Şimdi Ara

Razer Death. vs Cyber Snipa tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu farelerden hangisini tavsiye edersiniz? syber fiyat olarak biraz daha uygun şekil falan da daha iyi duruyor ama kullananlardan fikir istiyorum. kablo esneklikleri de önemli. teşekkürler... tabi muadili alternatiflerden de karşılaştırmalı olarak bahsedebilirsiniz.o da ayrıca güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 7 Ekim 2009; 19:07:54 >

• v1

DeathAdder ergonomi bakımından Microsoft 3.0'dan hic bir farkı yoktur buda ona mükemmel bir ergonomi kazandırmaktadır Ergonomi Hakkında MS 3.0 yazdıklarım bunun içinde gecerli diğer iyi yanlarından biri tamamı kaplı kir tutmaz terletmez yüzeyi eli sık sık terliyenler için iyi, Ter demişken bircok mouse'un temel problemlerinden biri led ışıklarının eli terletmesidir ama bu DA da düşünülmüş ve Razer logosu ışıgı kapatılıyor diger bir iyi yanına gercersek ''mouse her zaman tetikte'' tabirini kullanılırum kullandıgı 3G teknolojisi yüzünden genellikle logitechlerde olan uyuma modu gibi insanı sinirlendirecek şeyler yoktur fiyatı 125ytl civarıdır
    Bu mouse'da MS 3.0 eklesiklerini tamamlanmış yani ''Mouse tek kelime ile mükemmel diyebilirim'' Eger puan verecek olursam 10/10 !

+

v2

v1'de ki 1800 DPİ bazı insanlara yetmiyor (neyine yetmiyorsa artık) 3500dpi olmustur ve zamanın en iyi sensoru 3g, v2 de 3.5g olarak şimdi ki zamanın en iyi sensorune yükseltilmiştir. v2'de ki bana göre tek kayda değer özelliği kablosunun kumaş kaplama olması ve bu sayede plastiğe göre hareketi kolaylaştırması.

...Kısaca Razer DeathAdder başkasına bakma...

• teşekkürler ederim terleme mevzuu gerçekten önemli. benim avuçlarım da fazlasıyla terliyor bir de kablonun esnekliği ve yüzeyi de önemli masaya takılma ve hareket kabiliyeti gibi açılardan. dediğine göre her bakımdan kusursuz görünüyor v2 versiyonu. yalnız v2 nerden bulunur acaba? bir de cyber snipa ile ilgi de yorum olsa iyi olur. zira o da yabana atılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinel_85

teşekkürler ederim terleme mevzuu gerçekten önemli. benim avuçlarım da fazlasıyla terliyor bir de kablonun esnekliği ve yüzeyi de önemli masaya takılma ve hareket kabiliyeti gibi açılardan. dediğine göre her bakımdan kusursuz görünüyor v2 versiyonu. yalnız v2 nerden bulunur acaba? bir de cyber snipa ile ilgi de yorum olsa iyi olur. zira o da yabana atılır gibi değil.

O masaya takılma benide ilk bu işlere adım attıgımda sinir ediyordu, tr'de mouse bundle satılmıyordu.

Şunu soyle halledebilirsin masa üstünde ki mouse kablosunu gevset baya mouse masadan cıkıp asagi inen noktasına agır birşey koy o gevsek kablo sana yetecektir.

VE

''cyber snipa yabana atılır degil'' demişin bunu neye dayanarak soyledin?Bu bilgiyi kafanada mı kurdun yoksa biri buna güzel bir mouse mu dedi nerden duyorsunuz boyle sacma sapan mouseları anlamıyorum. xl-740k bile daha iyidir.

Asıl anlamadıgım konulardan biri neden hep dandik 2 mouse verip başlık acılıyor garip yanı ise niye insanlar iyi mouseları ogrenmiyordu sacma sapan mouseları bulup bunu bunumu alayim diyor... Olaya bak ya en azından 1 tane iyi soylersin ama g9 mu sidewinder mi diyorlar bir tane bile iyi bir mouse bilmiyorlar mı neden bu kotu mouseları biliyorsunuz?

Zaten şu forumda biri ms 3.0 mı razer deathadder mi - steelseries xai veya kinzu mu deathaadder mi diye başlık acarsa o günü bayram ilan edicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2009; 19:44:02 >

• yorumlar için teşekkür ederim tekrardan ama Cyber e de neden bu kadar verip veriştirdiğine bi anlam veremedim. tr nin bilindik onlarca teknoloji sitesinde videolu incelemeleri var ve hakkında epeyce övgü var. ben de ikileme düştüm ve fikir istedim. iyiyi sadece marka bazında aramıyorum. orta halli bir markanın en iyi ürünü, iyi bir markanın düşük modelinden daha iyi olabilir. marka fanatiği değilim f/p oranı en önemli kriterdir. snipa kullananlardan da yorum bekliyorum.
  • Yeni Razer Deathadder Snipa dan kat kak üstündür.
  • dA şaşma bence ben kulanıyorum alıcaksan bence bıraz daha parana kıy dA al derım
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BÖBREKDEN İŞGEMBEDEN SALLAMAYIN HELE HELE KULAKDAN DOLMA HİÇ KONUŞMAYIN
    BEN İKİ MOUSU DA KULLANDIM BU PİTBULLLA KANGALI KAPIŞTIRMAYA BENZER,
    AMERİKALILARIN MARKALAŞTIRDIĞI PİT BİRÇIK KİŞİYE GÖRE KANGALI YER BİTİRİR YOK EDER AMA GİRİP NETTE
    BİRAZ VİDEO İZLERSENİZ PİT LERİN NASIL KURABİYE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ UZUN LAFIN KISASI SU ANDA
    RAZ1ER ÇEKMECEDE VE BİLGİSAYARA SNİPA STINGER TAKILI...
  • bunlar arasinda secim yapacaksan bence dA ama eger ki baska marka dusunursen Logitech G5 e de bakmani tavsiye ederim sahsen kullaniyorum ve cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

v1

DeathAdder ergonomi bakımından Microsoft 3.0'dan hic bir farkı yoktur buda ona mükemmel bir ergonomi kazandırmaktadır Ergonomi Hakkında MS 3.0 yazdıklarım bunun içinde gecerli diğer iyi yanlarından biri tamamı kaplı kir tutmaz terletmez yüzeyi eli sık sık terliyenler için iyi, Ter demişken bircok mouse'un temel problemlerinden biri led ışıklarının eli terletmesidir ama bu DA da düşünülmüş ve Razer logosu ışıgı kapatılıyor diger bir iyi yanına gercersek ''mouse her zaman tetikte'' tabirini kullanılırum kullandıgı 3G teknolojisi yüzünden genellikle logitechlerde olan uyuma modu gibi insanı sinirlendirecek şeyler yoktur fiyatı 125ytl civarıdır
    Bu mouse'da MS 3.0 eklesiklerini tamamlanmış yani ''Mouse tek kelime ile mükemmel diyebilirim'' Eger puan verecek olursam 10/10 !

+

v2

v1'de ki 1800 DPİ bazı insanlara yetmiyor (neyine yetmiyorsa artık) 3500dpi olmustur ve zamanın en iyi sensoru 3g, v2 de 3.5g olarak şimdi ki zamanın en iyi sensorune yükseltilmiştir. v2'de ki bana göre tek kayda değer özelliği kablosunun kumaş kaplama olması ve bu sayede plastiğe göre hareketi kolaylaştırması.

arkadaşım iyiki bir inceleme yapmışsın eline 2 mouse geçmiş öve öve bitiremedin şu razerleri para alıyorsun galiba sen artık öyle inanmaya başladım. tamam sen beğenmişsin ama milleti yanlış yönlendirip durma artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdincer -- 11 Aralık 2009; 16:21:48 >

• Arkadaşlar başka kullanan bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi. Ben de seçim yapmakta zorlanıyorum.
  • quote:

v1

+

v2

Mouse Pro o.O

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

quote:

v1

+

v2

arkadaşım iyiki bir inceleme yapmışsın eline 2 mouse geçmiş öve öve bitiremedin şu razerleri para alıyorsun galiba sen artık öyle inanmaya başladım. tamam sen beğenmişsin ama milleti yanlış yönlendirip durma artık

adkawğodjawjdpawdjpawjdawdjawjdıaw hattahttp://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Öncelikle şunu söyleyeyim, ben de bir DA kullanıcısıyım. Mouse tüm övgüleri hakediyor, aimimde ciddi bir gelişme sergiledim bu mouseu alınca. Anlatılmaz yaşanır denir ya, bu mouse aynen öyle. Bir dokunan bir daha dokunmak istiyor, arkadaşlar hep mouseun ismini soruyor çünkü gerçekten çok kaliteli bir mouse. Hele bir de eline oturdu mu...

Kesinlike DeathAdder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 6 Şubat 2010; 11:50:04 >

• deathAdder ı test edebileceğimiz bi yer varmı ? ankara'da hiç bi yerde bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.