Şimdi Ara

Razer Blackwidow Chroma vs Logitech G910 Orion Spark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Yakın zamanda bir mekanik klavye almayı düşünüyorum. Fakat Logitech G910 Orion Spark ve Razer Blackwidow Chroma arasında kaldım. Benim için en önemli kriterler aydınlatma ve sestir. Logitech G910 almayı düşünüyordum fakat aydınlatma seçeneğinde Razer Blackwidow Chroma çok daha ayrıntılı olduğu için içime sinmeyeceğini düşündüm. Sesdede aynı düşüncedeyij. Büyük ihtimalle Razer Blackwidow Chroma alacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Blackwidow ultimate stealth vardı arkadaşda çok şekil duruyor yeşil felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravelyn -- 5 Ağustos 2016; 12:47:16 >
  • gravelyn G kullanıcısına yanıt
    Onlar tek renkli değil mi?
  • Ben sadece yeşilken gördüm. Sanırım sadece yeşil
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bence Razer alma çünkü kahil switch kullanıyor ve bu switch ler kalitesiz deniliyor.Bana kalırsa ya 910 al
    Yada benim kullandığım

Corsair strafe rgb mx red switch al çok güzel bir klavye alttan aydınlatmalı Gameekstra dan bulabilirsin. Bilek desteği ve ekstradan fps,moba tuş takımı çıkıyor.
    Linki :http://www.gameekstra.com/Corsair-Strafe-RGB-Red-Switch-Mekanik-Gaming-Klavye,PR-4841.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eray015 E kullanıcısına yanıt
    Senin klavyeni daha önce görmüştüm hoşumada gitmişti. Fakat sessiz olması onların övündüğü şey olabilir ama benim de istemediğim özellik.
    O kadar da sessiz değil bir de o açıklamada yanlış yazmışlar açıklamada mx silent diyor ama mx red geliyor yani daha sesli si bence sesi tam yerinde. eğer yakınlarında rahatsız olacaklar varsa razer alma .

Youtube'dan incelemelerini izledim. Gerçekten güzel bir klavye. Aydınlatma seçenekleride çok ayrıntılı. Eğer başka öneri gelmezse bunu tercih edebilirim.
    Youtube de ki çoğu video da mx silent var ama sizin alacağıniz mx red sese takılmayın oyüzden.

Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.