Şimdi Ara

Razer Orbweaver Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İhtiyacım şöyle, oyun oynarken (fps- mmorpg) mekanik klavye ve konfor ihtiyacı hissediyorum. Fakat programla ve sosyal medya haşır neşirliği sebebi ile normal zamanlarda çok fazla yazı yazıyorum. Bunun için bir mekanik klavye almak normal zamanlarda kafamı çok şişirecek, bundan dolayı gamepade yöneldim. Fakat hiçbir yerde bulamadım, razer ürünlerini nerden alabilirim bir bilginiz var mı, d&r mediamarkt teknosa vs bir google aramasıyla gidebildiğim her yere gittim.

İkincisi, bir çok arkadaş razerda sorun yaşıyor sanırım, fakat amazon vs gibi popüler sitelerde hep bir numaralı ürünler bunlar, bir kararsızlık yaşıyorum. Her türlü fikire açığım, şimdiden teşekkürler

• Devamlı yazı yazıyorsan mekanik klavye alman daha mantıklı olur çünkü mekanikler elini daha az yorar.
  • Yazi yazarken yorgunluk hissetmiyorum; oyun oynarken oluyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orb.'a alışman zor olur bide ondan yazı yazmaya geç tekrar ona dön falan sıkıntı olur yani diyorum eğer online oyun falansa.

Mekanik zaten sana hem orb olacak hemde tamamen bir klavye, 2in1 almak varken sadece birkaç tuşlu keypad'e mekanik parası verme yazıktır.
  • Hocam iyi diyorsunuz da, oyun oynamayacağım zamanlarda mekanik klavye kullanmak istemiyorum. Ayrıca orb un 20 tuşu var, değiştirilebilir programlarıyla normal text içinde kullanılabilir diye düşünüyorum. Zaten klavyede sol elin kapladığı yerin boyutu 20 tuş civarı. Mekanik klavyeler orb kadar ergonomik değil, elin duruğu şekil itibariyle yanılıyor muyum?
  • Mekanik her anlamda rahatlık sağlar sana demiştim normal plastik klavyelerle mmo oyununda birşeyler yazmak, yada iş için birşeyler yazmak yorar ben mekanik klavye kullanıyorum mesela artık hayatta plastik klavyelere dönmem.
  • iki adet tavsiyem olucak ikisinide kullanıyorum şuanda oyunlarda. razer tartarus chroma ve logitech g13 ikiside çok şahane cihazlar biraz araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Razer Blackwidow Elite
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heveslendiysen al gitsin. ben razer nostromo almıştım. mekanik olmayan hali. ilk başta çok kullanışlı geliyor. ufak, tuş dizaynı tam ele göre ayarlanmış vs. avantajları var. ama her oyuna göre ayarlarını yapman gerektiği için bir çok oyuna uğraşmıyorsun bir süre sonra. ilk aldığında bir heves sık oynadığın oyunlara göre ayar yapıyorsun. sonradan uğraşası gelmiyor insanın. benim nostromo kenarda duruyor.
  • Şuanlık bi uygun yakalayım 710+ aldım, black fridayde falan alırım zannediyorum, çok teşekkürler herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.