Şimdi Ara

RAZER DEATHADDER 3500 DPİ MOUSE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mouse hakkında fikri olan kullanan var mı ? yorum yapabilir mi ?
    http://www.amazon.com/Razer-Deathadder-Infrared-Gaming-Mouse/dp/B002Q4U5DK RAZER DEATHADDER 3500 DPİ MOUSE

• 1.5 yıl önce kullandığım mouse çok sağlamdı arkadaşım istemişti hediye etmiştim :) Hala özlüyorum arada sırada zowie'mi satıp tekrar onamı geçsem diye düşünüyorum çok sağlam mouse.

Fakat amazondan alma aliexpresten 25 dolara al oda orjinal gönderiyor.
  • 2012 mayıs ayından beri kullanıyorum. En uzun ömürlü kullandığım mouse'dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATIYORUM!! 3 yıldır falan kinzu v2pro kullanıyodum bozulmasıyla bu mousea geçtim isterseniz satarım. Mouse kalite ama ben dirsekten kontrol ettiğim için doğal olarak bir bilek mouseuna alışamadım. 0 ürün hemen sarıyım gönderiyim abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ben de aktif olarak bu mouse'u kullanıyorum. Aşırı rahat ve gerçekten çok sağlam. Kullandığım en iyi mouse şu ana kadar. verdiğim paraya tamamiyle değdi diyebilirim.

Edit: bende Chroma olanı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattness -- 28 Mayıs 2016; 0:16:46 >
  • chroma optik bu lazer bence iyi degil bunu alcagına kinzu kullan daha iyi optik mouse her zaman istikrar daha iyidir lazer kötü ama ben alışkanlık bütün mouseler olmasına rağmen sadece bunu kullanıyorum :DDASD
  • Chroma olanı kullanıyorum memnunum
  • razer iyidir üzmez ama elin nasıl o da çok önemli. steelseries mouselarını da araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.