyi yasal hakkını kullandı diye mi eleştireceksin?
Nihai kararı TFF verecek. Ben şöyle olacak, böyle olacak diye iddia etmiyorum, tam tersine bu şekilde kesin iddialarda bulunanların argümanlarına cevap veriyorum.
Alıntıları GösterTamamen ertelemeye kılıf yaşanan olaylar. BJKli topçuları çıkaramayınca tatil etti maçı hakem. Şu olaya bin beteri yaşandı 100lerce kez. Kaçında maç iptal oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Nisan 2018; 23:34:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hala bilip bilmeden, cahilce iddia ediyorsun. Hakemin sahadan çekilen bir takımı çıkarma gibi bir görevi yok. Dünkü maçtaki maçın tatil edilmesinin de bununla bir ilgisi yok.quote:
Alt metni yazdırmak zorunda mı bu forumdaki herkes.Tamamen ertelemeye kılıf yaşanan olaylar. BJKli topçuları çıkaramayınca tatil etti maçı hakem. Şu olaya bin beteri yaşandı 100lerce kez. Kaçında maç iptal oldu?
Alıntıları Göster
Maçın tatil edilmesinin sebebi "TRİBÜN VE SAHA OLAYLARI". Bu olaylar üzerinden can güvenliği olmadığını iddia ederek sahadan çekilen takım Beşiktaş.
Ve TFF'nin vereceği karar Beşiktaş'ın gerekçesinin geçerli olup olmadığı olacak. Öncelikli bakacağı durum, Beşiktaş'ın iddiası, Fenerbahçe'nin değil çünkü eylemi gerçekleştiren taraf Beşiktaş.
Buda sana verebileceğim son cevap, defalarca yazmama rağmen neyin ne olduğunu bilmeyen ve anlamamakta ısrar eden birine söyleyebileceğim başka bir şey yok.
-
Kardeşim anlayışın mı kıt? BJKliler sahaya çıkmadığı için Mete mecburen kararın üstüne kalmaması için tribün olaylarını bahane ederek maçı tatil etti. Nerede görülmüş iki bozuk para atmayla maçın tatil olduğu? Ben sana maçın tatil olma gerekçesini söylüyorum sen hala sözde gerekçeyi gösteriyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana "sözde" gerekçeyi gösteriyorsun diyenin, GEREKÇE'nin kelime anlamını bilmeden bana bunu iddia etmesiquote:
Kardeşim anlayışın mı kıt? BJKliler sahaya çıkmadığı için Mete mecburen kararın üstüne kalmaması için tribün olaylarını bahane ederek maçı tatil etti. Nerede görülmüş iki bozuk para atmayla maçın tatil olduğu? Ben sana maçın tatil olma gerekçesini söylüyorum sen hala sözde gerekçeyi gösteriyosun.
Anlayışı "über" arkadaşım, senin bahsettiğin "BJK'lilerin sahayı terketmesi" dir asıl GEREKÇE.
Son kez yazarak, ardından da blokluyorum gerçekten uğraşamıcam.
Maçın tatil edilmesinin SEBEBİ (Kural kitabında da tanımı olan) "SAHA ve TRİBÜN OLAYLARI" , GEREKÇESİ ise "Beşiktaş takımının bu olaylar yüzünden can güvenliğinin bulunmadığını iddia ederek sahayı terketmesi."
Öncelikle TÜRKÇE öğren.
-
Maç oynandığı süre boyunca sağlı sollu her iki köşede neredeyse yüzlerce cisim, görüntüler de de görünüyor, atanlar bir ya da iki kişi değil, onlarca kişi. Hadi bunlar atıyor madem kumpas dan şüpheleniliyor neden oradaki diğer taraftarlar bu insanlara müdahale etmiyor, tepki göstermiyor. Vodafone arena da ki maçta hakem tarafından türlü haksızlığa uğradık, son saniyeler de net penaltımız verilmedi, gördünüz mü trübünden tek bir madde atıldığını. Beşiktaş için bu kupanın zaten hiç bir önemi yok, önemli olan sizi orada yenmekti,yenilmek zaten bir şey değiştirmeyecekti. Kumpas diyerek ne kast ediliyor, bu olayları Beşiktaş ın tertiplediği mi, böyle bir akıl tutulması olabilir mi, koskoca Beşiktaş şu kupa için böyle bir ahmaklığı düşünebilir mi, onca kameranın olduğu yer de, ne gizli kalabilir. Amaç taraftarları camiaları birbirine düşürmek ise, buna da kumpas deniyorsa diyecek bir şey yok, yalnız maç sonu yapılan açıklamalar bence çok daha ayrıştırıcı,kışkırtıcı etki yaptı, esas bu açıklamaları, yorumları yapanlar araştırılmalı.quote:
Benzer içerikler
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- pivot santrafor nedir
- okul maçı tezahüratları lise
- passolig para çekme
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X