Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Kraken Satın Al 18 Aralık 2024 11:48 1 1 Razer Kraken Razer Kraken for Console diye geçiyor, klasik v1 kraken. Kullandığım açık ara en rahat kulaklık diyebilirim. Kraken v3 aldığım için satıyorum ama inanın ki rahatlık konusunda çok arayacağım bu modeli. Kronik bant kısmındaki deri soyulması dışında hiç bir sıkıntısı yok. Kablolar sağlam, mikrofon çalışıyor, sesi gayet iyi. Satışa çıkarmadan önce padleri çıkarıp güzel şekilde yıkadım kuruladım, kulaklığı dezenfektan ile sildim. Hijyen konusunda içiniz rahat olabilir.700 lira istiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G413 Se Tkl - Razer Viper Mini Razer Kraken [SATILDI] Ajazz Aj159 Apex [SATILDI] EN UYGUN FİYAT SAMSUNG M23 5G