Şimdi Ara

Razer HP-1 Barracuda mı yoksa Logitech G35 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar dediğim gibi 2 kulaklık arasında kaldım.Kulaklık almayı düşünüyorum.Fikirlerinizi bekliyorum

• diğerini bilmiyorum logitech g35 iyidir
  • bence alacaksan tercihin Logitech'ten yana olsun.sahsen barracuda hakkindaki yorumlarda G35'e gore veriminin daha dusuk oldugu soyleniyor.eger butcen de uyuyorsa bence tercihini G35'ten yana kullan
  • hmm bende baktım razere göre yorumlar G35 için daha iyi ama razeride sevdiğim için arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respawningviking -- 17 Şubat 2010; 18:59:29 >
  • Gamecom 777 alsana daha ucuz mis gibi kulaklık
  • Gamecom olabilir onuda araştırdımda karar veremedim tam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • razerın bu modeli true surround (her iki tarafta 4 ser tane sürücü)
    logitech virtual surround (her iki tarafta 1 er tane sürücü)

amacın film izlemek ya da oyun oynamak ise ve de 6 kanal ses almak istiyorsan ve de bilgisayarının 5.1 çıkışı varsa tavsiyem razoru al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 18 Şubat 2010; 3:09:49 >
  • Oyun için alıyorum razorda biraz eski logitech daha yeni model olduğu içinde tam karar veremedim
  • Kulaklıkta eski yenimi olur. Bugün hala dünyada en çok satılan 20-25 yıllık kulaklıklar var dizaynları bile değişmemiş ama hala en çok onlar satılıyor mesela portapro grado sr60 gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFAD

Gamecom olabilir onuda araştırdımda karar veremedim tam.

gamecom'da bass eksiği var bir de 1 saat kullanımdan sonra kulaklarınıza öyle bir baski yapmaya başlıyorki acısına dayanmak mümkün olmuyor.
    ayrıca usb den 5.1 olayıda vista ve windows 7 altında tamamen hikaye.plantronics bunun içinde bir driver yayınlayacağını söylediysede şu anda herhangi bir hareket yok..ikinci el olacaksa düşünebilirsiniz belki ama gidip yenisine o kadar para vermeyi çok mantıklı bulmuyorum.
  • Win7 kullanıyorum bende 0 alcaktımda madem öle eledim onu ozaman.Çok saçma olmuş çıkalıda baya olduğu halde hala yayınlanmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Kulaklıkta eski yenimi olur. Bugün hala dünyada en çok satılan 20-25 yıllık kulaklıklar var dizaynları bile değişmemiş ama hala en çok onlar satılıyor mesela portapro grado sr60 gibi..

Ama oyun kulaklılığının teknoloji daha farklı 10 sene önce 7+1 oyuncu kulaklık yoktu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFAD

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Kulaklıkta eski yenimi olur. Bugün hala dünyada en çok satılan 20-25 yıllık kulaklıklar var dizaynları bile değişmemiş ama hala en çok onlar satılıyor mesela portapro grado sr60 gibi..

Ama oyun kulaklılığının teknoloji daha farklı 10 sene önce 7+1 oyuncu kulaklık yoktu yani.

kulaklıkta 1 den fazla sürücü (hoparlör) yoksa o kulaklıktan ne 7.1 alabilirsin ne de 5.1.....

yukarıda da yazdığım gibi tek sürücüsü olan kulaklığın verdiği ses zahiridir.

quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

razerın bu modeli true surround (her iki tarafta 4 ser tane sürücü)
    logitech virtual surround (her iki tarafta 1 er tane sürücü)

amacın film izlemek ya da oyun oynamak ise ve de 6 kanal ses almak istiyorsan ve de bilgisayarının 5.1 çıkışı varsa tavsiyem razoru al

ha burada logitech g35i kötülediğim anlamı çıkmasın, hatta bunun lafı bile edilmez; ama alacağın ürün kişinin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamalıdır ve ona göre alınmalıdır

• Razer gerçek 5.1 verir ancak iyi bir ses kartınızın olması gerekir. G35 ise içinde usb ses kartı bulunduran bir kulaklıktır. Ses kartınız iyiyse razeri tek geçerim. 3 yıldır kullanıyorum. İncelemesini okuyun bence.
  • Aslında razer de virtuala kaymış gibi. The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset modelinde g35 gibi usb den bağlanıyor ve çözücüsü içinde. Aslında burada dikkat virtual surround mu true surround mu olayına yoğunlaşılmış ancak bence bunun kadar rahatlık ve ergonomide önemli. ben bu kulaklığı aralıksız 3-5 saat kullandığımda batacaksa ve rahatsız edecekse napayım surroundu. bu iki kulaklığı birde bu yönden incelesek. bende arada kaldım. buradaki yorumlara göre seçimimi yapacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 21 Şubat 2010; 1:19:30 >
  • Analog almayacaksanız yazı tura atıp belirleyin ya da tipi hoşunuza gideni. İkisi de kendini kanıtlamış firma, ikisinin de dandik bir ürününü görmedim. Yukarıda dediğim gibi sağlam bir ses kartınız varsa baracuda. Lan partilerde herkes kulaklık, fare ve fare pedini yanında taşıyor ama ses kartını taşıyan yok. Usb işlemcili kulaklıkların yaygınlaşmasının sebebi budur. Evde kullanırken sorun yok ama başka bilgisayara bağlamak isteyince ses kartı 6 çıkış veriyor mu vermiyor mu önemli oluyor. Ama işlemcisi üstünde olunca her yerde kullanılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.