Şimdi Ara

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarşamba başladım grafikler çok güzel, animasyon filmi izler gibi oynuyoruz bakalım...

Bitince satarım ama bana göre arşivlik değil...
  • Çok zevkli bir oyun. İzlemesi çok keyifli görüntüleri.. Hergün 1 saat oynuyorum yavaş yavaş bitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 4 Ocak 2008; 13:34:09 >
  • Demosu çok zevkli tam sürümünü de en kısa zamanda edinme niyetindeyim, zaten Sony'nin oyunu ve ps3'teki en iyide platform / macera oyunu. Kesinlikle edinebilirsiniz.
  • Bence PS3 sahiplerinin mutlaka oynaması gereken oyunlardan.

Oynanış süresi uzun, grafikler mükemmel, eğlence zaten hat safhada. Bir silah çeşidi var ki of off.

Espriler süper özellikle şu SUPER HERO kılıklı yeşil arkadaşımız çok güldürdü beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 4 Ocak 2008; 23:42:55 >
  • Planet Fastoon bölümünde takıldım. Fiş gibi şeyleri topladım ama o meydanda başka yapacak birşey bulamadım ne yapacağım?

Finf the Lombax Ship Parts
    Search the Mine

adlı iki yan görevi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Oynayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Sadece o meydanda değil fişler. Haritadaki tüm yerleri dolaş her yerde fiş var.
  • Geçtim oraları, şimdide meydanda embesil bir kurbağa ile savaşıcam. İlk seferde geçemedim, 2. deneyeceğim
  • Oyunu oynayanlara bir soru soracaktim....Oyunun bir bolumunde makina kitleniyor...Tekrar acip kapatiyorum duzelmiyor....Oyunu makinadan cikarttigimda biraz oyun devam ediyor sonra gene kitleniyor...Acaba boyle bir sorunla karsilasan oldu mu?

Cevap ve cozum onerilerinizi bekliyorum..Tesekkurler...
  • tayfun000,

Hangi bölümde olduğunu söylersen daha iyi olur. Ben şimdilik bir problemle karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

tayfun000,

Hangi bölümde olduğunu söylersen daha iyi olur. Ben şimdilik bir problemle karşılaşmadım.

Bolum Planet Reepor..Bu bolum acamiyorum..Eger acabilirsem biraz oynayip daha sonra takilmayla karsilasiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfun000

Oyunu oynayanlara bir soru soracaktim....Oyunun bir bolumunde makina kitleniyor...Tekrar acip kapatiyorum duzelmiyor....Oyunu makinadan cikarttigimda biraz oyun devam ediyor sonra gene kitleniyor...Acaba boyle bir sorunla karsilasan oldu mu?

Cevap ve cozum onerilerinizi bekliyorum..Tesekkurler...

olmaması lazım böyle bir sorunun. Ben yaşamadım şahsen, oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum.
  • Acaba oyunun cdsinde mi bir sorun var? Ilk geldigi zaman inceledigimde altinda 3 tane kucuk cizige benzer birsey gordum..Aslinda cizik degilde leke gibi....
  • Muhtemelen medyadan kaynaklanıyordur.
  • Hala oynuyorum bence PS3'ün en iyi oyunlarindan biri inanilmaz zevkli cok sürükleyici ve uzun bir oyun. ps3 sahiplerinin bu oyunu oynamadim dememesi lazim.
  • COLin mc rally dirtyle takas etmek isteyen pm atsın üstüne 10 ytlde vericem bilginize

• Bencede harika bir oyun.Platform seven her oyuncuya tavsiye ediyoru.
  • Oyunun çok kolay olması dışında herşeyi mükemmeldi. Bir silah vardı ortaya atınca bir duman yayıp etrafındaki herşeyi öldürüyordu. Onu kullanırsanız çok basit geliyor oyun.

Onu kullanmayın o zaman süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 11 Şubat 2008; 12:25:11 >
  • Ben düşmanları dans ettiren silaha hastayım
  • Bu oyun tum samimiyetimle soyluyorum hayatimda oynadigim en zevkli (ki oyunlari ne icin oynuyoruz eglenmek icin ) ilk 5 oyun arasina girer grafikleri sanki pixar animasyonu izliyormusunuz gibi oynanabilirlik tek kelimeyle 100 uzerinden 100 silahlar deseniz onlarca ve herbiri sizi cok eglendirecektir ornegin uzaktan kumandaki kucuk kopter var ve ustunde kamera var onu yolluyorsunuz sixaxis ile kullaniyorsunuz uzaktan kumandanin frekansi disina cikincaya kadar surebilyiorsunuz ve onunuze gelen ibis yaratiklari olduruyorsunuz > sonra azcik ingilizce bilgisi olanlar bu oyunda gercekten bazi yerlerde gulmekten yarilabilirler ben henuz bitirmedim ama az kaldi oyunu bitirseniz bile single player olmasina ragmen oynanabilitesi bayaa yuksek 5-6 tane karakter var acilacak tabii bunlar icin gizli parcalar bulmaniz gerek kisacasi bu oyunu eglenmek isteyen her insan oynamali yillarca platformun krali mario diyorduk (ben dahil) ama bu oyunu oynayinca mario tras gibi geliyor insana (mario halen guzel ama .. ) onlarca degisik silahi capcanli grafikleri clank i kontrol etme imkani ara sahnelerde gulme krizi gecirme sebebi vee arena savaslari bu oyun cilgin

• quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Oyunun çok kolay olması dışında herşeyi mükemmeldi. Bir silah vardı ortaya atınca bir duman yayıp etrafındaki herşeyi öldürüyordu. Onu kullanırsanız çok basit geliyor oyun.

Onu kullanmayın o zaman süper.

Evet oyun gerçekten kolay.kolayıda kolay, zoruda kolay.Boss diyebileceğimiz yaratıklar traş.Silah konusunda 2. oynayışımda clawları kullandım daha zevkli geldi oyunbirde discotec bombası atıyorum paso(ben öyle diyom )millet dans ediyo cıstakcıstakgüzel oluyo.Oyun gerçekten zevkli,aralarda geçen konuşmalarda espriler felan güzel.Tavsiye edilebilecek bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.