Buldum hocam. Benim gibi merak eden arkadaşlar varsa;
quote:
5 adet programlanabilir tuşla ve 6400 dpi'lik 4G optik sensörle donatılan DeathAdder 2013'ü, bir önceki nesil DeathAdder ile karşılaştırmak gerekirse sensör tamamen değiştiği gibi ağırlık seviyesi 43 gram kadar azalmış. Eski DeathAdder'da, 3500 dpi'lik 3.5G kızılötesi sensörün kullanıldığını not düşelim.
1000 Hz raporlama hızı, 1 ms tepki süresi, saniyede 200-inç takip hızı ve 50G hızlanma sunan farenin (Eski DeathAdder: Saniyede maksimum 120-inç takip hızı ve 15G hızlanma) yaklaşık 2 metre uzunluğundaki kabl...
Kaynak DH
v2 mavi idi, bu yeşil olmuş. Sanırım ebatlar aynı yine. Ergenomiyi bozmamak için. 2013 modeli 6400 dpi (Ohannes diyorum ben, 2000 dpi bana yeterli geliyor.) v2 3500 dpi. Ağırlık 43 gram az. (Bu tercih meselesi keşke bazı başka farelerde olduğu gibi ağırlık ekleyip çıkarabilseydik.) 200-inç takip hızı 50 G hızlanma. (Tam performans için illa adam gibi mousepad gerekecek anlaşılan.)
Sonuç olarak mükemmeldi daha da mükemmel olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme