Şimdi Ara

Razer Deathadder Chroma Sağ Click

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.12.2014 tarihinde Sanalmarketimden Razer Deathadder Chroma aldım geleli 2 gün oldu ama kafama takılan bir soru var ve kendim cevabını bilmediğim için sizlere sormak istedim, soruya geçeyim fazla uzatmadan. Mouse kullandım gayet güzel ele oturuşu kullanışı çok basit sağ tuşu biraz daha yumuşak. Bu bir sorun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readers -- 20 Aralık 2014; 12:37:29 >

• ya tam olarak bilmiyorum da razer deathradder 2013den farkı ne ?
  • Farkı 10.000 DPİ, 16.8 milyon özelleştirilebilir renk seçeneklerini sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readers -- 20 Aralık 2014; 13:31:26 >
  • Olabilir değişim iste.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: readers

15.12.2014 tarihinde Sanalmarketimden Razer Deathadder Chroma aldım geleli 2 gün oldu ama kafama takılan bir soru var ve kendim cevabını bilmediğim için sizlere sormak istedim, soruya geçeyim fazla uzatmadan. Mouse kullandım gayet güzel ele oturuşu kullanışı çok basit sağ tuşu biraz daha yumuşak. Bu bir sorun mu acaba?

Merhaba bende bugün araldan deathadder chroma satın aldım dediniz şey bendede sağ tuş daha yumuşak bu acaba bi sorun mu yoksa bilinçli yapılmış bişeymi? Siz ne yaptınız
  • istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    Ben razer deathadder 13 kullanıyorum şimdi dikkat etim sol tuşa göre, sağ tuş daha yumuşak bilinçli yapıldığını düşünüyorum.
  • Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama ben değişim istedim.Bilinçli yapılmış sanırım.Sizde ürün değişim isteyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - RAZER ORNATA CHROMA KLAVYE
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende değişim istemiştim değişim yapıldı ve sorun kısmen çözüldü. Bu arada mouseden memnun kaldım. Tek sıkıntı elimi terletiyor ama elimin alışmadığı için olabileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

quote:

Orijinalden alıntı: readers

15.12.2014 tarihinde Sanalmarketimden Razer Deathadder Chroma aldım geleli 2 gün oldu ama kafama takılan bir soru var ve kendim cevabını bilmediğim için sizlere sormak istedim, soruya geçeyim fazla uzatmadan. Mouse kullandım gayet güzel ele oturuşu kullanışı çok basit sağ tuşu biraz daha yumuşak. Bu bir sorun mu acaba?

Merhaba bende bugün araldan deathadder chroma satın aldım dediniz şey bendede sağ tuş daha yumuşak bu acaba bi sorun mu yoksa bilinçli yapılmış bişeymi? Siz ne yaptınız

Hocam ne yaptınız? Acaba böyle bir sorunu olan başka bir arkadaş var mı pek sorun gibi de değil aslında da, geçen hafta aldığım Razer deathadder chroma'nın sağ klik çok az daha havada gibi. Hani böyle sağ elime Alınca sol tıka basarken bir Boşluk yok, fakat sağ tıklarken biraz daha sert tıklıyorum çok ufak bir güç fazlalığıyla. Ufak bir Boşluk var sanki sağ tıkın olduğu yerde. Acaba Kasıtlı yapışmış birşey mi bu, sorun olduğundan değil de sonuçta yeni bir cihaz alıyoruz insan problemli Olmasını istemiyor. Değişim talep etmeli miyim?

• geri göndermedim kullanıyorum sorun teşkil etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.