Şimdi Ara

Razer Deathadder Mouse pad???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, ben onumuzdeki gunlerde Deathadder mouse almayı dusunuyorum. Cs 1.6 icin. Ama mouse pad konusunda kararsızım. Aklımda Razer Goliathus var. Fakat su Goliathus'un Fragged ve normal olmak uzere iki modeli var. Bunlardan hangisini almalıyım? Veya onermek istediginiz baska pad'ler var mı? Mouse'tan en yuksek verimi almak istiyorum. Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.

• cs gıbı oyunlar ıcın prof oyuncular ıcı kaygan zemınlı mause pad ların secılmesı gerektıgını dusunuyorum.siteye bir goz atınız.

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxoy%3Aon%2Csxbia%3A18&sxpg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Ağustos 2011; 2:22:33 >
  • Ben Razer Goliathus Fragged Speed Edition kullanıyorum, memnunum. Deathadder ile iyi bir ikili olur
  • Illa Goliathus mu diyosunuz yani? Peki, Goliathus ile Goliathus Fragged arasında ne farklar var?

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

cs gıbı oyunlar ıcın prof oyuncular ıcı kaygan zemınlı mause pad ların secılmesı gerektıgını dusunuyorum.siteye bir goz atınız.

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxoy%3Aon%2Csxbia%3A18&sxpg=1

Zaten soyledigim pad kaygan yuzeyli bir pad. Yanlıs anlasılmasın, "Speed" almayı dusunuyorum.

• Bende control edition vardi sonra gittim steelseries qck aldim
  • 1 yıldır DA 3500dpi kullanıyorum bu modelden sakın şaşma ki kararının bu kısmı kesin zaten ben yinede 500 saat cs:s oynayan biri olarak aklın çelinmesin diye söylüyorum

Pad olayına gelirsek yine 1 yıldır goliathus speed kullanmaktayım fakat üstü kumaş olan her padte olduğu gibi zamanlar kumaşımsı madde kayganlığını biraz yitiriyor ama yinede performansı büyük oranda koruyor. Kumaş padlerin eskisede sert kaygan yüzeylere karşı artısı mouse'un skatez'lerini eritmiyorlar sert yapılı padler zamanla skatezleri eritiyorlar ama eriyene kadar ilk günki kayganlığı sağlıyorlar sonra değiştirmek gerekiyor buda artı bir masraf ve zahmet kullanıcı için. O yüzden kumaş golithus speed pad öneriyorum ayrıca kuzende steelseries qck bulunmakta fakat o 3 aylık falan haliyle bana çok yeni ve daha kaygan geldi tabi 1 yıl sonra üstündeki kumaş aynı kalitede kalabilecekmi ondan emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

1 yıldır DA 3500dpi kullanıyorum bu modelden sakın şaşma ki kararının bu kısmı kesin zaten ben yinede 500 saat cs:s oynayan biri olarak aklın çelinmesin diye söylüyorum

Pad olayına gelirsek yine 1 yıldır goliathus speed kullanmaktayım fakat üstü kumaş olan her padte olduğu gibi zamanlar kumaşımsı madde kayganlığını biraz yitiriyor ama yinede performansı büyük oranda koruyor. Kumaş padlerin eskisede sert kaygan yüzeylere karşı artısı mouse'un skatez'lerini eritmiyorlar sert yapılı padler zamanla skatezleri eritiyorlar ama eriyene kadar ilk günki kayganlığı sağlıyorlar sonra değiştirmek gerekiyor buda artı bir masraf ve zahmet kullanıcı için. O yüzden kumaş golithus speed pad öneriyorum ayrıca kuzende steelseries qck bulunmakta fakat o 3 aylık falan haliyle bana çok yeni ve daha kaygan geldi tabi 1 yıl sonra üstündeki kumaş aynı kalitede kalabilecekmi ondan emin değilim.

Aradan o kadar uzun zaman gecince yenisi alınabilir. O sorun degil. Sorun olan hala pad konusunda kararsız olmam. Fragged Edition ile Normal arasında ne farklar var? Goliathus degil de SS'nin padlerinden birini mi secmeliyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    9 ay önce açıldı
    Steelseries Rival 3 Mouse
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence olabildiğince padi de mouse ile aynı markada seçmekte fayda var diye düşünüyorum , bizim kuzenlerde deli gibi cs oynuyorlar razer deahtadder kullanıyorlar onlardan biliyorum mousepadleride aynı razer, baya uyumlu olduğunu söylüyorlar hatta bunların bu teflon ayaklarıda ayrıyetten satılıyormuş onlardanda almışlar yıpranınca değiştirmek için yakında herhalde mouseun kasasınıda satacaklar eskiyince yeni kasa alıp takın diye ehehehe
  • benim mouse um razer deathadder ve mousepad im khan rapid. çok memnunum
    http://www.madeingamer.com/index.php?route=product/product&product_id=287
    http://www.hepsiburada.com/Liste/khan-gaming-series-rapid-cloth-oyuncu-mouse-pad/ProductDetails.aspx?productId=bd93627&categoryId=29&SKU=BD93627

Razer Deathadder Mouse pad???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cindimaturab -- 15 Ağustos 2011; 13:40:31 >

• Fragged edition ile normal arasında hiç bir fark yok. Sadece görsel açıdan bir fark bulunmaktadır. Size bir DA V1 kullanıcısı olarak önerim ya steelseries qck pad ya da razer goliathus pad olacaktır.
  • bende razer da alicam yalniz 1-2 soru var burada soruyim hemen; v1 v2 onemlimidir? birde wow oynuyan birisi icin dpi onemlimidir?
  • Artık v1'ler üretilmiyor. v1 serisi 3g sensörlü ve 1800dpi özelliklerine sahipken v2 serisi 3.5g sensörlü ve 3500dpi özelliklerine sahiptir.

Gelelim wow sorusuna ; dpi oyunlara göre değil de sizin kullandığınız monitöre göre ayarlanmalıdır. Küçük bir monitöre sahipseniz Deathadder v2'yi 1800 dpi ( hatta daha düşük seviyelere ) çekerek rahat edebilirsiniz. Fakat büyük bir monitöre sahipseniz 3500dpi sizin işinizi görecektir.

Ayrıca wow oyuncusuysanız Deathadder değil de Razer Naga'yı önerebilirim. Üzerindeki macro tuşları sayesinde size rahatlık kazandıracaktır.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleury

Artık v1'ler üretilmiyor. v1 serisi 3g sensörlü ve 1800dpi özelliklerine sahipken v2 serisi 3.5g sensörlü ve 3500dpi özelliklerine sahiptir.

Gelelim wow sorusuna ; dpi oyunlara göre değil de sizin kullandığınız monitöre göre ayarlanmalıdır. Küçük bir monitöre sahipseniz Deathadder v2'yi 1800 dpi ( hatta daha düşük seviyelere ) çekerek rahat edebilirsiniz. Fakat büyük bir monitöre sahipseniz 3500dpi sizin işinizi görecektir.

Ayrıca wow oyuncusuysanız Deathadder değil de Razer Naga'yı önerebilirim. Üzerindeki macro tuşları sayesinde size rahatlık kazandıracaktır.

İyi günler.

tsk ederim bilgilendirme icin, laptop kullaniyorum 1366 x 768 cozunurulugune sahip. razer da sade gorunusu ve hafif olusuyla dikkatimi cekti dediginiz modele baktim yalniz fazla macro tusu var macroluk okadar isim olmuyor. baska oneriniz var mi mouse konusunda? birde benim cozunurluge gore ideal dpi kactir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 15 Ağustos 2011; 15:16:09 >

• Sizin çözünürlüğe ideal 1200-1800dpi yeterlidir. Deathadder almak isterseniz 3500dpi'lık modeli driveri sayesinde rahatlıkla 1200-1800dpi arasına çekebilirsiniz. Zaten istediğiniz özellikleri sağlayan bir mouse ve neredeyse 3 yıla yakındır kullandığım bir mouse hiç bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.
  • Deatadder zaten bu konuda baya bir ünlenmiş hatta bunun sınırlı sayıdaydı yanlış hatırlamıyorsam çeşitleride çıktıydı black edition birde dragon age di sanırım, bizim kuzenlerin vazgeçilmesi deathadder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.