Şimdi Ara

Razerı beğenmeyip 'ALMAYIN' diyen arkadaşlara... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben 4yildir deathadder chroma kullanıyorum en ufak bir problemini görmedim yaklaşık iki aydır da blackwidow v2 sahibiyim yine ayni şekilde bi problem olmadı. Bence sizin kullandığınız ürünler ayıplı ürün teshir ürünü ya da orijinal Razer ürünü degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    İyi yine sizin klavye iki defa basıyormuş benim steelseries de hiç basmıyor :D Yeminle plastik klavye kullanıyorum şuan tuş araları çok açık olmasa düşünmezdim yeni klavye ama yine bir kumar oynayıp hyperx alloy alıcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrantum

İyi yine sizin klavye iki defa basıyormuş benim steelseries de hiç basmıyor :D Yeminle plastik klavye kullanıyorum şuan tuş araları çok açık olmasa düşünmezdim yeni klavye ama yine bir kumar oynayıp hyperx alloy alıcam heralde
    İlgili mesajdan kısa bir süre sonra Hyperx Alloy FPS Blue Switch aldım. Şu an için memnunum.
  • bildiğim kadarıyla razer parçalarında başka markaya geçmişti ama ne oldu ne bitti bilmiyorum

yıllarca 2.el almış olduğum deathadder kullanmış birisi olarak bir gün dahi bana mısın dememişti

sıfır steelseries sensei raw aldığım günün tam bir ay sonrasın da kablo içi kopma nedeniyle bozuldu kullanamaz oldum

şuan logitech g303 var canavar gibi alet

yine mouse alacak olsam steelseries marka da alabilirim çünkü sensei raw kullanan bir tanıdığım var ve hala kullanıyor yaklaşık 3 sene oldu

herkesin marka takıntısı olur ben de dahil tavsiye edeceğim veya alacağım markalar olur nihayetin de fark varsa da açık açık söylenir

demek istediğim adı sanı bilinen markalar pişmanlık duyutacak kadar kötü değiller kötü yanı olur elbet o klavyeyi kullanmadım belki fabrika çıkışlı hatalı olabilir haklı olabilirsiniz

sizin başınıza gelen olay bu markanın nazarı da olabilir mesela benim g303 ün bazıların da fabrika çıkışlı sensör oynama sorunu vardı ve benimki onlardan birisi bir sorun teşkil etmedi hatta içim rahat etsin diye söküp çift taraflı bant ile sabitledim

bu arada garantiye gönderin belki sıfırını gönderirler geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 2 Mayıs 2018; 0:42:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.