Şimdi Ara

Razer Enki - inceleme: Oyuncu koltuğuna bakış açısını değiştiren koltuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu ekipmanı dediğimiz zaman sanıyorum ki hepimizin aklına ilk gelen markalardan birisi Razer. Razer hemen hemen her türlü oyuncu ekipmanını bizlere sunuyor ve bu videomuzun konuğu da Razer Enki ismli oyuncu koltuğu. Oyuncu ekipmanları biliyorsunuz ki bazen sadece başına ismi alsın diye yapılıyor. Ancak Razer bu konuda her zaman bizi tatmin eden ve kaliteli ürünler çıkaran bir marka. Bu oyuncu koltuğunda da bunu sonuna kadar hissettim diyebilirim.

Özellikle oyuncu koltukları son dönemde iyice arttı ve ofis koltuklarından hem daha pahalı oluyorlar hem de daha rahatsız oluyorlar. Ancak Razer Enki hem rahatlığıyla hem özelleştirmeleriyle "oyuncu" sıfatını kesinlikle hak eden birçok açıdan kullandığınıza mutlu olacağınız bir ürün.

• Razer ismini görünce beni bir gülme alıyor :)

• Razer Enki RZ38-03720100-R3G1 4D Oyuncu Koltuğu sadece 11.979,00 TL

Razer Enki X RZ38-0388010-R30G1 2D Kolçak Oyuncu Koltuğu 29.281,00 TL

Bize tahta tabure tanıtınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

bu fıyatlara çıkmışken aşırı ergonomik aşırı rahat yönetici koltukları var. oyuncu koltukları o modellerin yanına yaklaşamaz.

• einhander kullanıcısına yanıt

Razer bu, ucuz olsa bile yaklaşmam.

• neden hocam ? Ben bi ara klavyesini kullanmıştım baya memnun kalmıştım ama 3-4 yıl kadar oluyor , şimdilerde bozdu mu ürünlerini

• ZeroKinTR kullanıcısına yanıt

Memnun kaldığım bir tane ürünü yok.

En basit örnekle: Eskiden blackwidow klavyede kendi switchlerini kullanıyordu. Cherry switch varken tercih etmek mantıklı değil :) Corsair-Das Keyboard fazla iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam yok pro kimse bu markadan ürün almaz basilisk x aldım bluetooth ve 2.4 diye 2.4 e geçince vericinin ağzında değilse kopuyor işi gücü şekil bir marka gerek yok

• einhander kullanıcısına yanıt
    Aşırı rahat yönetici koltuklarından dolayı fiyatlar böyle olmadı mı zaten?

• Ikea dan Markus al geç direk. Rahat ve sağlam. Fileli pisirmiyor. 10 yıl garantisi var. 198cm 110 kilo adamım. 4 senedir banamisin demedi koltuk. Hiç bir yerinde deformasyon yok. Gacir gucur yapmıyor. Yazık bu oyuncu koltuklarina verilen paraya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RGB versiyonunu yaptıp 50k dan satarlar mı acaba

• Bu tarz oyuncu koltuğu adı altında satılan ürünlere para harcamak çok mantıksız. Eğer gerçekten rahat, sağlam ve parasının hakkını son kuruşuna kadar veren bir ofis/oyuncu koltuğu arıyorsanız en ideal seçenek kesinlikle ikea markustur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.