Şimdi Ara

Razer Viper Mini Mouse 219 TL- Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl başında almıştım, fingertip kullanıyorum, aşırı memnunum, küçük olması, hafif olması aşırı iyi oldu benim için. Yıllarca laptop mouse'u kullananlar için harika bir mouse Razer Viper Mini Mouse 219 TL- Hepsiburada 

• 65 gramlık kablosuz g305'im var ama o kadar övülüyor ki çok merak ediyorum bu mouse'u :)

• pckolikten bende aldım dandik dark kullanıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 169 a almıştım ütopyadan mouse bence güzel ama yedek diye almıştım. Uzun bir kullanım sürem olmadı ancak her zaman işimi gördü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt

mouse güzel malzeme kalitesi sensörü skatezleri efsane finger tip kullanmıyorum ama ona da çok yatkın daha çok mouseyi tam kavrıyorum pençe tutuşu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Fingertip kavramam var benim zaten o yüzden benim için daha jyi. Minicik olsa da olur :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bloody A90 kullanıyorum sizce bu ondan sonra nasıl olur elim büyük

Razer Viper Mini Mouse 219 TL- Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 29 Haziran 2022; 3:5:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itopyadan deathadder almıştık 250tlye geçtiğimiz aylarda epey iyi mouse, o kadar iyiki g603 ü yedek mouse yaptım bu markaya karşı algılarım yıkıldı 200 lira bu piyasada pek birşey değil lazımsa alın

• mouse geldi gerçekten güzelmiş çok iyi kayıyor 2000 dpi ayarladım.Minik ama ele oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Haziran 2022; 23:50:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.