Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 veya Hyperx Cloud 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında kalmış bulunuyorum arkadaşlar razerin ses kalitesi olsun mikrofonu olsun herşeyi güzel ama kulaklık kafa ağrıtıyo diyenler var.
    Cloudda konfor açısından iyi.7.1 chroma ve normal versiyonu arasındaki tek farkı renkler galiba o yüzden normal 7.1 i tercih etmek istiyorum ama kullanan arkadaşlar varsa uzun süreli kullanımda baş ağrısı yaparmı ?
    Bu konularla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Aslında bende tam olarak böyle bir konu arıyordum. Bilgilendirebilirseniz bende sevinirim
  • baş ağrısı yapıyor diyenler genelde kafası büyük olanlar. birde kulak ağrıtıyor diyenler genelde kulağı kulakpedinin içine sığmayanlar. bende 7.1 kablosuz bakıyorumda videolardan kutu açılımı videolarına baktım orada zaten belli ediyor kulak içine girermi yoksa kulan pedi kulağın köşesinin üstüne gelirmi belli. kafanızın kulağınızın şekline göre bence yorumları değerlendirin. başkasının kafa büyük sizinki normal olur o yorum sizi bağlamaz mesela.
  • ses kalitesi olarak kraken kullanan arkadaşım var her akşam 4-5 saat rainbow six siege oynuyoruz benim cloud2 ile duyduğum ufak ama bariz sesleri hiç bir şekilde duyamıyor kraken ile mikrofonu da gerçekten iyi değil cloud 2 tercih edin hem kafaya baskı yapmaz kulaklık kafanızdamı unutursunuz bir kaç kere kafamdaki kulaklığı takmaya falan çalıştım kulaklığı bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.