Bildirim
Rbl mage?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Set ve Staff'a yetecek kadar int ve mp, gerisi hp verilecek. Bu elixir için 160 Int/158 Mp'dir aklımda kalan bu -
quote:
Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain
Set ve Staff'a yetecek kadar int ve mp, gerisi hp verilecek. Bu elixir için 160 Int/158 Mp'dir aklımda kalan bu
eğer bu şekilde yaparsan ne tanklık yaparsın ne dmg vurursun saçma bi satat dizilimi olur tank olucaksan 90str shel giyicek int ve mp gerisi hp elinede lobo hammer lycaon veya lupus al -
Ya ben tank falan istemiyorum normal bir mage stat dizilimini soruyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: __SpY__
Ya ben tank falan istemiyorum normal bir mage stat dizilimini soruyorum
160 int gerisini fll mp vericeksin. -
160 int kalanı mp 60da olsan 80de olsan böyle. (pet mage için) -
quote:
Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain
Set ve Staff'a yetecek kadar int ve mp, gerisi hp verilecek. Bu elixir için 160 Int/158 Mp'dir aklımda kalan bu
Ice mage için en ideal budur -
Ben flame mageyim yani damage için açtım charı o zaman 160 int gerisi mp yapacam ama 160 int 158 mp gerisi hp versem attıgım dmg de ne kadar oynama olur -
Flame Damage için mutlaka MP vermelisin.. Magic Power Flame için çok önmlidir.. Hpden vazgeçip MPye aban
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X