|
Razer Leviathan V2 Pro başınızın konumuna göre sesi yönlendiriyor
-
-
Razer Leviathan 5.1 kullanıyorum. Küçük boyut az yer kaplıyor. Kaliteli temiz ses iş görüyor :)
400 dolar türkiye ye 800 olarak gelir. 14 bin liraya biraz zor
-
Razer,hp,asus,corsair vb benzeri markaların koltukları eyvallah da. Diğer çöp markaları adamlar şişire şişire keriz silkelediler. Özellikle de x’li markalar. Youtuberler sayesinde dayadılar saçma sapan malları kullanıcıya. Benden size tavsiye, Adore, bürosit vb mobilya üreten markaların çok daha ucuza ve daha kaliteli koltukları varken, gidip bilinmedik markalar almayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evdeki wifi lerden kurtulmaya çalışırken üstüne birde lazer tarayıcılar evin içine girmeye çalışıyor. wifi lerin insan sağlığına olumsuz etkisi ile ilgili neden hiç haber denk gelmiyor?
-
çünkü öyle birşey yok.
-
Razer önce win 11 ile uyumlu çalışsın. Evdeki her şeyim razer. Win 11 de hee şeyi sorunlu. Çok uğraştım entegrasyonu yaptım ama yordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var mı bir çalışma? ispat?
-
Öyle bir sağlık sorununa davetiye çıkardığına dair bir ispat varsa paylaşabilirsiniz.
yalnız facebook gibi üfürükten tayyare şeylere prim veremiyoruz.
-
frekans yayan herşeyin fazlasının insan sağlığına olumsuz etkisi olduğu bir gerçek. wifi de bir frekans yaydığına göre çalışma olmasa bile ben fazlasının zararına inanırım. facebook teyyare tamam ama şirketlerin ünideki prof lara ödenek verip şu bu faydalı diye çalışma yaptırtıp sonra tv reklamında bu üründe bunu kullandık insana faydalı bak üni onaylı dediklerine de inanmam.
uçakta petrolde telefon kapatıldığına gelecek olursak bu zaten başlı başına şüphe duyulacak bir gösterge. petrolde telefonu kapatın levhalarını bu gözler gördü.
-
Mikrodalgalardan etkileneceksek 999999 sene yaşamamız ve o mikrodalgalarla iç içe geçmiş olmamız gerekiyor. Onun harici şimdiki durumda bunların bize zarar verip vermediğini araştıran tonla kurum kuruluş olumlu olumsuz bir sonuç elde edemedi. Tüm denekler tüm cihazlar ortamlar temiz çıktı. Bu göreceli de değil , gayet denekler mutlu mesut ayrılmışlar mevzulardan ve bunlar makalelere yansımış.
yine de şahsen temkinli olmak ve 5g ye yaklaşmamak benim kendi görüşüm.
-
1950 lerde DDT diye bir zehir "kimyasal madde" bulunuyor. nobel ödülü alıyor. bir sürü zehir atmak yerine DDT ile tarımsal üretim belediye sinek park bahçe böcekle mücadelede devrim oluyor çünkü.
3-5 sene sonra bu zehirin içme suyuna karıştığı falan doğada çözünmediği bulunuyor ve DDT yasaklanıyor. bu sefer DDT nin zararlı olduğunu ispatlayıp insanlığı doğayı büyük bir kimyasal kalıntıdan kurtarana nobel ödülü veriyorlar.
bilim insanları ve bilim böyledir.
bilimde tek kesin şey vardır, hiçbirşey kesin değildir.
o yüzden heleki bu ticaretin bilimi yönlendirdiği kitap yazarlarının sponsoru iş bankası? yapı kredi? filimler sanat galerileri hep bunların elinde. üniversitede prof olan bir şirketten danışmanlık adı altında para alıyor. nükleer bombayı bulan aynştayn bilim adamı mı? hiç zannetmiyorum. 3. dünya savaşını bilmem ama 4.sü kazma kürekle olacak demiş. yani adam ne yaptığını biliyor. bildiğin cellat savaş suçlusu. çocukları tüfekle vuran 6. yaşındaki çocukla evlenen neyse aynştaynda aynı seviyede gözümde.
o yüzden gerçeğe bakarım fasa fisoya değil. alkol faydalıdır kan dolaşımını artırır diyip hamile kadına içiren doktor var. kadın 2 kere düşük yaptı. hastane sahibi doktor bu. istanbulda "böbreğini satacaz" diyen personelin çalıştığı hastane komple kapatıldı. neden komple acaba? ve m. karayalçında hastane ortaklarındanmış. böbreğimizi çalan adamlar hastane mi açmış? hemde siyasetçilerle politika bürokratlar ile beraber? sağlık ile ilgili bunların yaptığı çalışmalara mı güvenecem? savaş bittimi bomba etkisi biter ama bu aynştaynın bulduğu bombanın etkisi bitmiyor, savaş bitse dahi nesiller boyu sanki soykırım intikam alır gibi sakat doğumlara yol açan bu ayştaynlara mı güvenecem? asla. bilmeyen güvensin saygı duyar bilmiyor derim. ama instagramda profili olan birisininde bilmemesini kabul etmem. araştırsın öğrensin. manda gibi yaşamasın kimse. manda gibi yaşayan toplum manda gibi yönetilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 26 Ocak 2023; 9:39:43 >
-
dünya kadar safsata yazmışsın. böbrek çalan hastane varmış, o zaman tüm hastanelerin köküne kibrit suyu mu dökelim ? yeminle yazdığını okumadım bitirmek zor geldi. klavyesi bulan yorumu dayıyor.
burada konu wifi olmuş. wifi nin getirisi götürüsünden yüksek mi değil mi ? bana ne sanattan yapı krediden deli misin nesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X