Arkadaşlar merhaba Anker Q35 kulaklığımı sattım nedeni müzikte çok iyi ama oyunda boğucu bir ses vermesiydi şimdi bu kulaklığı almayı düşünüyorum oyunda iyiymiş ama ben müzik performansınıda merak ediyorum sizce bu kulaklık alınır mı? 1240 TL şu an yoksa bu paraya şu kulaklık daha iyi dediğiniz bir şey var mı mikrofonu hiç önemli değil benim için önemli olan ses kalitesi dayanıklılığı ve konforu masaüstü bilgisayar da kullanacağım.anakartım b550 gaming edge wifi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 12 Mayıs 2023; 12:57:22 > |
Razer BlackShark V2 X: Ayrıntılı Bir İnceleme
Razer BlackShark V2 X, oyun deneyimini geliştirmek isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir oyun kulaklığıdır. Bu kulaklık, gelişmiş ses performansı, rahat tasarımı ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor.
Ses Kalitesi
BlackShark V2 X, 50 mm TriForce Titanium sürücülerle donatılmıştır. Bu sürücüler, net tizler, güçlü orta frekanslar ve derin baslar üreterek sürükleyici bir ses deneyimi sunar. Ayak sesleri ve diğer oyun içi sesler net bir şekilde duyulabilir, bu da oyuncuların çevrelerinin farkında olmalarını sağlar.
Konfor ve Tasarım
BlackShark V2 X, uzun oyun seansları sırasında bile rahat kalacak şekilde tasarlanmıştır. Hafif çerçevesi ve yumuşak kulak pedleri, baskı oluşturmadan saatlerce rahat bir kullanım sağlar. Kulaklıkların ayarlanabilir kafa bandı, farklı kafa şekillerine uyum sağlar.
Özellikler
BlackShark V2 X, oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir dizi özelliğe sahiptir:
- Çıkarılabilir boom mikrofon: Net iletişim için gürültü engelleme özelliğine sahiptir.
- Geniş uyumluluk: PC, Mac, Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch ile uyumludur.
- Razer Synapse uyumlu: Ses ayarlarını ve diğer seçenekleri özelleştirmek için Razer Synapse yazılımı ile kullanılabilir.
Razer Battle Bundle
Razer BlackShark V2 X, Razer Basilisk X HyperSpeed fare ve Razer Goliathus Extended Chroma fare altlığı ile birlikte Razer Battle Bundle adlı bir pakette de mevcuttur. Bu paket, oyun deneyimini tamamlamak için gerekli tüm temel öğeleri tek bir pakette sunar.
BlackShark V2 X Alınır mı?
Razer BlackShark V2 X, uygun fiyata yüksek kaliteli bir oyun kulaklığı arayan oyuncular için mükemmel bir seçimdir. Gelişmiş ses kalitesi, rahat tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle oyun deneyimini önemli ölçüde iyileştirir.
Razer BlackShark V2 Alınır mı?
Razer BlackShark V2, BlackShark V2 X'in daha gelişmiş bir sürümüdür. THX Spatial Audio ve daha iyi ses yalıtımı gibi ek özellikler sunar. Gelişmiş ses kalitesi için daha fazla bütçeniz varsa Razer BlackShark V2'yi düşünebilirsiniz.