Şimdi Ara

[SATILDI] Razer Blackwidow V3 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Razer Blackwidow V3 Pro

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 senedir bende olan ama kullanım konusunda en fazla 4 5 ay kullanılmış Razer Blackwidow Klavyemi satmaya karar verdim.

Batarya olarak iyi durumda sonuç olarak uzun süre kullanılmadı. Hatta örnek verecek olursam son 6 ayda 1 kere şarj ettim. O kadar kullandım. Klavyenin üzerinde herhangi bir deformasyon bulunmamaktadır. Bileklik desteğinde küçük oğlumun geçen sene tırnaklamasından kaynaklı deformasyon mevcut. Bundan ötürü fiyatını uygun tuttum.

Klavye üzerinde Kendi dongle ile 2.4 Ghz bağlantıya ve Bluetooth bağlantısı özelliğine sahip. Dongle ı kaybetseniz dahi kablosuz şekilde kullanabileceğiniz bir ürün.

İstanbul içi elden almak isteyen arkadaşlar için 1 gün önceden haber verilmesi durumunda Ataşehir civarından elden teslim edebilirim. Diğer illerden alacak arkadaşlar için önce ödeme sonra kargo şeklinde yapacağım. Ürünün Kutusu bulunmamaktadır. Paket içeriğini eksiksiz olarak göndereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Üstadım fiyatta bir şeyler yaparsan almak isterim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.