Şimdi Ara

RATCHET&CLANK|PS4 ANA KONU|TÜRKÇE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
15.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remake derken? Oyun eski oyunlardan birinin yeniden yapılmış hali mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Remake derken? Oyun eski oyunlardan birinin yeniden yapılmış hali mi?

İlk oyunun yeniden yapılmış hali. Kopyala yapıştır yapmamışlar, yeni silahlar ve düşmanlar eklemişler. Bölümlerdeki çoğu yolu ve mekanı değiştirmişler. Yeniden yapımı orijinalinden daha iyi olan nadir oyunlardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Oyuna kötü diyen görmedim daha

Bizi ilgilendiren kısım uzun mu peki ? Anladin sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Oyuna kötü diyen görmedim daha

Bizi ilgilendiren kısım uzun mu peki ? Anladin sen.

ben söyleyeyim 20-25 civarı :)
  • Platform türü oyunları sevenleri görmek beni neşelendirdi. Fırsat bulduğum da oynayacağım.
  • Uzun zamandır bir oyundan hiç bu kadar zevk almamıştım. Oyunun ortalarındayım henüz, büyük bir ihtimalle Platinum yapacağım. Türkçe dublaj mükemmel olmuş, PlayStation Türkiye'ye teşekkürler...

• Herkes oyuna mı daldı gençler? Konuda kimsenin sesi soluğu çıkmıyor...

Son yorumlar nedir? Hemen oynamak için PSN'den mi alsam yoksa bir kaç gün bekleyip kutulu alıp arşive mi koysam? Kutulu almaya değer bir oyun olmuş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 24 Nisan 2016; 0:45:05 >
  • Bir PS2 efsanesinin PS4'te tekrar dirilip beğeni almasını görmek çok sevindirici...
    Oyun çok çok güzel sürükleyici, PS2'de oynayıp bitirmeme rağmen bazı bölümleri hayal meyal hatırlıyorum.
    Oyunla ilgili tek eleştirim 30 fps olması. Bu oyunu 60 fps oynamaya alıştıktan sonra 30 fps biraz tuhaf geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Herkes oyuna mı daldı gençler? Konuda kimsenin sesi soluğu çıkmıyor...

Son yorumlar nedir? Hemen oynamak için PSN'den mi alsam yoksa bir kaç gün bekleyip kutulu alıp arşive mi koysam? Kutulu almaya değer bir oyun olmuş mu?

Arşiv yapıyorsan kesinlikle kutulu olarak al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clank'ın sesi cuk oturmuş kim yaptıysa dublajını
    Minik sevimli bir robot sesi bu kadar olurdu ancak

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Ekstra arşiv yapmıyorum hocam, hele PS4'te tamamiyle dijital odaklıyım. Ama Türkçe dublaj ve güzel oyun olunca kutulu alıp kenara koyuyorum. Mesela Uncharted 4'ü de kutulu ön sipariş verdim :) bu oyun da kutulu mu alınır yoksa dijital alıp bitirdikten sonra satılır mı onu bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Ekstra arşiv yapmıyorum hocam, hele PS4'te tamamiyle dijital odaklıyım. Ama Türkçe dublaj ve güzel oyun olunca kutulu alıp kenara koyuyorum. Mesela Uncharted 4'ü de kutulu ön sipariş verdim :) bu oyun da kutulu mu alınır yoksa dijital alıp bitirdikten sonra satılır mı onu bilemedim...

Kutulu aldığına değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 24 Nisan 2016; 1:17:14 >
  • Oyunu aldim henuz oynamaya baslamadim ama muthis gozukuyor giris sahnesi. Jak & Dexter da remake olarak Ps4e gelse ne guzel olurdu. Ratchet tutarsa Uncharted sonrasi yeni bir Jak & Dexter oyunu da gelir umarim.

• Eyvallah çok teşekkür ederim yarın sipariş vericem o zaman :)
  • Yav arkadas pespese geldi hep guzel oyunlar. Dark souls 3 aldim kutulu. Uncharted 4 almayi planliyodum ya dijital deluxe surum yada kutulu. Bide bu cikti. Bunu bekletcez artik bi kac ay multi degil nasi olsa tadini cikara cikara oynariz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 24 Nisan 2016; 5:45:43 >
  • Arkadaslar oyuna basladim. Atmosfer çok guzel ve adeta sinemada animasyon film izliyor gibisiniz ama daha fazlasi var. Oyun masal gibi olmus ve sizi dunyasina aliyor kendinizi birakiyorsunuz. Bu arada Clank little big planetteki sackboy gibi yuruyor ve cok sevimli olmus.

Edit : Oynamaya devam ediyorum. Gorsellik,dublaj ve oyunun kalitesi ust duzey ama beni en cok oyuna baglayan komedi unsuru oldu. Spoiler sayilmasa da yine de spoiler icine alayim

Galaktik muhafiz olmak icin girdigimiz spor antremaninda Kaptan Quark figürüne vurdum belki biraz civata toplarim diye. Bunun akabinde Kaptan'dan şöyle bir ses çıktı : 'Neden bu kadar saldirgansin ? Fazladan puan alacagini mi saniyorsun ? '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 24 Nisan 2016; 14:19:45 >

• Oyun iyi guzel ama bir Bay Zurkon var ki, adina ayri bir fan club acilmali

Oyunun adi Ratchet & Bay Zurkon olsa daha isabetli olurmus. Cogu zaman arkamda Clank'in oldugunu unutup Zurkonla takiliyorum.

Bir kucuk iki kucuk ölü kucuk uzaylilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 24 Nisan 2016; 16:33:32 >
  • Bu müziktron nasıl bir silahtır ya her kullanışımda gülesim geliyor.
    Oyun oynadıkça daha da güzelleşiyor bu tarz oyunlar artık pek gelmiyor satış kaygısı yüzünden olsa gerek ama Sony yine her türe ve kesime hitap eden oyunlar çıkarmaya çalışıyor.

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ozellikle boss dovuslerinde kullaninca ölüyorum gulmekten Ozellikle kurbagalarin yan yatip bacak dansi yapmasi efsane

• Ps2 zamanında kaçırdığım bir oyun. Tam da platform oyunu arayışındaydım hatta Knack'i mi denesem diye düşünürken bu oyunu görünce çok sevindim.

Ben oyunun toplamdaki oynanış süresini merak ediyorum, bilen var mı? Umarım doyurucudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 25 Nisan 2016; 0:10:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.