Şimdi Ara

Razer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor

Son dönemde daha çok kişisel oyuncu ekipmanları ve dizüstü bilgisayar ürünleri ile pazarda gördüğümüz Razer, uzun bir aradan sonra bar şeklinde oyunculara sunduğu Leviathan adındaki ses sistemini güncelliyor. 

Razer Leviathan V2 özellikleri ve fiyatı

İlk nesli 2014 yılında piyasaya sürülen Razer Leviathan V2 ses sistemi oturma odasında yoğun bir ses tecrübesi yaşatırken oyuncular için de önemli bir alternatif olacak. Şık ve kompakt görünüme sahip ses sistemi monitörünüzün altına sığacak şekilde tasarlanmış. 

Ayrıca Bkz.Razer ve Lambda’dan yapay zekâ için dizüstü

65W gücündeki ses sisteminde atanmış bir subwoofer yer alırken kablolu ve kablosuz olarak bağlantı kurabiliyor. Subwoofer sadece kablo üzerinden bağlanıyor. THX Spatial Audio teknolojisi ise çevresel ve stereo sesleri zenginleştirerek 3 boyutlu sesler üretiyor. Synapse yazılımı ile stereo ve THX arasında geçiş yapılabiliyor. 

Razer Chroma RGB aydınlatmaya sahip olan sistem diğer Chroma ürünleri ile uyum sağlayabiliyor. Razer mobil uygulamalarıyla da kullanılabilen Razer Leviathan V2 ses sistemi 250 Avro fiyat etiketi ile satılacak. 

• 250 euro, bizdeki kur, vergi ve kar ile birlikte hoop en az 8-9 bin tl. Omo tom donyo bolyo conom, yerseniz.

• Razer'in THX'den vazgeçmesi lazım. Kendi adıma konuşuyorum, sevemedim bir türlü. Synapse'den THX'i açınca ses bozuluyor. Tam sesleri alamıyorum. Sürücü desteği yok gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fivesecond F kullanıcısına yanıt

Razer'ın hem THX hem Synapse yazılımından vazgeçmesi lazım. Bu konudaki ürünü alacak varsa da çok pişman olur peşin söyleyeyim. Daha en kral kulaklığıyla veremiyor thx uzamsal sesi. Önünde kalas gibi duran yekpare ürünle mi verecekmiş 7.1 uzamsal sesi Razer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor THX (dac ile), Dolby Atmos, DTS üçünü de kullanıyorum yerine göre, bir kere istisnasız HİÇ BİRİ direkt önünden gelen sesi sana doğru şekilde iletemiyor. Daclar ses kartları kulaklıklar hepsi hikaye oyun işinde kulaklık ile stereodan gerisi yalan. Gerçek surround isteyen gitsin kralından dolby destekli 5.1 7.1 kalite kallavi bir sistem alıp keyfine baksın. Böyle kandırmaca, sırf reklam hilesi ürünlere paranızı kaptırmayın. Bu razerın ses ile alakalı ürünleriyle ilgili tecrübelerime dayanarak verdiğim nacizane tavsiyemdir.

Razer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor

• Sonunda Razer'in ses zımbırtılarını yüceltmeyen biriyle karşı karşıyayım. Ben de DTS (pek verim alamadım, sesler sönüktü) , Dolby (Sesler sanki her yerden geliyor gibiydi) kullandım ama pek memnun kalamadım. Tabi bunları kullanalı 6 yıl oluyor. Ekstra üzerine bir şey eklemedilerse dediklerim aynen geçerli. Aslında Razer, THX ile anlaşmadan önce kendi yaptığı Surround Sound Pro yazılımını (sadece yazılım) alıp kulaklığıma adapte etmiştim. Muhteşem şekilde ses kasabiliyordum. Biraz alışınca sesin ön-arka, sağ-sol (çaprazları) ve yaklaşık 5 ay sonra yukarı-aşağı ayrımı yapabiliyordum. THX ile anlaşınca programı silmişler, şimdi yeni işletim sistemlerine yükleyince düzgün çalışmıyor. Dedim yeni ürünleri çıkmış belki ona adapte etmişlerdir veya daha iyidir deyip THX destekli Blackshark V2 aldım. Sonuçta THX film sesi efektlerinde dünya markası (keşke hep orda kalsaydı). Aldığıma pişmanım. Forumlarda hep bu kulaklıkları övüyorlar. Sesten az buçuk anlayan insan bile buna çöp diyebilir. Stereo ile ses kasmak oyundan oyuna değişir bence. Adam öyle efekt koyar ki stereo ile çoğu ses ayrımı yapılabilir. Ancak her oyun üreticisi (çoğu) buna uymaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fivesecond F kullanıcısına yanıt

Bizim millet neye para verdiyse en iyisi o oluyor kimse kötüye kötü demiyor maalesef Razer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor Sizin dediğiniz yazılım 7.1 Surround Sound software şuan thx ile gelen kulaklıklar için synapse içine gömülü durumda spatialization modes/surround bölümünde. Standalone versiyonu için de kutudan bir kod çıkıyor. Synapse çöplüğünde bir ayarı seçip kayıtlı kalmasını başarabilirseniz kullanırsınız ne diyeyimRazer Leviathan V2 ses sistemi oyuncular için geliyor  DTS sesi çok aşırı bozuyor ve tizler çok öne çıkıyor, Dolby tam dediğiniz gibi ve patlamalar vs. insanı çok yoruyor ama bu ikisinin en azından ne olduğu belli. THX ise ne olduğunu hala çözemediğim spatial modunda mal mal etrafa baktıran tüm sesleri birleştirip bir daire içindeymişsiniz hissi yaratmaya çalışan ama başaramayan bir teknoloji. Sadece COD-BF yapımcıları doğru düzgün kullanıyor bunları sesleri binaural kaydederek. Ama kendi adıma hiç bir faydasını görmedim thx'in mesela battlefield 2042'de. Öyle mermi nereden gelmiş, uzakta bir patlama olmuş ayrımı yapılamıyor. Hep bir boğukluk hep bir buğu var seste.

Yani razer kulaklıkları ve ses sistemleri kötü demiyorum güzel ama özellikle THX için alacak olanlara daha ucuz alternatiflere bakmalarını öneririm. Ve bu ses teknolojileri en güzel filmlerde tecrübe ediliyor maalesef.

• Ürün 100 dolar gözüküyor . Günlük kullanım için ideal bir soundbar olmaz mı 2000 tl fiyat bandı için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.