Şimdi Ara

Razer Goliathus vs Sanalmarketim Gaming Mouse Pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben de deathadder 2013 var pad olarak da Sanalmarketim gaming mouse pad var . İçimde kaldı acaba razer Goliathus speed pad almalı mıyım deger mi? Almayı düşünüyorum aslında sizce almam doğru mu mantıklı secim olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yeni deathadder 2013 aldim yanindada tabiki goliathus control edition. Kesinlikle cok farkediyor eski padle denedigimde hic haz alamadim Kesinlikle Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle speed tavsiye ediliyor neden control aldınız? Ben sanal marketimi de çok sevdim ama razeri hiç kullanmadigim için bilemem çok tavsiye ediyorlar razeri çok kararsız kaldım :(

• sibilik S kullanıcısına yanıt
    SanalMarketim'in mousepadini hiç kullanmadım açıkçası merak ediyorum bir gün sipariş verip deneyesim var :) Ben G700 ile Goliathus Speed kullanıyorum gayet memnunum. Kumaş padlerde Speed'den memnun kalmayacak yoktur herhalde. Control'ün yüzeyi rahatsız edici gelmişti sonuçta mousepadin üzerinde sadece fare olmuyor yeri geliyor bileğiniz avcunuz ve kolunuz da temas ediyor biraz da bu yüzden Speed almıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

SanalMarketim'in mousepadini hiç kullanmadım açıkçası merak ediyorum bir gün sipariş verip deneyesim var :) Ben G700 ile Goliathus Speed kullanıyorum gayet memnunum. Kumaş padlerde Speed'den memnun kalmayacak yoktur herhalde. Control'ün yüzeyi rahatsız edici gelmişti sonuçta mousepadin üzerinde sadece fare olmuyor yeri geliyor bileğiniz avcunuz ve kolunuz da temas ediyor biraz da bu yüzden Speed almıştım ben.

Controlün yüzeyi biraz tırtıklı mı oluyor? Kararımı verdim gibi bayramdan sonra gloiathus speed alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibilik

quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Controlün yüzeyi biraz tırtıklı mı oluyor? Kararımı verdim gibi bayramdan sonra gloiathus speed alacağım :)

Bana daha tırtıklı gibi gelmişti zaten farenin daha rahat hareket etmesi için mousepad arıyordum o yüzden Speed benim için daha iyi bir tercih olmuştu.

• Speed aldım :) görünüşü çok güzel ve kaygan bir mousepad

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.