Şimdi Ara

RAZER BlackWidow Ultimate vs Thermaltake Meka G1, hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackwidow = Cherry MX-Blue switch'li(biraz sesli bir switch) - Bakclight var, ENTER tuşu küçük
    Meka G1 = Cherry MX-Black switch'li(sessiz ve blue'ya göre biraz daha yumuşak) - Backlight yok, ENTER tuşu BÜYÜK

Geri kalan özellikler aynı gibi, fiyatları da yakın 10-15tl farkediyor ama bir türlü karar veremedim...
    Mekanik klavyeler uzun ömürlü, iyi klavyeler olduğu için ve de biraz tuzlu oldukları için bir kere aldıktan sonra süre değiştirme şansım olmayacak, o yüzden karar vermemde tecrübeli ve bilgili arkadaşların yardımcı olmalarını bekliyorum...

Saygılar,...

• Kesinlikle Blackwidow Ultimate derim, kendim kullaniyorum ve muhtesem bir klavye. Backlight vs. zaten klavye baktikca bakasinin gelmesini sagliyor. Bununla birlikte acikcasi sesli switchten zevk alabilirsin belki benim gibi cunku sahsen sirf o sesi duymak icin tusa bastigim bile oluyor. Entera cok takilma alisirsin
  • Olabilir tabii ama alıp da pişman olmak da var, sonuçta az buz para değil bu meretler ülkemizde :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Kesinlikle Blackwidow Ultimate derim, kendim kullaniyorum ve muhtesem bir klavye. Backlight vs. zaten klavye baktikca bakasinin gelmesini sagliyor. Bununla birlikte acikcasi sesli switchten zevk alabilirsin belki benim gibi cunku sahsen sirf o sesi duymak icin tusa bastigim bile oluyor. Entera cok takilma alisirsin

Ben de bu klavyeden almayı düşünüyorum. Videolarda ve resimlerde tuşların derinliği iyi gibi görünüyor fakat basma hissi çok çabuk gerçekleşiyormuş yani tuş tam gömülmeden komut iletilmiş oluyormuş. Bunun Battlefield gibi CoD gibi FPS oyunları oynarken etkisi nasıl oluyor acaba anlatabilir misiniz? Kötü yanları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 1 Aralık 2011; 14:09:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Kesinlikle Blackwidow Ultimate derim, kendim kullaniyorum ve muhtesem bir klavye. Backlight vs. zaten klavye baktikca bakasinin gelmesini sagliyor. Bununla birlikte acikcasi sesli switchten zevk alabilirsin belki benim gibi cunku sahsen sirf o sesi duymak icin tusa bastigim bile oluyor. Entera cok takilma alisirsin

Ben de bu klavyeden almayı düşünüyorum. Videolarda ve resimlerde tuşların derinliği iyi gibi görünüyor fakat basma hissi çok çabuk gerçekleşiyormuş yani tuş tam gömülmeden komut iletilmiş oluyormuş. Bunun Battlefield gibi CoD gibi FPS oyunları oynarken etkisi nasıl oluyor acaba anlatabilir misiniz? Kötü yanları var mı?

Bir noktadan sonra alisip tusa tamamen basmiyorsunuz bile, normal buyuk tuslu klavyeler gibi tuslari var ancak laptop klavyelerindeki kadar bastiginizda algiliyor. Tusa bastiginizda gereken baski her tus icin esit ve nispeten az bir deger. Onun disinda COD BF gibi oyunlara bariz bir etki olarak bir sey diyemem cok dikkat etmedim acikcasi(gerci gamer mouselarda mesela ms olarak iletim hizi degisimi oluyor yaklasik 7 ms falan daha hizliydi galiba normal windows ayarindan o acidan bakarsak tusu yarida algilamasi bi kac ms kazandirir elbette) ancak sunu soyleyebilirim ki muhtesem derecede rahatligi var, normal klavyeleri kullandigimda rahatsiz olabiliyorum artik, rahatsiz geliyor

• @Faunus

Peki teşekkürler. Ben biraz daha araştırayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.