Şimdi Ara

Razer Synapse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamayı açıyorum ama giriş yapamıyorum. Network not available hatası alıyorum internete bağlıyım ve firewall antivirüs gibi uygulamayı engelleyebilecek uygulamaları da kapattım ama hala aynı.

• ++++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayonder

++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • quote:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alıntıları Göster
    +++++
  • quote:

+++++

Alıntıları Göster
    ++++
  • Kaldır tekrar kur. Çözüm olmazsa format at. Benim bilgisarda Corsair Link arada kilitleniyor. Format atınca normale dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 kere falan denedim format atmak da istemiyorum başka ne yapabilirim sence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Razer deathadder v3
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

20 kere falan denedim format atmak da istemiyorum başka ne yapabilirim sence?

Yazılımın Başka sürümlerini denediniz mi? Bazı sürümlerde hata olabiliyor. Başka bir bilgisayarda mümkünse klavye ve yazılımı deneyin. Çalışırsa asıl bilgisayarınızı formatlamanız gerekebilir.

(Bana göre sistemde bir sorunu çözene kadar formatlamak daha hızlı ve kolay bir çözüm. Tek sıkıntı oyunların inip kurulmasını beklemek.)

• Başka sürümü de az önce denedim :D Yine olmadı. Klavye de fare de çalışıyor ama synapse yazılımını açamadığımdan kişileştiremiyorum o sinirimi bozdu. Dün razer support'a mail attım. Bugün cevaplarlar umarım. Teşekkür ederim cevapların için.
  • quote:

Başka sürümü de az önce denedim :D Yine olmadı. Klavye de fare de çalışıyor ama synapse yazılımını açamadığımdan kişileştiremiyorum o sinirimi bozdu. Dün razer support'a mail attım. Bugün cevaplarlar umarım. Teşekkür ederim cevapların için.

Başka bir bilgisayarda denedin mi hocam? Başka bilgisayarda sorun olmaz ise (mümkünse windows orjinal olursa daha iyi olur) asıl bilgisayarınızı formatlayıp çözersiniz.

• Başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok şu an ama bilgisayarımdaki uygulamalardan birinin synapse'in internet erişimini blokladığını düşünüyorum ama daha bulamadım daha. Eğer bulamazsam format atıcam zaten :D
  • quote:

Başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok şu an ama bilgisayarımdaki uygulamalardan birinin synapse'in internet erişimini blokladığını düşünüyorum ama daha bulamadım daha. Eğer bulamazsam format atıcam zaten :D

Kolay gelsin hocam. Çözümü bulunca yazarsın

• Bu abiler baksın bi. Kesin yardımcı olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uygulamayı açıyorum ama giriş yapamıyorum. Network not available hatası alıyorum internete bağlıyım ve firewall antivirüs gibi uygulamayı engelleyebilecek uygulamaları da kapattım ama hala aynı.

Bu tarz bug lar olabiliyor, çok ta can sıkıcı oluyor. Uygulamayı tamamen silmeyi deneyin, bütün registry kayıtları ile beraber. Sonra tekrar deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    bütün registry kayıtlarına nasıl ulaşabilirim daha önce bulabildiğim her şeyi silmiştim (%appdata%'da ve program files'daki razer klasörleri) Bu arada alakasız olabilir ama razer'ın yaptığı başka bir uygulama olan razer game booster'ı açmaya çalışırken de aynı hatayı alıyorum.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayonder -- 13 Ağustos 2015; 21:28:38 >
  • quote:

bütün registry kayıtlarına nasıl ulaşabilirim daha önce bulabildiğim her şeyi silmiştim (%appdata%'da ve program files'daki razer klasörleri) Bu arada alakasız olabilir ama razer'ın yaptığı başka bir uygulama olan razer game booster'ı açmaya çalışırken de aynı hatayı alıyorum.

edit : imla

Auslogics boostspeed tarzı programlarla "force remove" yapın oto hallediyor.

Hemen deneyip sonucu yazıyorum teşekkürler
    Force remove'da iznim olmadığından veya başka programlar tarafından kullanıldığından herşeyi silemediğini söyledi. Klavyeyi çıkarıp falan bile denedim belki klavye kullanıyodur diye ama yine de silemiyor o birkaç dosyayı. Registry keylerin hepsini kaldırmış ama bazı dosyalar duruyor böyle denedim ama bir şey değişmedi

Silinemeyen dosyalar :

Razer Synapse

font dosyaları, sorunu bunlar çıkarıyor olamaz heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayonder -- 13 Ağustos 2015; 22:43:13 >

• gokayonder kullanıcısına yanıt
    Birşey değil onlar çözülmedi mi sorun, razere sor olmadı bunu bir kere daha birisinde görmüştüm ama kendim kullanmadım razer ürünü. Steelseries , logitech.

Yok çözülmedi. Yardımların için çok sağ ol :D Razer'a attım mail zaten geri dönüş bekliyorum bir yandan da kendim çözmeye çalışıyorum ama olacak gibi değil ya :( Bir de reset atıp deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayonder -- 13 Ağustos 2015; 22:55:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.