Bildirim
Razer Starcraft Set.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.teknofiyat.com/?search=razer+starcraft&altlimit=&ustlimit=
Razer Spectre küçük bir mouse, elin büyükse tercih etme derim. Ayrıca mouse'u çok düz yapmışlar, o yüzden ergonomi açısından pek iyi olduğunu zannetmiyorum. Marauder hakkında çok bir fikrim yok, youtube'da videoları var oradan bakabilirsin. Klavyenin de mouse'un da görünüşü güzel tabi, ona diyecek bir şey yok
-
Beğenmedim ben tipini. -
sc2 oyuncusu oldğm için illaki alacağım. ben 1-2 yere baktım gameekstra.com firebal.net'e falan da burda fiyatları nerdeyse aynı. ürünün toplam maliyeti fazla olduğu için en uygun fiyat nerde bulursam ordan almayı düşünüyorm. -
Klavye, Starcraft'ta işine yarayabilir de mouse için farklı bir mouse tercih etsen daha iyi olabilir. -
uzak dur derim, banshee nin ses kalitesi tiksinç, mouse orta kalite ve klavye ise mekanik değil ama mekanik klavyelerden pahalı lol
paranı çöpe atmış olursun -
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar bugün gameekstra.com 'dan razer starcraft spectre,steelseries 7h ve razer blackwidow-expert klavye sipariş ettim.
1 iş günü içinde elimde olacağını söylediler,merakla ürünlerimi bekliyorum :) -
Güle güle kullanın güzel ürünler.
Not: Klavye ve kulaklık güzel de mouse'u almazdım yerinizde olsam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X