Şimdi Ara

Razer Synapse mouseyu görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün deathadder elite aldım daha sonra razer synapse kurdum fakat synapseyi açtığımda hiçbir şekilde mouseyu görmüyor mouse da çalışmıyor hiçbir şekilde haliyle fakat synapseyi kaldırdığım zaman mouseyu kullanabiliyorum da synapse olmadan pek bir işe yaramıyor tabi :D Razer supportla iletişime geçtim kendilerine mail attım fakat çok da umutlu değilim aynı sorunu yaşayanlar var mıdır acaba nette yazılanların çoğunu denedim fakat bir işe yaramadı şöyle bir durum var synapseyi kurduktan sonra aygıt yöneticisinden mouse simgesinin altına baktığımda deathadderı görebiliyorum fakat yanında bir hata işareti var windows bu aygıtın sürücüsünü başlatamadı gibi bir hata mesajı çıkıyor sürücüyü elle yüklemek istediğimde de aygıtın sürücüsünün güncel olduğunu söylüyor tuhaf bi durum anlamadım formatlamak filan mı gerekiyo acaba pcyi sürücülerle alakalı daha önce de sorun yaşadım halen iphone 5s telefonumu kablosuyla birlikte bilgisayara taktığımda hiçbir şekilde algılamıyor telefonu problem nedir anlam veremiyorum bir türlü

• Format atip maus bagliyken driver scanner yapsaniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.