Şimdi Ara

Razer Mamba'dan Steelseries Sensei RAW'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sizce Mamba'dan sensei RAW'a geçersem kalite düşüklüğü yaşarmıyım? Mamba artık benim için bitti gibi birşey. Ve hepsiburadadaki ucuzluğu görünce almak istedim. Sizce almalımıyım, yoksa steelseriesden razer's geçenler ya da tam tersini yapanlar önermezmi? Şimdiden yazılarınız için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostlamb

Evet beyler sizce Mamba'dan sensei RAW'a geçersem kalite düşüklüğü yaşarmıyım? Mamba artık benim için bitti gibi birşey. Ve hepsiburadadaki ucuzluğu görünce almak istedim. Sizce almalımıyım, yoksa steelseriesden razer's geçenler ya da tam tersini yapanlar önermezmi? Şimdiden yazılarınız için teşekkür ediyorum.

razere devam raw in kalitesi kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

Orijinalden alıntı: frostlamb

Evet beyler sizce Mamba'dan sensei RAW'a geçersem kalite düşüklüğü yaşarmıyım? Mamba artık benim için bitti gibi birşey. Ve hepsiburadadaki ucuzluğu görünce almak istedim. Sizce almalımıyım, yoksa steelseriesden razer's geçenler ya da tam tersini yapanlar önermezmi? Şimdiden yazılarınız için teşekkür ediyorum.

razere devam raw in kalitesi kötü

Hocam sende sensei raw var kalitesiz diyosun ama fps oyunlarındaki mambanın berbatlığını bilemezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Wolverine V3 Pro
    geçen ay açıldı
    Sensei Ten Fare
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.