Şimdi Ara

Rapstar 2 (Türkçe macera oyunu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun süper ingilizceyi falan bırak 3. yü yap
  • ewt ya salla ingilizceyi baya komedi olmuş oyun.3 de yap merak ettim baya.ama bu sefer arka fon muziklerini değistir.parçalar baya kotuydu...
  • Ya biri yardım etsin TC Kimlik No. nasıl yazılcak!
    Ayyaşa gerekenleri aldım
    Ziyanın eve girdim
    Kimliğimi aldım
    MANAV yazdım duvara
    ÇOKOBAŞ oldum
    Kredi kartını hallettim
    Yapacak ne kaldı başka kalem nerdee!!!(yazmak için)
  • tc kimliğini incele o zaman yazıyor. Bende aynen senin gibi takılmıştım
  • bakrın güzel bir oyun
  • ya beyler bu çoko yazısını nerden bulabiliriz
  • Sonunda bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 6 Ocak 2008; 17:15:20 >
  • Çok güzel kardeş, başarılarının devamını dilerim...
  • ben kayıt oldum yarısmaya ama lakap olmuyor.heralde "başlat rapman" olcak ama olmuyo napcam
  • Lakap "ÇOKOBAŞ()" olacak
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir süre ortalarda yoktum. Oyun çok zor olmadığı için tam çözüm yazma gereği duymadım zaten çoğunuz da bitirmiş oyunu. Beğendiğinize sevindim çok teşekkür ederim .
  • Yaw hacı amca dalga geçti bi güzel bnde 10 ytl kazandım napcam daa
  • Tebrikler, gayet eğlenceli ve hoş bir oyun olmuş.
  • Foto makinasını kaptırmadan önce resim çekemezsen takılıp kalıyorsun anlaşılan??
  • öyle ve fotografını çekene kadar da bazı yerleri gecmelisin...
  • Güzel oyun komik diyologlar var south park karakterleride ayrı bi hoş olmuş, sanki çizgi filmi yönetiyoruz gibi bi his uyandırıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 9 Ocak 2008; 4:36:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Foto makinasını kaptırmadan önce resim çekemezsen takılıp kalıyorsun anlaşılan??

Hayır, resim çekmeden önce fotoğraf makinesini kaptırsan bile üstün rap yeteneğin sayesinde geri alabiliyosun sonra Mesela 3 kere yenildiysen, 6 kere yendikten sonra makineyi geri alabilirsin.
  • beyler peki siz ne kadar zamanda indirdiniz öyle 5 dk da bitiriyosak hiç indirmiyim
  • beyler yardım nası bulucam sprey boyayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 11 Ocak 2008; 19:40:28 >
  • ayyaştan bulcan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.