Şimdi Ara

Ray Sigortadan Kasko Yaptırıyorum...(yaptırıyım mı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
22.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş lar benim başmda sorun var

istanbuldan 34 plaka araç aldım noter şatışından sonra ruhsat için 1 ay süre olduğu düşünerek
    ruhsat işlemlerin ankarada yaptıralım dedim

ne olur olmaz diye kasko ve zorunlu trafik sigortamı ray sigortadan yaptırdım.
    plaka degşikliği olacagını düşünerek poliçelerde plaka 06 g 001 yapıldı

gel görki ankaraya diyim gün kaza yaptım. üstelik bütün suç bende

ilk sorun trafik polisi yeni yaptırdıyım zorunlu trafik sigortasını kabul etmeyip rapora eskisini yazdı
    kaza günü 29 mart internetten kontrolettyim kadarıyla eskisinin iptal tarihi 30 mart. karşinın zararını bu eskisi karşılar mı karşılamaz ne olacak

ikinci sorun ise servisciler kaskoda ki isim ile poliçedeki isim farklı kişiler oldugu gerekçesi ile sigortada sorun olacagı söylediler

yani anlayacagınız ne yapacagımı bilmez durumdayım

ya üstelik polis kaza raporuna noter tarafından ben adıma satıldıgın gösteren yazı yazıldığı halde
    araç sahibi olarak eskş sahibi yazmış

yani arkadaşlar benim durum ne olur sizce
    bir cıkış yolu ula bilirmiyim

• Tüm araçlarımız hep Ray Sigortadaydı şuan Ray sigortada devam eden sözleşmelerimizde var.

Birçok kaza oldu bir sorun yaşamadık.

Başak sigortaylada çalıştık onlada bir sorun yaşamadık.

İkisinide tavsiye ederiz.
  • öncelikle geçmiş olsun .

Trafik sigortanızın plakası farklı olması sorun çıkarmaz ödemede. çünkü motor ve şasi numaralarınız tutuyordur. ancak trafik sigortasını noter satış sözleşmesine göre yapmaları lazım ondan sorun çıkacağını sanmam.

kaskoda ruhsat sahibi ile poliçedeki isim tutuyorsa kasko da ödeme sorunuda olmaz. ama ruhsatınızı devir almadığınız halde poliçeyi kendi adınıza kestirdiyseniz o zaman sorun çıkartabilir. ama acentenin çözebileceğini tahmin ediyorum.

kaskola dat kam
  • teşekkür ederim arkadaşlar

içime biraz su serpidi

ruhsadın üstünde eski sahibinin adı olsa bile benim adıma satıldığı yazıyor
    kasko neye dayanarak sorun cıkartıyor anlamıyorum

şu araba servisten bir al saydım rahatlayacam
  • bizim aracımız ray sigorta kasko lu yakın tarihte aracımız kaza yaptı serviste halada su an ikiye bölünmüş klima ve motor radyatörünü tamir ettirdik diyolar araca cıkma parça takıyorlar ve hiç bi şekilde bizim sıfır parça talebimiz kabul edilmiyor experinden müdürüne kimse muhattap almıyor müşteriyi bence 5 para etmez bi sigorta şirketi hasarlı aracın masrafını nasıl kısacagını şaşırmış işin içinden çıkamayan bi mali halleri var kaskoyu ucuz yapıyolar ama başına iş gelincede hiç bir ..ok yapmıyorlar ray dan kasko yaptıracak arkadaslar aman araştırın sorun sorusturun öyle yaptırın parasını boşver moraliniz bozulmasın
  • Sevgili arkadaşlar ve Acenteler;

Forum genelinde sigorta şirketleri hakkında bir arkadaşımız bilgi istediğinde farkında olmadan veya bilerek karşı tarafın çalıştığı sigorta şirketini kötüleme ve karalama yoluna gitmekteyiz. Herkes bunun farkında ki, her şirket belirli dönemlerde belirli kişi ve kuruluşlarla iyi münasebette bulunmamış ve bu durum gayet olağandır. Bugün hasar konusunda sıkıntı yaşatmayan şirket yarın yaşatmayacak diye bir durum söz konusu değildir. Veya bunun tam tersi bir durum. Şu bir gerçektir ki sigorta müşteri memnuniyeti göreceli bir kavramdır ve her kullanıcı her sigortadan alacağı müşteri memnuniyeti veya memnuniyetsizliği çok farklıdır.

Öncelikli amacımız, sigorta şirketlerini kötülemek değil bu alanda bilgi sahibi olan bizler bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır. Bunu yaparkende o veya bu şirketi kötüleme yoluna gitmeyelim.

Kazasız sağlıklı günler dilerim.

Ömer Faruk TÜRK

• ray sigortanın iyi olduğunu söyledi bana acentem ( ankara zorlu sigorta)... Ancak axa ile hem kendim hem arkadaşlarım çok sorun yaşadılar. Axa 'nın ise Müşteri hizmetleri son derece berbat ve saygısızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pampilo -- 8 Mayıs 2010; 21:25:46 >
  • RAY SİGORTADAN UZUN DURUN ARKADAŞLAR !!!!!

Ray sigorta ile kısa sürede 2 sorun birden yaşadım ;

1***Bayramın son günü Ankara da lastiğim yarıldı, 4444729 Ray sigorta 7/24'ü aradım, sesli yanıt sisteminden ''mesai saatleri dışındayız'' yanıtını aldım. Gece vakti başımın çaresine bakıp büyük uğraşlar sonucu çıkma lastik buldum ve taktım. .

2***Duran aracıma çarpıp kaçan araç , captivamda sonradan taktırdığım arka koruma kromajına zarar verdi. . Tutanak tutturup Chevrolet servise götürdüm, kasko delinmez dediler boş matbu evrak imzalattılar çünkü tamamı zaten 312 TL tutuyormuş, %25 kusurluymuşum ve 78 TL yi kasko karşılayacakmış.

Ardından dün kaskomu ve trafik sigortamı yeniletmek istediğimde tramer kayıtlarında aracım hasarlı çıktı, yetmezmiş gibi hasarsızlık indirimlerim sıfırlanmış...Yani ray sigorta hem 78 TL kaskoyu delmez diyor, hemde kaskoyu delip aracımı hasarlıya çıkarıyor, üstelik orijinal değil aracı koruma amaçlı aksesuar parçası yüzünden....

• quote:

Orijinalden alıntı: yanelim

RAY SİGORTADAN UZUN DURUN ARKADAŞLAR !!!!!

Ray sigorta ile kısa sürede 2 sorun birden yaşadım ;

1***Bayramın son günü Ankara da lastiğim yarıldı, 4444729 Ray sigorta 7/24'ü aradım, sesli yanıt sisteminden ''mesai saatleri dışındayız'' yanıtını aldım. Gece vakti başımın çaresine bakıp büyük uğraşlar sonucu çıkma lastik buldum ve taktım. .

2***Duran aracıma çarpıp kaçan araç , captivamda sonradan taktırdığım arka koruma kromajına zarar verdi. . Tutanak tutturup Chevrolet servise götürdüm, kasko delinmez dediler boş matbu evrak imzalattılar çünkü tamamı zaten 312 TL tutuyormuş, %25 kusurluymuşum ve 78 TL yi kasko karşılayacakmış.

Ardından dün kaskomu ve trafik sigortamı yeniletmek istediğimde tramer kayıtlarında aracım hasarlı çıktı, yetmezmiş gibi hasarsızlık indirimlerim sıfırlanmış...Yani ray sigorta hem 78 TL kaskoyu delmez diyor, hemde kaskoyu delip aracımı hasarlıya çıkarıyor, üstelik orijinal değil aracı koruma amaçlı aksesuar parçası yüzünden....

Öncelikle Sana Şöyle Anlatıyım. Ben 10 Yıldır Bu işi yapar bunun ekmeğini yer bunun için mücadele veren birisiyim.

Sen kendi suçunu başkasına atmaktan birşey yapmıyo izlenimi veriyosun şuan.

Sayın sigortalı Sen gidip acentenı arayıp bılgı almassan,sanayideki adamdan eşınden dostundan bılgı alırsan aynen boyle olur.

sana kaskoda demısler kı eger camın kırılırsa,vb gibi seyler olursa ben senın hasarını bozmam yıne hasarsın olursun der.senın anlıyacağın dilden konusuyorum. bu işi bilmeyem servisçiye sorarsan (oraya neden sorarlar anlamam sankı tamırcı sıgortacı)aynen boyle olur

herseyın bır yolu hukuku vardır. 1 tl lık hasarın olsa bıle sen bunu kaskona basvursan bıle sana hasar kaydı açılır. sen sordunmu bana hasar dosyası acıyormusunuz dıye .bunun surecı nasıl olucak dıye acentenı aradın mı. musterı hızmetlerını aradın mı

ılgılenmedıler mı kardesım senle sana ben numara vereyım ara orayı anlat derdını sıkayette bulunalım senın ıcın adımı ve kasemıde vururum yetkılı acente olarakkıme yaptırdıysan usulsuzlukten o acentenın acentelıgını kapatalım olurmu
    ama sen boyle camur olayına yatarsan boyle mahdur olursun Sayın sıgortalı .

eger kı sana haksızlık yapıldıgını dusunursan aç sıgorta hukuk ve maddelerıne bak.baktın kı orda sen haklısın

ara hemen türkiye odalar ve borsalar bırlıgını (Tobb). bak sonra ızle olanları nasıl pesınden koşarlar.

ama sen bılınclı degılsın kı tamırcıye sıgorta soruyosun

luften kardesım ıyı olan acentelerıde ıyı olan sıgorta fırmalarınıda kırletme.ilk başta sen bılınclen.

sıgortacı olmak ve bu ısı yapmak kolay degıl artık oyle herkezın yapacıgı bırseyde degıl

ılk başta unutma Sıgorta fırması ne kadar onemlı ıse senın muhattap oldugun acente de onemlıdır.

saygılarımla..

• aracımı ray sigortadan kaskolattım.Gün geldi mini onarıma ihtiyaç duydum,aradım mh ni,autoking de yaptırdım.
    1 günde aracım yapıldı,hiç bir ücret ödemeden çıktım.hasar dosyasıda açılmadı.
    bu sene hasarsızlık indirimide yaptılar,ray sigortadan devam edicem.
    şimdilik memnunum.
    Bi arkadaşımda Ergo dan kasko yaptırmıştı,oda mini onarımdan aracını ufak bir yerini yaptırmıştı.Bu sene yenileme zamanı gelince ERGO faiş bi fiyat önderi,hemde indirimli olduğunu söyledi.
    başka bi kasko şirketiyle konuştuğumuzda aracın mini onarımdan dolayı hasar kaydı ortaya çıktı ve çok faiş kasko fiyatları teklif ettiler..ERGO ile tekrar görüştüğümüzde "eğer kaskoyu bizden yaptırırsanız hasar dosyasını göstermeyiz,başkasına yaptırırsan gösteririz diye tehtid ettiler.
    Mecbur ERGO dan yaptırdı...

uyandırayım
  • ray iyi zaten tüm sigortalar aynı rahat
  • raydan uzak durun 70 tl lik parçada bile sıkıntı çıkardılar bana serviste,birde kafalarına göre karar veriyorlar,keyfi yani,paranızın kıymetini biliyorsanız gidin 200 lira fazla verin adam gibi bir sigortayla anlaşın..
  • kasko yenileyecegim. sompo yapyirdim hep. simdi sompo 540. ray 570 teklif verdi. hangisini onerirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konu hortlayacak ama tanıdık bir acenta sompo sorunlu ray sigorta önerdi. Sizlerin önerisi var mı Ray şu an nasıldır arkadaşlar?

• Parkeler su nedeniyle kabardı. 3000 TL'lik zararımı karşılamadılar. Evime bu firmadan yaptırdığım konut sigortam kapsamında, mutfağımda su sızması nedeniyle ekspertiz olduğunu söyleyen kaba saba bir insan gönderdiler. Evimi incelerken kullandığı cümleler oldukça suçlayıcı ve tahrik ediciydi. Hasarın benim tarafimdan kaynaklandığını iddea ederek suçu tarafıma yıktılar ve masraflarımı karşılamadılar. Evime ait resimleri görseller koydum. Mutfak ve çevre yerlerindeki parkeler ve tesisat ve tamamen değişti. Evime yaklaşık 3000 TL civarında masraf yaptım. Bu tür kurumsal olmayan merdiven altı firmalardan uzak durup üç beş lira fazla verip kurumsal sağlam bir firmadan konut sigortası yaptırıp rahat etmek lazım. Bu firmadan uzak durmanızı tavsiye ederim.
     Ray Sigortadan Kasko Yaptırıyorum...(yaptırıyım mı)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.