Şimdi Ara

RAZER LACHESIS kullanan varsa lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAZER LACHESIS kullanıyorum 1 senedir son 2 ayda mouse da sapma yada aynı yerde aşağı yukarı hareket etme gibi problemler oluştu. bu problem hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım.

• mause pad üzerini iyice temizle , mause'un altını da temizle . genede varsa sorun bez paddendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

mause pad üzerini iyice temizle , mause'un altını da temizle . genede varsa sorun bez paddendir

''genede varsa sorun bez paddendir'' adamın bez pad kullanıp kullanmadıgı bilmiyoruz kullanıyor varsayalım son 1 yıldır sorun yok son 1 ayda mı sorun cıktı? bu yüzden bu düşüncen yanlıs.

mause pad üzerini iyice temizle , mause'un altını da temizle. yeni bir firmware sürümü yükle. 1.5 yıl kullanmısın farede teknik acıdan (sensöründe) sorun olabilir yani omrunu yiğtirmiş olabilir, 1.5 yıl razer fareler için ortalama bozulma süresi. Şunuda belirteyim tüm elektronik eşyalarda buna oyun ekipmanlarıda dahil ne kadar teknik olarak gelişmiş ise o kadar cabuk bozulur.
  • 2 ayda ne olcağını kim bilebilir ki =)
  • evet bez pad kullanıyorum...

pad sildim ama mouse un sensör kısmını silmemiştim alkol ile ıslattığım peçeteyle silince bir anda düzeldi ve eskisi gibi çalışmaya başladı umarım böyle devam eder...

çok sağolun ilgilendiğiniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumeer -- 28 Eylül 2009; 23:17:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.