Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nagelsmann hocanin hedefi SL olarak koymasinin ardindan takim sezonu kafada bitirdi.Burada buyuk bir hata yapti.Hedefi, 2.lik olarak koyacakti.

Munih,Schalke ve Berlin sayesinde SLye gidebildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 20 Haziran 2020; 18:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henrichsle anlasmisiz.Angelinoyu almayip, Henrichs kumarini oynamak buyuk hata.

• angelino bence leipzig seviyesinde ama leipzig kendi seviyesinin de yukarısını hedeflediği için vazgeçti sanırım. angelino fenere gelsin.
  • chelsea upamecano için teklif yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

chelsea upamecano için teklif yapmış.
    Bu aralar, Alman basininda Chelseayi sisirmek moda.Piyasada ne kadar kaliteli topcu varsa, Chelseaye
    yaziyorlar.

• Werner, Chelseade 15.5 milyon avro kazanacakmis.Neden, transfer icin bu kadar cabaladigi belli oldu.

• werner'in kaliteliydi ama bazı maçlarda siniyordu. zaten o yüzden şampiyonluk yarışından koptu leipzig. bakalım yerine kimi alacaklar.

haaland gelse çok iyi olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

werner'in kaliteliydi ama bazı maçlarda siniyordu. zaten o yüzden şampiyonluk yarışından koptu leipzig. bakalım yerine kimi alacaklar.

haaland gelse çok iyi olacaktı.
    Yonetim, Poulsen var diye Haalandi almamakla buyuk hata yapti.Bu yuzden de sampiyonluk kacti.

Wernerin buyuk maclarda batirmasi kotu.Attigi her gol icin 3 net pozisyonu harcamasi kotu.Pas oyunu ve 9da oynamamasi da baska bir sorun.Mecburen ya Ss ya da kanatta oynayacak.En yuksek verim almak icin Sste oynatip takimi onun uzerine kurmalilar.

• Nagelsmann hoca, 6 ve box to box birini istiyor.

Hwang, Rashicanin alternatiflerinden birisi.

• Konate, sonunda 11 basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Bu aralar, Alman basininda Chelseayi sisirmek moda.Piyasada ne kadar kaliteli topcu varsa, Chelseaye
    yaziyorlar.

Alıntıları Göster
    Amaç leipzig topçularını epl ye dağıtıp kalitesiz amaçsız takım gibi göstermek bu alman basınındaki eziklik tr de bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Amaç leipzig topçularını epl ye dağıtıp kalitesiz amaçsız takım gibi göstermek bu alman basınındaki eziklik tr de bile yok.

Alıntıları Göster
    Dortmund, 40 milyona Hakimiyi intere kaptiriyor ve Dortmunda tek kelime eden yok.Kulubun hedeflerini sorgulamak yok, hirsini sorgulamak yok.Biz, Werneri sattikta, henuz Wernere 15.5 milyon verecek finansal gucumuz yok.Chelsea, Leipzige gore step back olsa da, 2 kati maasa gitti.

Kulubun hedefiyse, gelecek 2-3da Nagelsmannla sonraki seviyeye ulasip ve finansal gelisimini de tamamlayarak Avrupa seviyesinde bir top kulub olmak.Bugun, bizim Dortmund seviyesinde finansal gucumuz olsa, SLyi kazanmaya oynardik.

Bu kulub, gelecek 10 yilda SLyi kazanmaya oynayacak, buna eminim.

Sonunda kazanan biz olacagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 29 Haziran 2020; 8:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Dortmund, 40 milyona Hakimiyi intere kaptiriyor ve Dortmunda tek kelime eden yok.Kulubun hedeflerini sorgulamak yok, hirsini sorgulamak yok.Biz, Werneri sattikta, henuz Wernere 15.5 milyon verecek finansal gucumuz yok.Chelsea, Leipzige gore step back olsa da, 2 kati maasa gitti.

Kulubun hedefiyse, gelecek 2-3da Nagelsmannla sonraki seviyeye ulasip ve finansal gelisimini de tamamlayarak Avrupa seviyesinde bir top kulub olmak.Bugun, bizim Dortmund seviyesinde finansal gucumuz olsa, SLyi kazanmaya oynardik.

Bu kulub, gelecek 10 yilda SLyi kazanmaya oynayacak, buna eminim.

Sonunda kazanan biz olacagiz.

Alıntıları Göster
    Hakimi ne ara kesinleşti ya inter cidden agresif transfer politikası güdüyor benim gördüğüm 2 sezondur. Ama Dortmundla rekabet edemezler, belki de 40m ye değmeyeceğini düşünmüşlerdir.

sancho için de Manu ya gidecek diyorlar esas öyle bir şey olursa Dortmund adına çok hayal kırıklığına uğrarım ben.

Leipzig'in başarıya ulaşacağını düşünüyorum ben de. Bayern bu yaz düzgün transfer yaparsa zaten tamamen Cl ye odaklanıp ligi arka plana atacaktır, çekişme büyük oranda Dortmund ile olacak. Gerisi nagelsmann hocaya kalmış. Dediğiniz gibi hocanın şampiyonluk yarışından koptuktan sonra takımı tamamen ilk 4 e endekslemesi takımın zayıf gözükmesine yol açtı hatta Dortmund maçında bile leipzigi çok isteksiz gördüm ben. Umarım öyle bir hata yapmaz. Cl tabi daha uzun soluklu bir süreç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kore basinina gore, Hwangin transferi kisa surede aciklanacakmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Hakimi ne ara kesinleşti ya inter cidden agresif transfer politikası güdüyor benim gördüğüm 2 sezondur. Ama Dortmundla rekabet edemezler, belki de 40m ye değmeyeceğini düşünmüşlerdir.

sancho için de Manu ya gidecek diyorlar esas öyle bir şey olursa Dortmund adına çok hayal kırıklığına uğrarım ben.

Leipzig'in başarıya ulaşacağını düşünüyorum ben de. Bayern bu yaz düzgün transfer yaparsa zaten tamamen Cl ye odaklanıp ligi arka plana atacaktır, çekişme büyük oranda Dortmund ile olacak. Gerisi nagelsmann hocaya kalmış. Dediğiniz gibi hocanın şampiyonluk yarışından koptuktan sonra takımı tamamen ilk 4 e endekslemesi takımın zayıf gözükmesine yol açtı hatta Dortmund maçında bile leipzigi çok isteksiz gördüm ben. Umarım öyle bir hata yapmaz. Cl tabi daha uzun soluklu bir süreç

Alıntıları Göster
    Korona yuzunden 45 milyon zarar bekliyorlarmis bu sezon.Az once, acikladilar.

Bu sartlarda, Hakimi yerine Bellinghami tercih ettiler sanirim.

Zararlari bekledigimden fazla.Dortmund, mac gunu gelirlerinden cok az kazanan bir takim.Onlarin bile kaybi 70-80 civariysa, top kulublerde Korona zararlari buyuk olacak demektir.

• Hwangin bonservisinin 10 milyon olacagi soyleniyor.

• Skya gore Hwang transferi bitmis.Rashica da olabilir deniyor.Bremen ligde kaldi gibi.Zor transfer.

Augustine ve Wernerden 76 gelecek.10 Hwang, 20 sol bek, 20-25 Schick. Nagelsmann hoca, 6 ve 8 istiyor.

• #RBLeipzig have made it clear. In case of Leeds’ promotion they will have to buy Jean-Kevin Augustin for €21m. #LUFC are currently trying to get out of the contract citing that the season ends after June 30. Leipzig maintain, the contract is water tight. Bring in the lawyers.[ManuelVeth]

21 milyonu odemek zorundalar.EPLye yukselirlerse, Augustini 21e zorunlu satin alma maddeleri var.Koronayi kullanip, kirasini uzatmayarak 21 odemekten kurtulmak istiyorlar.Boyle sacmalik olmaz.EPLye yukseldigin an, zorunlu satin alma maddesi devreye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 1 Temmuz 2020; 18:44:15 >
  • Sol bek icin Nkounkou gundemde.

• Kickere gore, Hwang bu hafta Salzburgla son macini oynayacak ve ondan sonra transferin kisa surede aciklanmasi bekleniyor.Transferin 15 milyon civari bir rakama bitmesi bekleniyor.Roma ve Cityle Schick ve Angelino icin gorusmeler devam ediyor.Roma, Schick icin 25 milyon istiyormus.Hwangla birlikte Rashicayla Wernerin boslugunu doldurmayi planliyormusuz.

Hwangtan sonra Rashica transferini beklemiyordum.Gelirse, harika olur.

Gulacsi
    Klostermann Konate Upamecano Angelino
    Sabitzer Laimer
    Olmo Nkunku
    Schick Hwang/Rashica

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.