Şimdi Ara

Razer Deathadder Mouse pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar razer deathadder aldım ama mouse padi yurt dışından söylediğim için geçici olarak 10 senelik mousepadimi kullanıyorum, malum yüzeyde biraz pürüzlü, bu mousepadi kullanmamın bi sakıncası varmıdır mousa zarar verirmi yada ilerde gelicek mouse padle (steelseries qck+ sk edition ve razer goliathus) uyumsuzluk yaşar mı bu konu hakkında bilgilendirebilirmisinz kafama takıldı çünkü :D

• o kadar kısa sürede bir şey olmaz. ama için rahat etmiyorsa kullanma.
  • valla içim rahat değil ama başka alternatifimde yok ama mousada zarar vermek istemiyorum şimdi o kadar para verdik ya bu işlere hakim birileri yokmudur ?
  • hakim benim burda rahat ol sen. pürüzlü yüzeyi olan bir masada kullanmadığın takdirde bir sorun cıkmaz dostum. mouse pad en fazla trackingde sorun cıkartır. mouse pad in skateze zarar vereceğini sanmıyorum. adı üstüne fare için üretilmiş tek fonksiyonu bu bırak da zarar vermesin.
  • öyle diyorsan öyledir usta :D
  • Pürüzlü ise kullanma bence gelene kadar yeni padler eski mouse varsa onunla takıl skatezler erimesin boş yere en ufak bir erime performans kaybı demek ve 10 yıllık yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 7 Ağustos 2013; 14:14:32 >
  • Ya haklisin bende tedirgin oldum simdi mouseyi 5 gundur kullaniorum ve biraz bisiyler oldu gibi, bu resimden anlasilir mi
     Razer Deathadder Mouse pad Razer Deathadder Mouse pad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    8 ay önce açıldı
    RAZER ABYSSUS V2 MOUSE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yapan yok mu nerde o eski oyuncular :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • razer goliyle hiç bi uyumsuzluk yaşamaz zaten merak etme steelserieste de iyi çalışır. ama onlar gelene kadar yapıcak bır seyın yok tahtada kullanmaktan cok daha ıyıdır
  • zarar görürmü mouse performansı düşer mi onu merak ediroum
  • Çok abartı bir zarar görmez, sen hangi mouse padi kullanırsan kullan elbet mouse altındaki ayaklar (skates,glides) aşınacaktır. Bahsettiğin kumaş padlerde aşınma daha az olur, uzun sürede mouse ayakların daha falza dayanır. Şu an kullandığın padde hani olmazda, çok abartı aşınırsa, çözümü çok basit yeni ayaklar sipariş edersin yeni pad aldığında al sana 0 mouse, sonuç olarak mouseun elektriksel ve mekaniksel donanımda, devresinde herhangi bir zarara yol açamazsın. Ama şöylede bir şey var, iyi bir mousepad kullandığın takdirde mousedan iyi bir performans ve hakimiyet alabilirsin.
  • Arkadaslar bahsettigimiz sey skatezler degil mi? Yillardir razer urunleri kullanan biri olarak soyleyebilirim ki, puruzsuz tahta yuzeyde bile kullansaniz(vernikli olmasi sarti ile) o skateze zarar veremezsiniz kolay kolay... Skatezler cok narin hemen asinan turde urunler degildir. Iciniz rahat olsun herhangi bir mousepad ile de gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. Ki arkadasda bahsetmis;

quote:

Orijinalden alıntı: hogarayt

çözümü çok basit yeni ayaklar sipariş edersin yeni pad aldığında al sana 0 mouse, sonuç olarak mouseun elektriksel ve mekaniksel donanımda, devresinde herhangi bir zarara yol açamazsın.

Kisacasi icin rahat olsun yeni mouse unu gule gule kullan. Siparis ettigin mousepad geldiginde mousedan aldigin verim de gozle gorunur bicimde artacaktir zaten eger ki FPS oyunlari oynuyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0xy -- 9 Ağustos 2013; 12:38:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.