|
Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (4. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Çıkışına yakın Hindistan'dan ön sipariş verip, platinleyip satarım bunu o halde
-
Kesinlikle hocam rica ederim dil seçenekleri belli olsun da yapıştırıriz hemen -
Bu oyun direkt PS5'e çıkacak, PS4 sürümü yok yani. Yeni nesil oyun fiyatlandırması malum, Demon's Souls da bu fiyattan çıkmıştı... Ayrı Dünyalar diye isimlendirdiklerine göre Türkçe dublaj da gelecek oyuna :) Hindistan PSN'den falan kardeşlikle alıp oynayacağız artık, bu oyunsuzlukta kaçmaz bu oyun. Belki oyun çıkana kadar Euro düşmeye devam ederse TR PSN indirime gider, Hindistan'dan alacağımıza TR PSN'den alırız. Hiç sanmıyorum ama bir umut :)
-
PSN'in şu fiyatlarını gördükçe diskli PS5 aldığıma seviniyorum. Bu fiyatın üstünden indirim beklemek zulüm olur.
-
Kutu tasarımına bayıldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bay Zurkon saykosu bu oyunda da olur umarım. "sen bir hastalıksın ve Bay zurkon tedavi!”
-
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoBay Zurkon saykosu bu oyunda da olur umarım. "sen bir hastalıksın ve Bay zurkon tedavi!”
Onun her repliği ayrı komik ya Jr Zurkon'da çok komikti.
-
son yayınlanan demoyu izledim,oyun gerçekten nex gen olmuş.Fakat ne ps5 var nede bir oyuna 700 tl verecek durum var.Bu ülkede oyun oynamak süper lüx işi oldu artık bundan sonra anca videolarını izleriz.
-
-
Konsoluna adam akıllı oyun gelmeyenlerin gözleri yaşlı -
Türkçe dil desteği olacak mıymış?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle dublaj olacak -
Animasyon kalitesinde olmuş. -
Ratchet & Clank: Rift Apart – Gameplay Trailer I PS5
-
Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar, Türkçe altyazı desteğiyle 11 Haziran’da PS5’te! Oynanış fragmanını hemen izle.
-
süper haber 500 lük oldum gibi 😁 -
Perşembe Günü 15 dakikalık gameplay gösterilecekmiş sanırım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Nisan 2021; 17:14:32 > -
Şaka maka çıkışına 2,5 ay kalmış. 15 dakikalık oynanışta bol bol uçuk yeni silahlar tanıtılır. State of Play kapsamındaki oynanış da PlayStation resmi Twitch ve YouTube kanalında, perşembeyi cumaya bağlayan gece 00'da başlayacakmış.
Edit: 1,5 ay imiş yanlış hatırlamışım. Çok az kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedysseus -- 28 Nisan 2021; 0:3:59 > -
Keşke PS4'e de çıksaydı. PS5 alana kadar sabredeceğim artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X