Şimdi Ara

Razer Viper V2 Pro oyuncu faresi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Viper V2 Pro oyuncu faresi duyuruldu

Son dönemde hafifliğe odaklanan oyuncu farelerine Razer de uzak durmuyor. Firmanın geliştirdiği Razer Viper V2 Pro kablosuz oyuncu faresi hafifliğe ile dikkat çekiyor.

Razer Viper V2 Pro özellikleri ve fiyatı

Razer Viper V2 Pro kablosuz oyuncu faresi eSpor oyuncularıyla birlikte tasarlandı. Özel tasarım malzemelerle Viper Ultimate oyuncu faresinden yüzde 20 daha hafif hale geliyor.

Ayrıca Bkz.Razer markasının kurucusu hayatını kaybetti

Yeni Focus Pro 30K optik sensör yüzde 99.8 doğruluk oranına ulaşabilirken yapay zekâ teknolojileri ile destekleniyor. 26 seviyeye kadar yükseklik ayarı, akıllı takip ve hareket senkronizasyonu bunlar arasında. Böylece farenin havalanma ve inme mesafeleri oyuncular tarafından ayarlanabiliyor.

Razer optik tuşlar 90 milyon basışa kadar dayanıklı ve önceki nesillere göre yüzde 25 daha fazla. Alt kısımda DPI için bir tuş yer alırken USB Tip-C ile şarj ediliyor. Razer Speedflex kablo ve 2.4GHz adaptör de kutu içerisinde geliyor. Razer Viper V2 Pro kablosuz oyuncu faresi 160 Avro olarak satılacak.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/294744/razer-announces-the-viper-v2-pro-gaming-mouse

• Oyun oynarken birçok fare kırdım hunharca kullanıyorum hiç farkında olmuyorum ama bu fareye 160 avro versem yine kırsam bozulsa çok üzülürdüm o yüzden profosyonel fare asla kullanamam sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deathadder gibi bir ikondan sonra bunlara alışamıyor insan :(

• Hafiflik ve hız harici bir değişiklik yok uzun zamandır farelerde. Bilmem kaç dpı ama o hızda insan eli kullanamaz yani bir rakamdan sonrası hikaye. 5 sene önce aldığınız iyi bir oyuncu faresi ile yeni alınan üst seviye bir fare arasında kayda değer hiç bir fark yok. 1.5 yıldır asus rog strix impact 2 kullanıyorum, bozulana kadar da gider, en az 7-8 sene rahat kullanırım hiç bir şekilde de başka fare ihtiyacım olmaz. 220 tl ye almıştım, şimdi baktım 550. Artık bir şeylerin fiyatı 2 kat arttı demek şaşırtmıyor kimseyi bu ülkede.

• Viper 8Khz var elimin altında... Muhteşem bir fare, çok memnunum.

• yazılım berbat. sürekli donma yapıyor bilgisayarı kilitliyor. farklı pc de denedim yazılım hatalı ve hantal. razer basilix ultimate şimdi 10 yaşındaki yiğenimde.

• mervecrrx kullanıcısına yanıt

Nasıl kırdın hocam o kadar fareyi? Kalitesiz diye de kırılmış olmasınlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonkennedy35 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla oyun oynarken farketmeden oluyor bende anlamıyorum. Elime geçen her fareyi kırdım. Zaten pro fare hic kullanmadım. Dediginiz gibi aldığım ürünlerde o kadar kaliteli degildi açıkçası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.