Bildirim
Razer Blackwidow Ultimate & Razer Deathadder 2013
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GencPlay mağdurusunuz sanırım :) Blackwidow'un 2013 Stealth modelini almayacaksanız hem daha sesli bir klavyeniz olur hem de piano black diye adlandırılan parlak siyah kaplamalar çok çabuk çiziliyor ve çok parmak izi taşıyor her ne kadar ilk aldığınızda mükemmel görünse de. Benim monitörümde aynı kaplamadan mevcut tasarım olarak harika görünse de çok narin çabuk çiziliyor ve çizildiğinde normal bir çizik gibi değil daha mat bir çizik olduğu için bariz belli oluyor. Deathadder da deneme şansı bulduğum çok güzel bir fare fakat fiyatı bence biraz pahalı. Aynı fiyata G700-G700S gibi kablosuz bir fare alabilirsiniz diye düşünüyorum. Klavye tercihiniz illa mekanik olmak zorunda mı ona göre başka öneriler de yapabilirim mekanik olacaksa da daha uygun fiyatlı Blackwidow'un yanında tasarımını hiç beğenmesem de işlevsellik ve sessizlik anlamında ondan daha iyi olduğunu düşündüğüm G710+'a bakabilirsiniz. Eğer aceleniz yoksa da aklınıza yatan fareyi alıp birkaç ay bekledikten sonra Ultimate 2013 Stealth versiyonunu alırsanız Blackwidow'un daha memnun kalacağınızı düşünüyorum.
-
Evet hocam playkart mağduruyum :) çok iyi anladınız.Tavsiyeniz için teşekkür ederim ben ultimate blackwidow çizilmez diye düşünüyordum.Ses aslında pek sorun değil benim için.Çizilme durumu varsa bu sıkıntı yaratır.
Klavye olarak mekanik düşünüyorum.Stealthı türk sitelerinde bulamadım.Farkı sadece kaplaması ve sessizliğimi blackwidowdan.
Mouse olarakta kablosuz geç tepkime verir gibi bir hissiyatım var hep.Fps oyunlarında sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir bu konuda?undefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 19 Ağustos 2013; 12:13:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: theangeldie
Evet hocam playkart mağduruyum :) çok iyi anladınız.Tavsiyeniz için teşekkür ederim ben ultimate blackwidow çizilmez diye düşünüyordum.Ses aslında pek sorun değil benim için.Çizilme durumu varsa bu sıkıntı yaratır.
Klavye olarak mekanik düşünüyorum.Stealthı türk sitelerinde bulamadım.Farkı sadece kaplaması ve sessizliğimi blackwidowdan.
Mouse olarakta kablosuz geç tepkime verir gibi bir hissiyatım var hep.Fps oyunlarında sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir bu konuda?
G700 ile uzun süredir FPS oynuyorum. Bundan önceki evde oyun için kullandığım diğer 2 farem de kablosuzdu. Kablosuz farenin gecikme sorunu günümüzde bir şehir efsanesinden ibaret. Raporlama hızı yüksek olan kaliteli kablosuz farelerde böyle bir sorunu asla yaşamazsınız fakat gidip laptop için yapılan 20 liralık kablosuz bir fareyle oyun oynamaya kalkarsanız 2013 yılında bu ihtimal düşük olsa da yine de gecikme, kopma gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. G700 1000 Hz'de raporlama yapıyor bu da Deathadder-Sensei-G500 gibi kablolu farelerle aynı tepkime süresine sahip demek.
Klavye olarak da Stealth Edition 2013 modelinde ledler yanlış bilmiyorsam yeşil ve daha sessiz tuşlar. Bunun dışında kaplamasında da Piano Black'den normal bir kaplamaya dönüldü diye biliyorum. 2013 modelinin normal halini linkte görebilirsiniz.
http://www.sanalmarketim.com/razer-blackwidow-ultimate-2013-aydinlatmali-mekanik-gaming-turkce-klavye/p_48643/
Piano Black'in en kaliteli hali bile çiziliyor. Arabalarda kullanılan bu tip parlak kaplamalarda da aynı sorun var görüntü anlamında çizilene kadar çok güzel dursa da gözünüzden bile sakınsanız illa ki farkında olmadan çiziyorsunuz. Basit bir şekilde kılcal çizikler meydana geliyor onun dışında da ciddi çizikler mat bir şekilde oluyor ve parlayan yüzeyde bariz belli oluyor. Bir daha hiçbir ürünümde kullanmamayı düşünüyorum monitör alırken de resmen dalgaya düşüp aldım monitör güzel olunca kaplamasını pek önemsememiştim. Alacaksanız mutlaka dediğim gibi biriktirip 2013 modelini alın derim ses sorun değilse Stealth modelini almanıza gerek yok. G710+ da dediğim gibi tasarımını beğenmesem de işlevsellik olarak biraz daha beğendiğim bir klavye. Kendim G510 kullanıcısıyım tasarım ve mekanik olmayışı dışında pek bir farkları yok aralarında. G710+ ı da denemiş biri olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim tasarımı ikinci plana atabilirim derseniz. Mousepad olarak da Razer Goliathus Speed Edition'a mutlaka bakın. Üst düzey bir fare alıp da güzel bir mousepad üzerinde yürütmeden yazık etmeyin derim. Seçiminizi yapıp satın aldıktan sonra ilk izlenimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden hayırlı olsun. :)
-
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Piano black dediğiniz kaplama benim monitordede mevcut dediğinizi şimdi tam olarak anladım.Gerçekten çok hassas çizilmeye müsait.Bende alırken dikkat etmemiştim.Alt tarafına klavye sürttü diye çiziklerle dolu şu an monitor.
Linkte vermiş olduğunuz klavyeyi almayı düşünüyorum.G710un basıştaki çıkardığı sesi pek beğenmedim.Blackwidow yorumlarında herkes yazdıkça yazasımız geliyor diyor.Daktiloyu andırıyor diyor.O yüzden denemek istiyorum açıkcası.Fiyatıda diğer sitelere göre uygun gibi geldi verdiğiniz link.Mousepad olarak Goliathusu large düşünüyordum zaten 80tl gibi bir fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam.Mouse olarak epey kararsız kaldım Sensei-Deathadder-G700 arasında gitgeldeyim.
Ben eski microsoft kablosuz laptop mousema ve 1-2 yorum okumuştum ona dayanaraktan gecikme var diyorum. profesyonel kablosuz mouse hiç denemedim.Oyun oynarken kablosuz olması kadar güzel birşey yok bana göre :) Klavye ve mousepad konusunda tamamımda mouse konusunda kararsız kaldım.Alınca ürünler hakkında fikirlerimi paylaşıcam.Gelecek ayda Steelseries V2 siberia kulaklık aldım mı seti tamamlamış olurum :) Şimdi geriye fiyat araştırması kaldı.400e yakın klavye mousepad tutuyor.kalanıda artık elden vatandan vs. alıcaz :)
Son sorum olucaktı.
Siz olsanız
Sensei
Deathadder
G700
arasından seçimi hangisinden yana kullanırdınız? Fiyat sıkıntısı olmasaydı. @Silence34
-
Ben bugün yine fare alacak olsam G700S alırdım sebebi de G700 ile arasında fiyat farkı neredeyse yok. Elimdeki G700'ün de başına bir şey gelmeden yeni bir fareye geçmem diye düşünüyorum geçersem de ya G700S olur ya da aynı seriden çıkan yeni bir model olursa o olur. Kablosuz ve fiyatı bence gayet uygun kablolu farelere kıyasla. Kablosu da var aynı zamanda kablolu olarak da kullanılabiliyor bir yandan da kullanırken içindeki şarjlı pili şarj ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 19 Ağustos 2013; 13:09:28 > -
çok teşekkür ederim.Tavsiyeleriniz için.Mouse konusunda dediklerinizi dikkate alıcam.Oyun için kablosuz cezbetti açıkcası.İlk etapta klavye mouse alıp önümüzdeki ay kulaklık ve mousepad ikilisini alıcam.
Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 19 Ağustos 2013; 13:14:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X