Motorola V3x almak istiyorum, bu telefonu kullanan veya telefon hakkında bilgisi olan varsa bana bu konuda fikir vermelerini rica ediyorum. Malum ucuz bir makina değil ve ben aldığım telefonları 2-3 sene kullanıyorum. Bu telefon hakkında iyi veya kötü bilgisi olan arkadaşların bana bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum. Teşekkürler.
selam arkadaşım ben kullanıyorum yaklaşık bir aydır görüntüsü tek kelime ile muhteşem özellikle tuş takımı ve ekranı müthiş sesi dışarı çok fazla vermiyor ama çoğu telefondan daha iyi ve berrak ses veriyor ama kulaklıkla harika ayrıca videolar tam ekran izleniyor bu oldukça güzel bir özellik kamerası oldukça iyi ünlü sony ericson k 750 den daha iyi foto çekiyor makro çekim moduda süper şimdilik söyleyeceklerim bu kadar eğer merak ettiğin birşey olursa sorarsın iyi günler
v3i den sonra biraz büyük gibi aslında ama güzel telefon benim de düşündüğüm telefonlardan birisi tasarım önemli benim iiçin
v3 kasasında olsaydı süper olurdu.
arkadaşlar bu telefonda televizyon izleniyor mu
arkadaşım ben 2006 eylülünden beri kullanıyorum... aslında çok sorunlu bi telefon ... ama ben çok seviyorum... ama v3i almanı tavsiye ederim... çünkü ben çok sorun yaşadom ama sorunlarımı yabancı sitelerden kendim çözdüm... çünkü türk forujm sitelerinde v3x le ilgili pek bişi bulunmuyor.. kötü yanlarını söylüyüm... kapaktan gacır guccur sesler geliyor.. ben arkasına kağıt koydum... tema ..yüklemek çok zor... ama ben uğraştım 4 ay sonra yükleyebildim... televizyon izlenmiyor... 3g türkiyede yok ... türkcell de bile konuşurken karşıdaki kişiye ses gitmiyor bazen ... şöyle diyim 3g haricinde v3i ile hiç bir fark yok... tavsiyem v3i vye l7 tabi illa motorola alacam diyorsan....................
V3i al daha iyi bence de
V3X, V3i'ye göre çok daha gelişmiş bir telefon. Öncelikle içinde özel bir Nvidia grafik çipi bulunuyor. Bunun haricinde ayrı bir 3D işlemcisi, çift kamera, donanımsal makro modu, e398'deki gibi kaymaz ve aşınması çok zor olan bir kaplama var. Aralarındaki 100-150 ytl'lik farka kesinlikle değecektir. Ayrıca ingilizcen varsa bu cihazı çok daha verimli kullanabilmene yardımcı olacakwww.motomodders.net isimli bir site var.
Şahsi tavsiyem yıllarca kullanırım diyorsan V3X'den yana olacaktır; ne de olsa bünyesinde önümüzdeki yıllara hakim olacak 3G teknolojisini de barındırıyor.
tarzan
tarzanabi arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim.... ilk başta edge yok internet için çok önemli... nvidia çip var ewet ama ne işe yarıyor... örneğin oyunlarda bir 6600 daha performanslı..... 3d işlemcisi var diyon doğru oda var ama 3d oyunlarda görüntü takılarak geliyor.... kameralarına sözüm yok... aşınması çok zor kaplaması soyulmaya başladı bile......... 3g dersen daha 3g olmadığı için türkiyede bi yorum yapamıycam..... umarım v3x alacakların işine yarar....
Arkadaşlar yorumlar ve yardımlar için teşekkür ederim, ama duyduğuma göre V3xx yakında çıkacakmış v3i inceliğinde ama v3x özelliklerinde olacakmış.Gerçekten internette inceledim, sanırım bekleyeceğim. Aldığımda ise yorumlarımı sizlere aktaracağım, herkese teşekkürler......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme