Şimdi Ara

Razer Hammerhead ve aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar sorunuma geçeyim, geçenler de razer kulaklıklarını araştırıyordum malum türkiye'de çok pahalı eğer amzon gibi sitelerde uygun bulursam diye arıyordum yine de dolar olarak pahalı ama ileride elbet alacam şimdi gelelim asıl konuya ben razer hammerhead pro gördüm amazonda çok beğendim ve fiyatı da normal yani razer ürünlerine bakarak.
    Resim 1 : Razer Hammerhead ve aliexpress

Resim 1'de gördüğünüz amazon'daki fiyatı ve çoğu yerdeki fiyatı da bu fakat geçenlerde aliexpress sitesi aklıma geldi ve orada da

Resim 2 : Razer Hammerhead ve aliexpress

bu fiyatları görünce şaşırdım sizce ali express'teki orjinal midir? yani çok soru var aklım da razerın bu kulaklığı tek renk mesela ali expresste renk seçeneği var anlamadım ama yorumlara falan bakıyorum millet gayet iyi falan demiş lütfen yardımcı olun.

• 15$ ve güzel kafaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım yukardaki yoruma itfahen iki kulaklığı da kullandım . Aliexpresste satılanlar replika fakat hayatımda dinlediğim iyi kulaklıklardan biriydi. Fiyatına göre çok çok iyi bir ürün. Zatn forumda ayrı bir konusu var orayıda okuyun anlarsınız.

• aliexpressten aldım

Replika olduğunu orjinal kullanan bile zor anlar

Malzeme kalitesi ses süper

Aradaki 2 katı fiyata kesinlike orjinali alınmaz

Şimdi bazı arkadaşlar atlayacak hemen ama kullanmasam bu kadar net yorum yapmam

Aliexpresten almasıda bana bir kazanç sağlamaz
  • Anladim da simdi nike ürünleri nixe adidas addos falan razer urunu ya bu yine razer mi yazio razor gibi cakma isim mi yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatmr -- 8 Ekim 2015; 17:45:07 >
  • Benimki bugün elime geldi razer synapsis bile tanıdı :D sürpriz oldu benim için
  • Arkadaşlar bende kararsızım kablosuz kulaklık veya üzerine az birşey ekleyip razer almayı düşünüyordum fakat razer in bazı yorumlarda mikrofon Vs kötü demişler kullanan arkadaşlar mic Vs. Nasıl

• Ben de almayı planlıyorum orda renk seçeneği kutulu mu gelsin kutusuz mu onu belirliyor. Nasıl alsam karar veremedim kutu için 12 tl fazladan verilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Ben de almayı planlıyorum orda renk seçeneği kutulu mu gelsin kutusuz mu onu belirliyor. Nasıl alsam karar veremedim kutu için 12 tl fazladan verilir mi ?

Hocam kutulu da bilgisayara bağlama aparatı falanda veriliyor normalde veriliyor mu bilmiyorum ama pc ye bağlayıp iki uçlu yapıp mic ve kulaklık olarak kullanılıyor

• Stickand kullanıcısına yanıt
    Hocam resimlere baktım white (kutusuz olan) sipariş etmiş olanların birinde gördüm sanki o aparatı. İşaret içine aldığım mı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 26 Şubat 2016; 18:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Hocam resimlere baktım white (kutusuz olan) sipariş etmiş olanların birinde gördüm sanki o aparatı. İşaret içine aldığım mı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Evet o işaret içine aldığınız da hocam kutulu kutusuz farketmiyor muş aynı aparat çıkıyormuş ikisinden de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.