Şimdi Ara

4x Mouse : Viper v2 / Rival 3 / Cobra / Glaive Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 4x Mouse : Viper v2 / Rival 3 / Cobra / Glaive Pro

EPOMAKER TH80-X GASKET SWITCH -- SATILDI @racar

RAZER VIPER V2 PRO - 3,150 TL

Ayrıca ; Almanya'dan 2.el olarak aldığım temiz ve kusursuz durumdaki mouse'umu satmaktayım. Ürünün kutusu ve kutu içeriği ( Sleeve kablosu , yapışkan etiketleri , Masaüstü uzatma aparatı , wireless dongle'ı vs ) tamdır.

Ürün genel olarak sıfıra yakın kondisyondadır. Çift tıklama , tuşlarda gevşeklik vs gibi hiçbir sorunu bulunmamakta. Aynı modelin siyah rengi sıfır kutu olarak bende mevcut olduğundan, fazlalık durumdadır. Havale sonrası kargo olur.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SteelSeries Rival 3 Optik Kablolu - 800 TL ( 24 Mayıs 2024 İncehesap faturalı , yine sıfır ürün. )

RAZER Cobra Kablolu RGB Mouse - 800 TL (1 Eylül 2023 incehesap'dan alındı. Sıfır kutusundadır. )

Corsair Glaive RGB Pro 18,000 DPI Optik Kablolu RGB Mouse - 1,350 TL ( Sıfır denilebilir. Bir ya da iki defa denemişliğim var ancak elime büyük geldiğinden kenarda durdu. Garantisi bitmiş durumdadır. )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6100 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• sans eseri ilana denk geldim. mouse arkasında seri numarasını isterseniz blurlayın. bozuk mouselar için o seri numarası üzerinden kayıt açtırıyorlar. dikkatli olmakta fayda var. iyi forumlar

• hhardstyle kullanıcısına yanıt

Uyarı için teşekkürler. Gerçi ürün Almanya'dan alınma , oradan fark edilmesi lazım ama , yine de dediğiniz iyi oldu.

• V2 Pro'da scroll wheel glitch'i mevcut mu ?

• Baholi kullanıcısına yanıt
    Scroll wheel glitch'in ne olduğunu bilmemekle beraber, tekerlekle kaydırma esnasındaki bazı sorunlardan bahsedildiğini anlıyorum. Cihaz sıfır ayarında temizlikte. Kısa bir süre ( kontrol etmiş olmak amaçlı ) kullandım ve en ufak bir sorun göremedim diyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.