Bugün incelemeler yayınlanıyor merakla bekliyoruz |
Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (10. sayfa)
-
-
93 bekliyorum puan ortalamasını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
92 puan için sahi bir yer ayırayım izninizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 91 bekliyorum bu da benim tahminim olsun ama en az :)
-
İncelemeler gelmeye başladı bakalım. :)
-
-
Ratchet & Clank: Rift Apart - Easy Allies Review
-
-
Open Critic : 89'luk Metascore gelmiş. 58 İnceleme yapılmış şimdiye kadar sanırım bu sayı artacak gibi.
Metacritic : 89'luk oradan da bir Metascore gelmiş. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Haziran 2021; 17:25:3 >
-
80-90'a kadar çıkar hocam inceleyen sayısı :) Çok güzel puanlar geldi..
Ratchet and Clank: Rift Apart PS5 - The Digital Foundry Tech Review
-
sony den efsane bir oyun daha
-
-
Tahmin ettiğim gibi 89 puanı aldı, Sony kalitesi belli olunca bu yüksek puanları tahmin etmek zor olmuyor tabi. Yine ortaya bir klasik çıktı, oynayacak arkadaşların arasına hemen katılamayacağım ama Ps5'i alır almaz ilk oynayacağım oyun Rift Apart olacak, şimdiden sizlere keyifli oyunlar dilerim :)
Hocam SONY için artık aynı şu benzetme yapılabilir bence.. İşin maamüllüğünü hiç bozmayan firmalar olur ya, genelde yemek firmalarıdır. O yemek firmasının adı geçince ağzının içinde hemen o tat dağılıverir.. Artık SONY'de öyle bence ya :) 1994'den bu yana..
İnsanın şu konsolu alıp 1.parti stüdyolardan kötü oyun çıkar mı derdi olmaması ne güzel
2016 yapımı R&C'e bayılmıştım, Rift Apart'ı en kısa sürede deneyimlemek şart oldu
-
Aynen öyle :)
-
"Ratchet & Crank Parallel Trouble" Play Video
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X