İyi günler arkadaşlar dün RAZER Orochi mouse aldım laptopumda kullanmak için.Sabah elime ulaştı mouse u kutusundan çıkarıp bilgisayara bağladım (hem wireless hem wired şekilde) fakat bağladıktan sonra mouse wheel de yanması gereken yeşil ışığın yanmadığını farkettim dedimki programında vardır illaki ayarı RAZER Synapse 2.0 indirdim.Programı açtım baktım evet seçenek koymuşlar mouse wheel ışığı için seçenek fakat açtığım halde ışık yanmadı.Belki kabloyla bağlarsam düzelir diye düşündüm öylede denedim yine açılmadı.İnternetten biraz araştırma yaptım benim gibi aynı problemi yaşayan insanlar olmuş fakat kimsede çözdüysede çödüm ya da şöyle çözdüm diye açıklama yapmamış.Mouseda bu ışık haricinde hiçbir problem yok.Win 8.1 kullanıyorum geçmiş yıllarda (tabi o zamanlar synapse 2.0 win 8.1 i desteklemiyormuş) win 8.1 de problemli falan demiş.Kimisi RAZER Synapse 1.0 da sorunsuzdu falan demişler ama Synapse 1.0 ıda şu anda kullanabilme şansımız yok direkt update yapıyor cihaz açılınca.
Bununla ilgili bilgisi olan daha evvel kendisi ya da bir yakını bu problemi yaşamış olan varsa yardımcı olursa sevinirim aksi takdirde ürünü iade etme yöntemine gidicem ki oda eziyet.Fikirlerinizi düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.İyi Günler
Konu takip...
Bende bu yakınlarda bu mouse'dan alıcam gibi çok kararsız kaldım. Kullanıcı deneyimi çok fazla yok internette eski modeli ile ilgili pekde güzel bişey yazılmamış ama tasarım olarak çok hoş bence. Kullanım performanısnız hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sürekli mobilim amacım oyun oynamak değil ama sorunsuz tuşlarla programlar arası veya hassasiyetler arası geçiş yapılabiliorsa örneğin tadından yenmez. Nerden ne kadara aldınız onuda öğrenebilirmiyim?
valla aslında ben almadım arkadaşım sanalmarketimden almış hediye olarak kargo dahil 191tl ye mi ne denk geldi.aynı zamanda su anda hepsiburadada da mevcut indirimde fakat 4 günde kargoya veriyorlar.mousedan genel olarak memnunum güzel çok ufak diye bekliyordum ama alışıyor insan palm olarak tutmuosan mouse u bence gayet güzel.ama bu tuş olayı canımı sıktı gerçekten çözüm bulunsa şuna rahatlıcam