Şimdi Ara

Razer Deathadder V2 Mini Alınırmı ? Elime Uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada Dediğim gibi Razer Deathadder V2 Mini almayı duşunuyorum Önceden Razer Deathadder Chroma Kullanıcısıydım Elim Orta Parmaktan bilek Cizgisine kadar 19-20CM Enide 9-10CM Deathadder V2 480TL , V2 Mini 300TL 180 TL Fiyat Farkına Değermi 480TL Bi Mouseye Fazla Olduğunu Düşünüyorum. Fingertip Claw Tutuşlarında Oynuyorum Elime Uyarmı Kullanan Arkadaşlar Varsa Bilgilendirebilirmi?

• eğer büyük mausa (normal deathadder çok büyük bir mouse) alıştıysan deathadder mini küçük gelir. sağ el gamer mouselar bana çok büyük geldiği için kinzu, fk2, aorus m2 gibi küçük simetrik mouselar kullandım hep. hep derdim küçük ebatlarda bir sağ el mouse u çıksa da alsam diye. en sonunda birisi dualarımı duydu ve deathadder mini yapıldı. bundan çok memnunum. ama sana küçük geleceğini düşünüyorum. deathadder a alışmış biri için ufacık bir mouse.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

eğer büyük mausa (normal deathadder çok büyük bir mouse) alıştıysan deathadder mini küçük gelir. sağ el gamer mouselar bana çok büyük geldiği için kinzu, fk2, aorus m2 gibi küçük simetrik mouselar kullandım hep. hep derdim küçük ebatlarda bir sağ el mouse u çıksa da alsam diye. en sonunda birisi dualarımı duydu ve deathadder mini yapıldı. bundan çok memnunum. ama sana küçük geleceğini düşünüyorum. deathadder a alışmış biri için ufacık bir mouse.

Boyut olarak en sevdiğim mouse G300S oldu. Fizksel olarak kıyaslamanız mümkün mü? Ben de küçük mouse arayışındayım.

• Flying Nimbus kullanıcısına yanıt

boy ve yükseklik olarak 300s e çok yakın ebatlarda. memnun kalırsın bence. 300s denemiştim, çok kötü bir tasarım benim için. iki tarafında da baş parmak oyuğu var. yüzük ve serçe parmak için çok rahatsız.

• Deathadder V2 Miniyi Aldım fakat gerçekden küçüktü elim rahat etmedi ama kullanıcaktım elim alışır diye düşünüyodum bi baktım itopyada Normal V2 400 tlye düştü direk Normal V2'yi aldım Miniyi İade ettim eğer eliniz benimki gibiyse çok rahat etmezsiniz ama kullanılamaz değil tabiki, küçük elli arkadaşlar alırlarsa sorun yaşamazlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.