Şimdi Ara

RC araba satın aldım bir problemim varda yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/vardem-drift-x-4-ceker-uk-yaris-arabasi-887-2/10589975?pid=10612989

Bu arabadan satın aldım fakat şarjı çok az gidiyor 15 20 dakika standart süreleri bu şekilde doğrudurda bunu arttırmak için ne yapmalıyım pilciler var bu tarz piller yapan şuan kullandığım pil (arabayla gelen) bu şekilde hangi mAH ve Volt ta pil yaptırmam gerekiyor veya fazladan 2 tane felan alıp biri bittimi ötekinimi takıyım?

RC araba satın aldım bir problemim varda yardımlarınızı bekliyorum

• ni mh pil kullanıyor araç esc varsa bu modelde bakarmısınız 2s lipo destekliyormu lipo pil bağlarsanız daha iyi performans alırsınız eğer desteklemiyorsada 8s nimh yüksek mah değerli bir pil işinizi görücektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolserna

ni mh pil kullanıyor araç esc varsa bu modelde bakarmısınız 2s lipo destekliyormu lipo pil bağlarsanız daha iyi performans alırsınız eğer desteklemiyorsada 8s nimh yüksek mah değerli bir pil işinizi görücektir

Esc var mi diye nereden bakacagim benim de bi arabamin boyle pili vardi lipo olursa ben de bir tane alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unknown Jack kullanıcısına yanıt
    9.6 v ise büyük ihtimalle lipo olur ama birde lipo buzzer almanız gerek çükü lipo piller 7.40v dan aşağı düşerse çok riskli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown Jack

quote:

Orijinalden alıntı: raskolserna

ni mh pil kullanıyor araç esc varsa bu modelde bakarmısınız 2s lipo destekliyormu lipo pil bağlarsanız daha iyi performans alırsınız eğer desteklemiyorsada 8s nimh yüksek mah değerli bir pil işinizi görücektir

Esc var mi diye nereden bakacagim benim de bi arabamin boyle pili vardi lipo olursa ben de bir tane alayim

4x4 drift aracıdır %100 esc yoktur ve o pilden başka pil maalesef uyum sağlamaz rc kategorisinde değil ayrıca oyuncak kategorisindedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu arabafan almak istiyorum sizce arabanin hizi yeterlimidir ve kolay drift yapabiliyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.