Şimdi Ara

Razer vs SteelSeries Kulaklık Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Özellikle iki marka arsında kaldım harici başka bir kulaklık markası istemiyorum. Lakin karar kılamadığım sorun hangi marka hangi modeli kablolu veya kablosuz şekilde almam gerekicek bu konuda karar veremiyorum. Aranızda mutlaka bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır. Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim :)

Not: 7.1 Sanal Ses ''Surround Sound'' olması benim için önemli

Razer vs SteelSeries Kulaklık Seçimi

• Artic 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Artic 7

Bana da Artic 7 cazip geliyor lakin yinede insan kararsız kalıyor :) bir kaç arkadaş yorum yazıp kullanım tecrübelerini aktarırsa harika olacak :)
  • MuratAkbas kullanıcısına yanıt
    Güzel...
  • arctis 5 kullanıyorum acayip memnunum. her kulaklık tavsiyesi isteyene steelseries arctis serisini tavsiye ediyorum. gerek dış görünümü estetiği, gerek kolay ayarlanabilir olması, mikrofonun bile içeri girip çıkması,rgb aydınlatma,ses kalitesi falan çok hoşuma gidiyor. cs go ve pubg oynuyorum daha bir sıkıntı olmadı çok şükür kulaklıktan yana. :) steelseriesin rival 700, arctis5 ve quick mouse padine sahibim ve acayip memnunum bu markadan

edit: yazmayı unutmuşum kulaklarım hassas bir insanım bazen yeri geliyor 6-7 saat kulaklığı çıkarmadan pc başından kalkmıyorum ve hiç kulağımı acıtmadı şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbakan Pirlo -- 11 Ocak 2018; 17:16:55 >
  • Corsair Void RGB Kablolu Dolby 7.1 Siyah Kulaklık Aldım...İlk 7.1 Kulaklık Deneyimim Tabi.Açıkçası Paranoyak Oluyor İnsan Bazen :) Alınacak Bir Kulaklık Mı Peki ? Derseniz Evet Alınır Tatminde Eder Lakin Bu Durum Kişiden Kişiye Elbette Değişebilir.Galiba Bu Durumlar İçin Deneyip Almak Mantıklı Deneme Şansı Bulabilirseler.

Edit:

-Görüntüsü Gerçekten Çok Hoş
    -Uzun Saatler Kullandım Kulakta Ağrıma Yok (Eğer Tam Kulağa Oturtmazsanız Özellikle Kulağı Büyük Olan Arkadaşlar İçin Diyorum Hafif Rahatsız Edebilir.Mutlaka Düzgün Takılmalı)
    -RGB ve Ayarlanabilir Olması Görüntü Açısından Çok Hoş
    -Tasarımı Bence Efsane
    -Eksi Bir Yanı Bence Kabloların Örgülü Olması Gerekiyordu Lakin Klasik Kablolama Var.
    -Mikrofonun Ses Kalitesi Bence Güzel
    -Kulaklığın İçeri Doğru Katlanması Güzel. Rahatça Düz Şekilde Masaya Koyabiliyorsunuz Tabi Bu Bana Göre Bir Durum
    -Ayarlanabilir Ses Ayarları Uygulama İçinde de Mevcut veya Kulaklığın Sol Üst Kısmında Yer Alan Hem Ses Açma Kapama Hemde Ses Efektlerini Değiştirebilme Olanağı Sunması Ayrı Bir Hava Katmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAkbas -- 15 Şubat 2018; 16:31:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.