Bildirim
Razer Deathadder Skatez/Mouse feet nereden bulunur?
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK?tag=winfluenced-32967-21
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon ebay yada aliexpden gibi sitelerde bulabilirsiniz.
Razer deathadder feet olarak araya bilirsiniz.
Ebayde 6 $ amazonda ise 12$ aliexpdede 3.5$ 5$ değişio bende razer kullandığım için bende bi tane sipariş vercem daha stakez bitmedi ama nolur nolmaz
Aliexpden 3.5$lik indirimde 2$ fln gelio en çok da osatmış bitane bende sipariş vercem bakalım nasıl bi deneyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: crysef
Amazon ebay yada aliexpden gibi sitelerde bulabilirsiniz.
Razer deathadder feet olarak araya bilirsiniz.
Ebayde 6 $ amazonda ise 12$ aliexpdede 3.5$ 5$ değişio bende razer kullandığım için bende bi tane sipariş vercem daha stakez bitmedi ama nolur nolmaz
Aliexpden 3.5$lik indirimde 2$ fln gelio en çok da osatmış bitane bende sipariş vercem bakalım nasıl bi deneyelim
Valla hocam amazondan hem rahat olur hem bu sene içinde gelir (malum, aliexpress gibi paketi denize salıp dalgaların kıyıya ulaştırmasını beklemiyorlar) diye hyperglide feetleri aldım. Daha pahalı ama stok feet'ten kötü bir şey almak istemedim, hyperglide'ın ismi duyulmuş en azından incelemeleri felan var. 70 lira köstürmek canımı sıkmadı değil, özellikle 6-7 ay önce gameekstrada orjinal feetleri 25 tl civarı görmem olaya yardım etmedi ama bakacaz artık gelince isterseniz sizi de bilgilendiririm kalite vs. hakkında. Yardımlar için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X