Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 Chroma vs Logitech G35 Hangisi tercih edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi konu gayet açık arkadaşlar.
    Razer Kraken 7.1 Chroma mi? Logitech G35 mi?
    Fiyatları yakın. Fiyat konusunda su daha ucuz ondan daha iyi gibi bir yorum yapmayın lütfen

Not1: Bilgisayarım Notebook, Harici veya güçlü bir ses kartım yok bunu göz önünde bulundurun.

Not2: FPS ağırlıklı kullanacağım. COD, Battlefield, Cs.. Esktra GTA V.

Kulaklıkların ses çıkış gücü nasıldır?
    Mikrofonların kalitesi nasıldır (Gerekirse şiir oku onu da güzel kaydeder diyebileceğiniz bir mikrofon lazım)
    (Yayın falan yapacağım zamanlar için mikrofon önemli)

Dediğim gibi benim ses kartım yok. Bu ikisinde donanımsal ses kartı veya yazılımsal var mıdır? Yeterli olur mu?

Tecrübelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.. :)

Teşekkürler

• data112 D kullanıcısına yanıt
    G930 Kullanıyorum, Aradığın kulaklıkta bu gözüküyor öneririm.

Hatırladığım kadarı ile haberleşme frekansı wi/fi dan alıyor bunun içinde bir vericiye ihtiyacı var :) usb portuna bağlayacağın verici/alıcı sesi zaten kendi çözümlüyor(bilgisayara yükleyeceğin logitech yazılımıyla birlikte çalışıp şifreleme şifre çözme , kart işlemini tam olarak bu yazılımla birlikte yapar..)

http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g930-7-1-wireless-gaming-headset

Onun yanısıra 20hz~20khz olarak belirtilen ses frekansı var ama ben 1hz ses bile duydum bu kulaklık ile , ses kalitesi ve mikrofonuda mükkemledir, bana göre bataryalı bir kulaklık için , usb veriyolundan direk beslenme kaynağına bağlı kulaklıklara göre sesi aşırı iyi.. distirasyon %100 e çıksan bile tabi kıyabilirsen.. :) yok diye biliriz , şarkı kaliteli ise evet yok. :)

Ben %50 bilgisayardan güç vererek kullanıyorum Dubstep tarzlarında %85 lere falan çıkartıyorum dolu dolu hoş oluyor.. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.