Şimdi Ara

RAZER DEATHADDER & IMPERATOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FPS oyuncusuyum bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Palm grip kullanıyorum.

• palm grip kullanıyorsan Deathadder daha iyi olur
  • deathadder tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

deathadder tabiki

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

palm grip kullanıyorsan Deathadder daha iyi olur

sagolasın arkadasım
  • Deathadder Daha uygun olacaktır bende aynen sizin tarzınızda kullanıyorum ve uzun zamandır deathadder kullanmaktayım gayet memnunum. Lazer mouselara çok ısınamadım ben o yüzden de imparatoru almamıştım o zaman doğru karar vermişim. Şu anda firebal'ın sitede CF edition olan modeli ve Transformers modellerinin hepsi nakitte 126 TL'ye falan geliyor deli fiyat alacaksan bak derim. Site genelinde tüm ürünlere %30 yapmışlar gene. Çok model yok ama piyasanın en uygunu.

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?a=0&group=RAZERSHOP&groupref=110&lsort=5&lsdir=1&Page=2

• bende aynı tarzda kullanıyorum sızın gıbı ıkı mause arasında kalmıstım ben 4g yı sectım kişiden kişiye farkedeceğı ıcın bence deneyerek almanızda fayda var DEATHADDER ı denedığımde baş parmağın altında kı tursların ön tarafında kı tusa tıklama ıcın tutuş şeklımı bozmam gerekıyordu ımperator da bu sorunu yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    9 ay önce açıldı
    Razer Deathadder V3 Pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutuş şekli açısından ikiside aynı ama elleri küçük olan imperator alıyor uzun büyük elleri olan deathadder alıyor. Mousu bi sağa bi sola haldır haldır gezdiriyorsan kızılötesi , daha kontrollü kullanacaksan lazer sensör. Deathadder alacakdan kumaş ped , lazer alacaksan plastik ped daha düzgün seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • razer imperatorum elime ulaştı. üst kısımda yıpranma olacağını sanmıyorum lakin yanlardaki parmak koyulan yerlerde kullanılan yumuşak dokuyu sağlayan slikon kaplama zamanla soyulacaktır. oraya carbon kaplanır kolay :D eskiden razer mousun üstünü kaplıyordu ve oda zamanla aşılıyordu soymak gerekiyordu benm lachesisim öyle oldu . (bkz: lycosa tuş pertleşmesi)

kıymetlimisss :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 26 Şubat 2013; 21:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

zamanın olursa bir inceleme beklerim

yaza doğru G300 den deathadder 2013 ya da imperator a geçmeyi düşünüyorum da
  • çok hoş fare,hayırlı olsun
  • teşekkürler daha iyileri sizlerin olsn inceleme yaparım eğer sitede yapılmamşsa :)
  • quote:

razer imperatorum elime ulaştı. üst kısımda yıpranma olacağını sanmıyorum lakin yanlardaki parmak koyulan yerlerde kullanılan yumuşak dokuyu sağlayan slikon kaplama zamanla soyulacaktır. oraya carbon kaplanır kolay :D eskiden razer mousun üstünü kaplıyordu ve oda zamanla aşılıyordu soymak gerekiyordu benm lachesisim öyle oldu . (bkz: lycosa tuş pertleşmesi)

kıymetlimisss :D

hocam Imperator'ın büyüklüğü nasıl? G300 kullanıyorum ve daha büyük bir mouse'a geçmek istiyorum FPS oynamak için. Ellerim biraz büyük yani G300'ü claw kullanmak zorunda kalıyorum ama palm grip istiyorum aslında. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerGndz

hocam Imperator'ın büyüklüğü nasıl? G300 kullanıyorum ve daha büyük bir mouse'a geçmek istiyorum FPS oynamak için. Ellerim biraz büyük yani G300'ü claw kullanmak zorunda kalıyorum ama palm grip istiyorum aslında. :D

şimdi şöyle söylim deathadderdan biraz küçk . eliniz kocaman değilse ki benim elim normal insan eli gibi ne çok ufak ne çok uzun . cuk diye oturuyor . ama parmaklarınız çok uzunsa deathaddr öneririm. fps die her oyun için ayrı mouse alacak halimiz yok her mouse ile her oyun oynanır onlar satış politikasıdır kanmayın öyle şeylere :) 6 yaşndan beri bu sektörün içndeym bütün türleri çeşitleri elimin altından geçti ben artık işin malzemesi daha uzun gitsin kısmındayım. elin büyükse deathadder normalse imperator yoksa bütün hepsi aynı özellikte.

şunu söylemeden geçemicem : logitechin ergonomik mouseları daha iyi . hele bitane darkfield vardı onuda kullanmıştım o tam cuk die oturuyor ama işte logitechin klasik scrool sorunu var . bide ben mavi ışık hastasıyım arabam bilgisayar kasam vs hepsi mavi ambians ışıklıdır . ışık hastalığım olmasa logitech alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 26 Şubat 2013; 22:47:40 >

• quote:

quote:

şimdi şöyle söylim deathadderdan biraz küçk . eliniz kocaman değilse ki benim elim normal insan eli gibi ne çok ufak ne çok uzun . cuk diye oturuyor . ama parmaklarınız çok uzunsa deathaddr öneririm. fps die her oyun için ayrı mouse alacak halimiz yok her mouse ile her oyun oynanır onlar satış politikasıdır kanmayın öyle şeylere :) 6 yaşndan beri bu sektörün içndeym bütün türleri çeşitleri elimin altından geçti ben artık işin malzemesi daha uzun gitsin kısmındayım. elin büyükse deathadder normalse imperator yoksa bütün hepsi aynı özellikte.

şunu söylemeden geçemicem : logitechin ergonomik mouseları daha iyi . hele bitane darkfield vardı onuda kullanmıştım o tam cuk die oturuyor ama işte logitechin klasik scrool sorunu var . bide ben mavi ışık hastasıyım arabam bilgisayar kasam vs hepsi mavi ambians ışıklıdır . ışık hastalığım olmasa logitech alırdım

anladım hocam ilginize teşekkürler. Bende bu mavi ışığa bitiyorum. Ben ele böyle tam oturaqn istiyorum ellerim çok olmasada büyük. G300'den büyük mü yani Imperator fark olur mu diye düşünüyorum ya da Deathadder. Logitech G600 veya G700'de düşünüyorum çünkü ne dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

anladım hocam ilginize teşekkürler. Bende bu mavi ışığa bitiyorum. Ben ele böyle tam oturaqn istiyorum ellerim çok olmasada büyük. G300'den büyük mü yani Imperator fark olur mu diye düşünüyorum ya da Deathadder. Logitech G600 veya G700'de düşünüyorum çünkü ne dersiniz?

ellerim büyük diyorsan deathadder derim :D g300 minnacık . aslında logitechin mousu kullanılmaz boşver sen deathadder al . benm ellerim normal ne büyük ne küçük ve imperator cuk oturuyor alttan üstten . ama sen ellerim büyük diyorsan deathadder al . hatta bekle 2013 versiyonunu al.

•  RAZER DEATHADDER & IMPERATOR ?

bu resim çok iyi anlatıyor . deathadder avuçiçinden yükseltiyor eli . tam büyük eller için.
  • Peki hocam teşekkür ettim. :D
  • hayırlı olsun kardeşim inşallah memnun kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_x -- 28 Şubat 2013; 22:10:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en_x

hayırlı olsun kardeşim inşallah memnun kalırsın.

saolasın hocam şuan gayet mutluyum valla . tavsiye ederim almak isteyenlere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.