arkadaşlar razer moray+ kulakiçi kulaklık hakkında bildiklerinizi görüşlerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim, birlikte gelen aparatla laptopta kullanabilir miyim? nasıl performans alırım?
Benim eski kulaklık Sennheiser CX-500'dü sırf yurtdışındaki incelemelere bakarak birde klavye, mouse ve mousepad'im razer olduğundan dedimki set yapıyım aldım ürünü. Ben + olan modeli aldım içinden PSP aparatı, Nintendo aparatı, ürünü PC veya laptoplarda kullanmak için aparat ve taşıma çantası ile kulaklık padleri çıkmakta. Kulaklık özellikle kablosu çok kaliteli, mikrofon diğer kulaklıklara göre üst seviyede ve tertemiz bir konuşma olanağı sunuyor mesela örnek vermem gerekirse benim iPhone 4'ün kendi kulaklığında konuşurken çok kalitesiz bir ses gidiyordu karşı tarafa fakat şimdi resmen insanlar sesimin ne kadar iyi geldiğini söylüyorlar. Bunun Dışında ses seviyesi çok iyi, bass ve tizler gayet net ki iPhone'da equalizer ayarları manuel olarak ayarlayamıyorsun. Genel olarak çok memnunum taşıma çantasıda çok havalı eğer resim falan istersen çeker atarım sana ama netten araştırırsan kalitesinin ne kadar iyi olduğunu göreceksin.
Peki iphone kulakligindaki ozellikleri varmi? Sarkiyi ileri-geri alma, ses kontrol, cagri cevaplama vs. Varsa ben de dusunebilirim
Yok ne yazık ki onlar için ben yurtdışından ek bi aparat almıştım tüm kulaklıklarla kullanmak için onu kullanıyorum onu takmadığımdada iphone için jailbreak ile ses tuşlarına şarkı atlama geri alma özelliğini koydum yan tuşlardan idare ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: pillibebek
Benim eski kulaklık Sennheiser CX-500'dü sırf yurtdışındaki incelemelere bakarak birde klavye, mouse ve mousepad'im razer olduğundan dedimki set yapıyım aldım ürünü. Ben + olan modeli aldım içinden PSP aparatı, Nintendo aparatı, ürünü PC veya laptoplarda kullanmak için aparat ve taşıma çantası ile kulaklık padleri çıkmakta. Kulaklık özellikle kablosu çok kaliteli, mikrofon diğer kulaklıklara göre üst seviyede ve tertemiz bir konuşma olanağı sunuyor mesela örnek vermem gerekirse benim iPhone 4'ün kendi kulaklığında konuşurken çok kalitesiz bir ses gidiyordu karşı tarafa fakat şimdi resmen insanlar sesimin ne kadar iyi geldiğini söylüyorlar. Bunun Dışında ses seviyesi çok iyi, bass ve tizler gayet net ki iPhone'da equalizer ayarları manuel olarak ayarlayamıyorsun. Genel olarak çok memnunum taşıma çantasıda çok havalı eğer resim falan istersen çeker atarım sana ama netten araştırırsan kalitesinin ne kadar iyi olduğunu göreceksin.
netteki resimleri çok güzel gözüküyor zaten kullanmış birinin tavsiyelerini almakta çok önemli peki CX-500'le kıyaslama yapabilirmisiniz müzik dinleme açısından? laptopta kullandınızmı hiç yada oyun oynarken pc de kullandıysanız izlenimlerinizi aktarırmısınız?
Valla hocam ses seviyesi olarak cx500'den daha iyi bass ve tiz olarakda daha güzel bir his veriyor. Laptopda da kullandım benim macbookpro'da müthiş bir sonuç veriyor tabi pc'de ses kartınada bağlı olarak bu değişiyordur ama gayet güzel kulak içi kulaklıklar içinde gözün kapalı alınabilecek bir kulaklık beyazıda mac'e çok yakışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: pillibebek
Valla hocam ses seviyesi olarak cx500'den daha iyi bass ve tiz olarakda daha güzel bir his veriyor. Laptopda da kullandım benim macbookpro'da müthiş bir sonuç veriyor tabi pc'de ses kartınada bağlı olarak bu değişiyordur ama gayet güzel kulak içi kulaklıklar içinde gözün kapalı alınabilecek bir kulaklık beyazıda mac'e çok yakışıyor
bende aldım bi tane ama siyah aldım ben, kullanınca yazarım düşüncelerimi, yorumlar için tskler, tek kötü tarafı 6700da kullanamayacağım
Onun girişi nasıl 2.5 luksa çeviriciler satılıyor 2-3 liraya takıp kullanırsınız ama başka türlü ise bilmiyorum genede sormakda fayda var telefonculara adamlarda her türlü jack girişini 3.5 'a çeviren dönüştürücüler oluyor çünkü.
hızlı al'dan bir daha hiç bir şekilde alışveriş yapmam, internet sitesinde aynı gün kargo yazan razer kulaklıkla toshiba hdd siparişi verdim 3 gündür siparişim tedarik sürecinde yazıyor, bende siparişi iptal ettim, siparişi iptal edebilmek için ak ile karayı seçtirdiler şükür iptal ettirebildim az önce geçtim sanal marketime bu sefer beyaz olanı sipariş ettim bakalım, hemde daha ucuza 6700c'in usb tarzı bi kulaklık çıkışı var bakayım eğer dönüştürücü bulabilirsem tabiki kullanırım bi de bluetooth kulaklıklarda 3.5luk jacklar kullanıldıgını duydum bide onlara bakarım artık
helal olsun sanal marketime siparişi dün verdim dün yola çıkmış, bayramda adanada olacagım diye sipariş teslimi yapılacak yeri adana olarak göstermiştim, bu kadar çabuk geleceğini bilsem d.bakıra isterdim kargoyu
adanadan teslim almışlar kargoyu yok böyle bişey yaa, keşke d.bakıra isteseymişim walla helal sana sanalmarketim
Kulaklığı aldım bangır bangir dinliyorum, dinledikçe bi daha dinliyorum keske daha önce alsaymısım.
Güle güle kullan valla benimde aklım beyazda kalmıştı siyah almıştım bende... Kulaklığı fazla insan bilmiyo ama çok kaliteli bir ürün gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme