Şimdi Ara

RAZER Lycosa mı,Cyborg V.7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2si arasında kararsız kaldım bilgili arkadaşlar hangisini önerir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneypkill -- 3 Aralık 2011; 22:11:38 >

• laycosa tabiki :D bende var çok memnunum pişman olmazsın merak etme.
  • herkes v7 nin cok üstün bir klavye oldugunu söylüyor sekil bakımından begenmedigim bir klavye ama özellik olarak gayet iyi sonra lyosa sekil olarak güzel ama tus rengi gündüz kullanımında kötü makrosuda yok baska secenegim varmı dersende roccat isku ya bakmanı tavsiye ederim
  • makro falan kullanmadığım için laycosa benim işimi gayet iyi görüyor. gündüz kullanımda tuşların ışığını kapatabilrsin. zaten klavyeye bakmıyorsan bir önemi yok onunda.
  • Makro kullanmıyorsan Lycosa'yı tavsiye ederim, ben kullanıyorum hayatımda bu kadar rahat tuş yapısı görmedim. Gündüz kullanımı da ışıklarını açık bıraktığın sürece sıkıntı olmuyor. V7 de Cyborg ürünü sonuçta, kötü çıkacağını sanmam ama kullanmadığım için fazla yorum yapamayacağım...
  • İkisinide kullanmadım fakat performans bakımından lycosa sizin için mantıklı bi terfi olacaktır.
  • macro kullanmayı düşünüyorum rahatlık bakımından v.7nin tuşları yumuşak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisinide at kenara git Logitech G105 al,bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneypkill

macro kullanmayı düşünüyorum rahatlık bakımından v.7nin tuşları yumuşak mı?

Hocam V7 kullanmadım ama lycosanın tuşları gayet yumuşak ve kullanışlı
  • quote:

İkisinide at kenara git logitech G105 al,bak keyfine.

http://forum.donanimhaber.com/m_55352357/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55352357

Sen Almışsın ama pek keyifli olmamış anlaşılan. Bu işin şakası ama Logitech'in çoğu klavyesinin tuşları çok sert hatta 10 dolarlık klavye hissi veriyor insana. Ben her zaman oyuncu ürünlerinde Razer'ı tercih etmişimdir beni yanıltmadı hiçbir zaman. Sende alacaksan oyuncu ürününe odaklanan Razer, Steelseries, roccat veya cyborg gibi markaların ürünlerine bakmanı öneririm. Şahsen ben Lycosa Kullanıyorum ve özellikle tuşlarının yumuşaklığı beni eski G15'imden sonra çok rahat ettirdi diyebilirim.

• V7 içimde kalmış modeldir. Lycosa standart olmuş birşey ama V7 hakkında çok daha iyi şeyler okumuştum. Gerçi ben Sidewinder X6 aldım. CPU ile uyumlu olsun diye :)
  • Lycosa kullananlar ne kadardır ürünü kullanıyorsunuz, tuşlarda özellikle wasd ve yön tuşlarında soyulma falan var mı? Yani demek istediğim sağlam bir yapısı var mı kaplamanın, ilerde tırnak falan geçirip soymayalım kaplamayı.Açıkçası tek çekindiğim ve aklıma takılan nokta bu,onun haricinde tipini en çok beğendiğim ve almaya en yakın bulduğum klavye.Tek çekincem bu.Eğer ok derseniz alıcam bu klavyeyi.
  • Lycosa...
  • Valla ben ilk geldiğinde aldım herhangi bir kaplama kalkması veya soyulma sorunu yaşamadım kaldıki garantili ürün alırsanız zaten bir problemde yardımcı olunur mutlaka.
  • Yok Hocam bendede bir sıkıntı yok uzun süredir kullanıyorum kaplamasında hiçbir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Lycosa kullananlar ne kadardır ürünü kullanıyorsunuz, tuşlarda özellikle wasd ve yön tuşlarında soyulma falan var mı? Yani demek istediğim sağlam bir yapısı var mı kaplamanın, ilerde tırnak falan geçirip soymayalım kaplamayı.Açıkçası tek çekindiğim ve aklıma takılan nokta bu,onun haricinde tipini en çok beğendiğim ve almaya en yakın bulduğum klavye.Tek çekincem bu.Eğer ok derseniz alıcam bu klavyeyi.

İki seneden fazladır kullanıyorum. S tuşuna bir iki kere tırnağım takılmıştı. Tırnaklarımı hep minimum uzunlukta tutarım. Sonraki süreçte kullanmaya devam ettim. Bir gün "S" nin artık içi dolu "O" olduğunu fark ettim. Kauçuk kaplama soyulmaya müsait, fakat diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok. Ama dediğim gibi tırnak takarsanız soyulur, deforme olur. Bence çok kafaya takılacak bir husus değil ama yinede kişiden kişiye değişir. Kullanmadım ama G105 güzel gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Lycosa kullananlar ne kadardır ürünü kullanıyorsunuz, tuşlarda özellikle wasd ve yön tuşlarında soyulma falan var mı? Yani demek istediğim sağlam bir yapısı var mı kaplamanın, ilerde tırnak falan geçirip soymayalım kaplamayı.Açıkçası tek çekindiğim ve aklıma takılan nokta bu,onun haricinde tipini en çok beğendiğim ve almaya en yakın bulduğum klavye.Tek çekincem bu.Eğer ok derseniz alıcam bu klavyeyi.

İki seneden fazladır kullanıyorum. S tuşuna bir iki kere tırnağım takılmıştı. Tırnaklarımı hep minimum uzunlukta tutarım. Sonraki süreçte kullanmaya devam ettim. Bir gün "S" nin artık içi dolu "O" olduğunu fark ettim. Kauçuk kaplama soyulmaya müsait, fakat diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok. Ama dediğim gibi tırnak takarsanız soyulur, deforme olur. Bence çok kafaya takılacak bir husus değil ama yinede kişiden kişiye değişir. Kullanmadım ama G105 güzel gibi duruyor.

Anladığım kadarı ile hemen soyulan bir yapısı yok ama uzun sürede kullanımda soyulmaya müsait. Çeşitli sitelerde soyulmuş halini görmüştüm çünkü. KLavye kullanırken tırnak illaki geçirilir bunun kaçarı yok.Bilmiyorum artık bakıcam.TT Challenger pro'da alabilirim o sağlam baya,hem türkçe o da hem tuşları alçak profilli Lycosa gibi. Biraz düşünmem laızm bakalım.Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.