Şimdi Ara

[SATILDI] Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) ve Razer Basilisk Ultimate Dock Station

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye & Mouse Set Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) ve Razer Basilisk Ultimate Dock Station

Razer Klavye Mouse Set

Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout

-Klavyeyi 8/11/2021 tarihinde Amazon Türkiye Germany satıcısından aldım. Kendi Orjinal tuş takımı norveçcedir. Ben bu yüzden hyperx pudding Türkçe keycap aldım. O şekilde kullanıyorum. Satın alana her iki tuş takımı da teslim edilecektir.

Razer Basilisk Ultimate Dock Edition

-5/04/2022 tarihinde Amazon Türkiye den alınmıştır.

Her iki ürününde en ufak sorunu yoktur. Sistemi değiştiğim için satıyorum. Ayrı ayrı değil sadece SET olarak satılıktır. Fiyat sondur pazarlık teklif etmeyiniz. Referans vardır.

Fiyat = 4700 ₺ >> 4300₺ >> 4000 ₺

[SATILDI] Razer Blackwidow V3 (Yellow Switch) ve Razer Basilisk Ultimate Dock Station

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.