Şimdi Ara

Razer Deathadder 2013 Aygıt Sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha yeni Razer deathadder 2013 aldım iyi güzel 1 gün ullandım 2. günün akşamında lol açalım dedik(lol ilk defa oynanacak pcde) lol de fare teklemeye başladı ve ışığı söndü hareket etmemeye başladı arkadaşa da mahçup oldum anlayacağınız. Allah Allah ne oldu bu faeye derken o hınçla sürekli bilgisayarı resetledim Allahım inşallah tanır diye düşünsenize kargoyla beraber 200 lira bayılmışsınız 2. gün bi bakıyorsunuz aygıt sürücüsü başarıyla yüklenemedi diye bir yazı geliyor... Bütün usblere taktım defalarca resetledim sonuç hüsran her defasında boğmak istediğim aygıt sürücüsü başarıyla yüklenemedi yazısı geldi arkadaşlar. Yardımcı olursanız ramazan günü büyük sevaba girmiş olursunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sibilik

Beyler daha yeni Razer deathadder 2013 aldım iyi güzel 1 gün ullandım 2. günün akşamında lol açalım dedik(lol ilk defa oynanacak pcde) lol de fare teklemeye başladı ve ışığı söndü hareket etmemeye başladı arkadaşa da mahçup oldum anlayacağınız. Allah Allah ne oldu bu faeye derken o hınçla sürekli bilgisayarı resetledim Allahım inşallah tanır diye düşünsenize kargoyla beraber 200 lira bayılmışsınız 2. gün bi bakıyorsunuz aygıt sürücüsü başarıyla yüklenemedi diye bir yazı geliyor... Bütün usblere taktım defalarca resetledim sonuç hüsran her defasında boğmak istediğim aygıt sürücüsü başarıyla yüklenemedi yazısı geldi arkadaşlar. Yardımcı olursanız ramazan günü büyük sevaba girmiş olursunuz :)

Razer'ın sitesinden güncel yazılımı indirip kurdunuz mu ? Kurduysanız ve buna rağmen bu hatayı aldıysanız;
    Başka bir fareniz varsa onu deneyin. Eğer aynı sorunu yaparsa bilgisayarda sıkıntı var demektir. Başka farede sorun yoksa sürücüyü komple kaldırın, Razer'ın sitesinden yazılımın güncel sürümünü indirin ve kurun. Yazılım kuruluyken fareyi takın ve bir de öyle deneyin. Belki işinize yarayabilir. Farenin bozuk olup olmadığını da başka bilgisayara takarak anlayabilirsiniz. Buradan daha fazla yardım edilebileceğini sanmıyorum çünkü hem sık görülen bir problem değil hem de sıkıntı donanımsal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 1 Ağustos 2013; 6:34:04 >

• sıkıntı mouselarda mamba aldık daha 2.haftasında patlak verdi.sağ sol kanatçıklarındaki plastikler gıcırdıyor scrool gıcırdıyor pili 12 saat oyunlarda gider diyolar 1.5saatte bitti 3 çizgi vardı pilde bu kadar yüzsüzlük olmaz.şirkete email attim 15gün sonra emaile cevap verdiler.böyle terbiyesizlik beklemiyordum.
  • Hım.. Ama razer farelerde ergonomi süper bu bozulma insanın moralini bozuyor ben de garantiye gönderdim cevap bekliyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.