Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) ve Razer Basilisk Ultimate Dock Station Satın Al 11 Kasım 2023 11:39 1 1 Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) ve Razer Basilisk Ultimate Dock Station Razer Klavye Mouse SetRazer Blackwidow V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout-Klavyeyi 8/11/2021 tarihinde Amazon Türkiye Germany satıcısından aldım. Kendi Orjinal tuş takımı norveçcedir. Ben bu yüzden hyperx pudding Türkçe keycap aldım. O şekilde kullanıyorum. Satın alana her iki tuş takımı da teslim edilecektir.Razer Basilisk Ultimate Dock Edition-5/04/2022 tarihinde Amazon Türkiye den alınmıştır. Her iki ürününde en ufak sorunu yoktur. Sistemi değiştiğim için satıyorum. Ayrı ayrı değil sadece SET olarak satılıktır. Fiyat sondur pazarlık teklif etmeyiniz. Referans vardır.Fiyat = 4700 ₺ >> 4300₺ >> 4000 ₺Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÜST DÜZEY OYUNCU VE YAYINCI SİSTEMİ [SATILDI] Satılık Be Quiet Silent Wing 3 Fan CableMOD Kupon [SATILDI] 011DXL-1 LIAN LI Upright Display Card Kits